• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İŞTE DÜNYANIN EN KARİZMATİK LİDERLERİ

Fanatizimin acıklı tablosu...

Neyse ki birilerinin "sevicisi" pardon fanatiği degilim. Disardan bakinca acinasi görünüyor çünkü...

Birde bizim gözümüzden kendini görse şu zavallıdan daha aşağı olan mahluk:KK66:
Ne demiştim sırtını katile dayıyanların destekçisi katil sevici:KK66:
Utanmadan konuşada biliyor :KK66:
Uzaaaaaaa

Görünen köy meselesi erdoğan hem karizması hem hitabeti hem hizmetleriyle gerçek bir lider.Görmek isteyen gözlere tabi.
Ayağına diken batsa erdoğan diye bağıran bir toplum olduk niye millet adam gördü millet hiç olmadığı kadar muhatap alındı.
Evet gelecek nesillerin atam diyeceği adam gibi adam.
Onu demiş bunu demiş agzından yalnış eleştirilmeyeck bir söz çıkmış lider var mı?
Dönüp bakın tarihe yada günümüze..

Birde bizim gözümüzden kendini görse şu zavallıdan daha aşağı olan mahluk:KK66:
Ne demiştim sırtını katile dayıyanların destekçisi katil sevici:KK66:
Utanmadan konuşada biliyor :KK66:
Uzaaaaaaa
Kimden bahsettigin belli degil, gerci katillerin destekcisi filan deyince aklima hemen ister istemez bir kisi geliyor, ona da bu kadar bagli iken nasil boyle konusbiliyorsun hayret..:confused:

Görünen köy meselesi erdoğan hem karizması hem hitabeti hem hizmetleriyle gerçek bir lider.Görmek isteyen gözlere tabi.
Ayağına diken batsa erdoğan diye bağıran bir toplum olduk niye millet adam gördü millet hiç olmadığı kadar muhatap alındı.
Onu demiş bunu demiş agzından yalnış eleştirilmeyeck bir söz çıkmış lider var mı?
Eğlenmene bak hakettiğine düşünğün kişiyede anladığı dilden yapıştırrrrrrr:KK53:

Sen Ataturk ile bebek katili Apoyu karsilikli vatan paylasirken, Turk bayragi ve Ne mutlu Turkum sozu yerine PKK bayraklari dalgalandirmak icin mutabakat yaparken, Guneydoguyu pazarlik konusu ederken dusunebiliyor musun gercekten?

Dedigin gibi tarihe bakiyorum, bir de bugune.. PKKli teroristlerin nevruzda "Turkiyeyi yendiik!" diye naralar atmasini ben Turk halkinin degil, bebek katili Apo ve kalles teroristlerinin muhatap alinmasi olarak goruyorum. Kesin onlara daha karizmatik gorunuyordur.

Erdoğan ın konuşması gerçekten etkili ve iyi. Karizma da yerinde. Ahmedinejadı da neden sevdigimi bende bilmiyorum ama cezanın şarkısında adı çok iyi duruyor. Bize de mi karışacak Ahmedinejad dediği şarkı.

Sen Ataturk ile bebek katili Apoyu karsilikli vatan paylasirken, Turk bayragi ve Ne mutlu Turkum sozu yerine PKK bayraklari dalgalandirmak icin mutabakat yaparken, Guneydoguyu pazarlik konusu ederken dusunebiliyor musun gercekten?

Dedigin gibi tarihe bakiyorum, bir de bugune.. PKKli teroristlerin nevruzda "Turkiyeyi yendiik!" diye naralar atmasini ben Turk halkinin degil, bebek katili Apo ve kalles teroristlerinin muhatap alinmasi olarak goruyorum. Kesin onlara daha karizmatik gorunuyordur.
Tarihte olanlardan konuşmamak için kendime sözüm var zira başım ağrımasın dolayısıyle günümüze kıyas edemiycem çünki şartlar adil değil.
Bir sorunu çözmeye çalıştık denendi olmadı bu sorunun çözümü insanı kazanmaktan geçiyor saraylı mesele kürt devleti değil dış güçlerin ülkeyi böl parçala yönet politikası bunu hepimiz biliyorken savaş ile bu mesele çözülmedi çözülmeyecek,insan kaynağınn kesilmesi lazım.Bunun için parlak bir fikri olan parti göster.

Gelecek nesiller "Atam" diyecekmis.. Utanmadan bir de bunu yaziyorlar.. O gelecek nesiller Tayyipe atam derse, o nesillerin oteki yarisi da Apoya atam der.. Birbirlerini denk gorup muhatap almis olanlardan ve onlarin Turkiyeyi bolmek bahasina ortaya koydugu iki halktan bahsediyoruz, he mi? Bir milletten iki halk uretmis iki insan.. Biri ata ise oteki ne?

Tarihte olanlardan konuşmamak için kendime sözüm var zira başım ağrımasın dolayısıyle günümüze kıyas edemiycem çünki şartlar adil değil.
Bir sorunu çözmeye çalıştık denendi olmadı bu sorunun çözümü insanı kazanmaktan geçiyor saraylı mesele kürt devleti değil dış güçlerin ülkeyi böl parçala yönet politikası bunu hepimiz biliyorken savaş ile bu mesele çözülmedi çözülmeyecek,insan kaynağınn kesilmesi lazım.Bunun için parlak bir fikri olan parti göster.
Valla hayretlerim olsun size.. Ben HDP meclise girmezse AKP PKK ile anlasir ve bu ulke bolunur dedigimde kizilca kiyametler kopariyordunuz? Simdi savas para etmez, Apo ile anlasalim, el sikisalim mi diyorsunuz gene?

Valla hayretlerim olsun size.. Ben HDP meclise girmezse AKP PKK ile anlasir ve bu ulke bolunur dedigimde kizilca kiyametler kopariyordunuz? Simdi savas para etmez, Apo ile anlasalim, el sikisalim mi diyorsunuz gene?
Apoyu dinleyen kim ? bu adam ne zaman dedi silahları bırakın diye apo sadece bir figür.
Ben hdp ye oy veren kürt vatandaşı kazanmaktan bahsediyorum.ama tabi muhatab olunan siyasilerin derdi ne kürt ne kürtçülük ..
Ne yazmalı ne söylemeli....
...Dahiyane fikri olan niye şimdiye kadar söylemedi çözemedi..aşk olsun ona..
Yazmak bile anlamsız yazıp siliyorum..
Sonuçta legal bir parti...

Bu adam karizmatik bir adam mı?

Eki Görüntüle 1660580

Kendisi Uruguay'ın eski Cumhurbaşkanı. Nam-ı diğer Dünyanın en fakir Devlet Başkanı. Gelirinin %90'ını yardım kuruluşlarına bağışlamasıyla bilinir.
koruma olarak sadece 2 tane polis kullanıyordu.
BBC'ye verdiği bir röportajda şunu demiş: "bu benim kendi seçimim. hayatımın uzun yılları böyle yaşayarak geçirdim. maaşımın geri kalanı bana yetiyor. ben yoksul değilim. pahalı hayat seçen insanlar yoksulluk çeker."
bu da Makam Aracı:

Eki Görüntüle 1660585

bu aracı ofisine giderken kullanmıyormuş, çünkü ofisi yürüyüş mesafesindeymiş.
kendisinden alıntıyla devam edelim:
"Ben insanların geceleri yatacak bir saçak altı bile bulamadıkları bir dünyada, başkalarının 500 metrekarelik malikanelerde yaşamasını anlamıyorum...

Evsizler için ev, suyu olmayanlar için su lazım, ekmek lazım. Sen böyle bir dünyada özel uçağım olsun, oraya buraya gideyim diyorsun. Eğer herkes daha fazlasını isterse, bir gün kimseye bir şey kalmayacak.

Küresel ısınmadan bahsediyoruz ama doğaya saldırmaya ve çöp üretmeye devam ediyoruz.

Eski ruhani tanrımızı kendi ellerimizle kurban ettik ve artık market tanrının tapınağındayız.

Bana fakir denmesi yanlış, ben tutumlu bir insanım. Asıl fakirler sürekli yaşamdan talepleri olan ve elde ettikleriyle yetinmeyen insanlardır.

Ben elimde hafif bir bavulla dolaşıyorum. Bu bana istediğim yaşamı sürdürmek için yeterli zamanı veriyor. Asıl özgürlük, yaşamak için kazandığın zamandır."

bu ara böyle anlattığıma bakmayın, kendisi Küba Devriminden esin almış, silahlı harekete katılmış zamanında hapse girip çıkmış, eski bir devrimci.

bu adam karizmatik mi bilmiyorum ama her okuduğumda beni ağlatmayı başarıyor. Kendimden utanıyorum.

