Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
çok beğendim bende...böyle dış mekan fotoğraflarını çok seviyorum bende...başarılı bir çalışma yapmış çeken kişi....
ben şeyi merak ettim baskı yaptırdınız mı yoksa cd ye mi aktarıldı fotoğraflar?
baskı yapıldıysa kaç tane yaptırdınız ve ne kadar tuttu?cd ise onunda fiyatını öğrenebilir miyim?
bende yaşadığım yerde(ankara değil) bir fotoğrafçı buldum böyle çekim yapan....baskı yapmıyor sadece cd ye aktarıyor 250 lira dedi...bana çok geldi baskı olmadığı için...basıyorum aynı zamanda dese 250 normal ....
Güzel ve övgü dolu mesajlarınız için çok çok çok teşekkür ederim. valla çok mahçup ettiniz. Çok güzel falan değilimdir. Her gelin güzeldir derler ya. Bende işte her gelin gibi gelinliğin ve o günün heycanıyla öyle çıkmışım fotolarda :)
Fotoğraflar ve fotoğrafçı arkadaşlar için sorulan sorulara genel olarak cevap vereyim arkadaşlar.
Çekimler 1 gün sürüyor ve 2 fotoğrafçı ile birlikte oluyorsunuz. Bayan gelinle birlikte, erkek damatla birlikte sabahtan nikah veya düğün saatine kadar sürekli birlikteler. Sonra tabi malum gelinle damadın buluşmasında fotoğraçılarda buluşuyor ve ondan sonra çekimleri iki yürütüyorlar.
Albüm falan yapılmıyor, tüm fotolar CD de veriliyor. Sadece sizin seçeceğiniz 5 adet fotoğrafı büyük boyda baskı yaptırıyorlar. Benim iş yerinden arkadaşımın kuzeni olduğu için biz 500 TL ödedik. Tabi şu anda ne kadardır bilemiyorum. :)
Ben baya araştırmıştım, 500-600 den tutun 2.500 tl' ye kadar fiyat veren oldu. Son olarak şunu söyleyim verdiğimiz paranın sonucunda çıkan iş parayı unutturuyor.
ay harıkasınız masallah masallaaaaaah bayıldım bayıldım bayıldımmmmm
hava gazı fabrıkasındakı cekımlerınız muhtesem olmus
bır de karagoz ve hacıvat cok hosuma gıttı yaaa allah nazarlardan saklasın hemserım cok guzel olmussun gelınlıgın makyajın sacın harıkaymıs
:) evet hava gazı fabrikası gerçekten çok güzel bir yer. Biliyorsun yazın orda çok zevkli konserler falan olmuştu. Nikahtan önce bi kere grup Gündoğarken'in konserine gitmiştik ve bayılmıştım. Ama tabi aklımın ucundan geçmemişti orda düğün fotoğraflarımın çekileceği.
Canım bir önceki sayfada fiyat ve diğer detaylarla ilgili bir mesajım vardı. Orda fotoğrafçı arkadaşların sitesinin ve iletişim bilgilerinin bulunduğu linkide vermiştim. Eğer ekstra bir bilgi istersen özelden mesaj atabilirsin, yardımcı olmaya çalışırım :lepi: