• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İşte Düğün Fotoğraflarım :) (İzmir)

allah mutlu etsin canım fotolar cok güzel bende dış mekan istiyorum ama merak ettiğim bişey var malum izmirde para toplayan çocuklar cok fazla gelin arabalarının üstüne fln atlıyolar siz nasıl çekim yaptınız.bide çekimleriniz havagazı fabrikasında olmuş.buranın bahçesine girip çekim yapmak serbestmi?ben deniz kenarında öekim istiyorum ama çocuklardan çekiniyorum.bide bana fiyat hakkında bilgi verebilirmisin özelden.

Ya çok garip ama bizim önümüzü kesen veya çekim yaparken yanımıza gelipde rahatsız eden hiç çocuk olmadı. Hatta gelin arabamızın önü bile kesilmedi yolda. Hava gazı fabrikası konusuna gelince. Tabiki orda elini kolunu sallayarak çekim yaptırmıyorlar. Fotoğrafı çeken arkadaşlardan biri belediyeye bağlı olarak çalışıyordu. Çekim için izin alması zor olmadı yani :) Deniz kenarında aslında ben daha çok kare resim istiyordum ama vakit kalmadı. Güneş battıktan sonra çekim yapılamıyor ne yazıkki. Flaş kullanmadıkları için. Deniz kenarındakiler bostanlı sahilde çekildi. Orda da aynı şekilde hiç rahatsız eden olmadı. Hatta bir çok aile yanımızdan geçerken bize gülümseyip mutluluklar dileyip bizi tebrik ettiler.

Ama tabi haklısın bazen çocuklar sıkıntı yaratabiliyor. Bu gibi durumlara ve bunun haricinde olabilecek her durum için mutlaka yanınızda bir veya birkaç kişinin bulunmasında fayda var. Siz foto çekilirken onlarda çocukları oyalarla :40:

inan çok sanslısın ablamın düğününde okadar cok cocuk atladıki arabanın önüne az kalsın aralarından birini ezip nikah salonu yerine karakolu boylicaktık.

Aynen benim ablamın nikahında da aynısı oldu. Arabanın kaputuna yapıştılar ve çocuklarla birlikte 500 mt. kadar gitmek zorunda kaldık. Ayrıca polisleride anlamıyorum. Biz özellikle müdahale etsinler diye polislerin olduğu kısma sürdük arabayı ama polisler hiççççç birşey yapmadılar. Üstelik biz arabada çığlık çığlığa polis diye bağırdığımız halde.

Bağırmamızın sebebide, artık çocuklar paradan geçip ablamın gelin çiğeği, çantalarımız vs. ne koparırsak die arabanın içine saldırmışlardı.

Ama dediğim gibi polisler sadece baktılar...

Son düzenleme:
Özelden mesaj gönderen arkadaşlara;

Arkadaşlar özelden fiyat ve diğer detaylar konusunda mesaj atıyorsunuz. Aradan uzun bir süre geçtiği için şu anda benim fiyat vermem doğru değil. Direk fotoğrafı çeken arkadaşlara ulaşabileceğiniz adresleri önceki mesajlarımda verdim. LÜtfen onları arayıp güncel fiyat ve diğer konularda bilgi alabilirmisiniz. :69:

tatlım lınk gözukmuyor ama emınım cok bı gelın olmusundur bende ağustosta dugun yapıcam arkadasların ucretle bu ısı bızım ıcın yaparlarsa yardımcı olup yonlendırme yapabılır mısın dıcektım:16:

Canım yeni link yukarıdaki gibi. Sağa doğru ilerleyince diğer fotolarda görünüyor. Ama bu resimler çoookk küçük bir kısmı. Özelden sana msj. yazdım. Orda da dediğim gibi baya zaman geçti. Direk görüşmen daha doğru olacak.

Son düzenleyen: Moderatör:
Back