Apoyu dinleyen kim ? bu adam ne zaman dedi silahları bırakın diye apo sadece bir figür.
Ben hdp ye oy veren kürt vatandaşı kazanmaktan bahsediyorum.ama tabi muhatab olunan siyasilerin derdi ne kürt ne kürtçülük ..
Ne yazmalı ne söylemeli....
...Dahiyane fikri olan niye şimdiye kadar söylemedi çözemedi..aşk olsun ona..
Yazmak bile anlamsız yazıp siliyorum..
Sonuçta legal bir parti...
HDPye oy verenKurtler zaten onceki secimlere dek AKPye oy veriyorlardi. Ne zaman ki ISID konusunda anlasamadilar, onlar da HDPye donduler..

PKK tarihinde bu kadar guclu olabildigi bir donem yok ki.. Simdiye kadar cozulmedi diye tamamen ulke icine mi salinmaliydilar? Hapishanelerden salivermek, dagdan indirivermek miydi cozum? Eskiden askerlerimiz Irak daglarinda PKK avina cikardi, sehit olan sinirda olurdu, zaten sayi da cok asagilara inmisti, simdi PKK Istanbulda Ankarada ve butun doguda vatansever avinda.. Neyi cozdu AKP? Herseyi daha berbat etti,oyle ki artik ne konsere, ne alisverise cikacak cesareti var halkin... Hem doguda, hem batida.. Senin sevgili, cok basarili AKP hukumetinin politikalari sayesinde..

HDPye oy verenKurtler zaten onceki secimlere dek AKPye oy veriyorlardi. Ne zaman ki ISID konusunda anlasamadilar, onlar da HDPye donduler..

PKK tarihinde bu kadar guclu olabildigi bir donem yok ki.. Simdiye kadar cozulmedi diye tamamen ulke icine mi salinmaliydilar? Hapishanelerden salivermek, dagdan indirivermek miydi cozum? Eskiden askerlerimiz Irak daglarinda PKK avina cikardi, sehit olan sinirda olurdu, zaten sayi da cok asagilara inmisti, simdi PKK Istanbulda Ankarada ve butun doguda vatansever avinda.. Neyi cozdu AKP? Herseyi daha berbat etti,oyle ki artik ne konsere, ne alisverise cikacak cesareti var halkin... Hem doguda, hem batida.. Senin sevgili, cok basarili AKP hukumetinin politikalari sayesinde..
Eski türkiye ile yenisi arasında çok fark var işte terörün yükseliş sebebi bu bana göre eskiye kıyasla ölü mü sayalım.
O zaman bu terörün çıkış sebebine bakalım.
İşlerin içinden ne işler çıkacak suçluyu bulup asalım.
Akp hükümetinin yalnışları olabilir.ama çözüm süreci ile insani boyutun getirilmeye çalışılması bence denenmesi gerken bir yol idi halada öyle.
Bu ülkede akp nin alternatifi yok.
Bana chp demeyin de..hdp ye geçmiş olsuna giden chp mi çözecek ssk geçmişi pırıl prıl bir lider seçtiler kendilerine.sevimli katılıyorum.peki nasıl çözecekmiş terörü ?
Bugun geçmiş olsun ziyaretine gittiği hdp ile ne projeleri varmış bu konuda.
Stratejik verilen oylar akp den gitmiyor.
Kardeş kardeş çözecekler sanırım denemek mi lazım aslında.

="Duka Tesla, post: 43090309, member: 638612"]Ya benim kafam çok karıştı, şimdi Avrupa uzun adamı kıskanıp çekemiyor mu yoksa topyekün abayı mı yaktı? Son karar İtalyan'ından Fin'ine herkesin aşık olduğu yönünde mi? Kesin bir bilgi verirseniz ona göre yorum yapayım.
Merkel aşık diyorlar, ne de olsa lider karizma.

Son düzenleme:
Şimdi şu laf ettiğiniz putin 2. Obama da 3. Seçilmiş listede eğer böyle bir liste varsa tabii. Neyse demem o ki laf ettiğiniz insanlarla o listede ise hangi kafa yapısında insanlar seçmiş belli. Bir de bu başlığı açan arkadaş hiç hoş şeyler yazmıyor. Yazmanın da bir adabı var.

Back
X