• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İşte Düğün Fotoğraflarım :) (İzmir)

cok cok güzel bayılıyorum böyle fotolara
hem dogal hemde espirili...
masallah cokda yakısmıssınız esinizle bir ömür boyu mutluluklar gelinliginizide cok begendm bu arada

fotoğraflarınız çok güzel :) ekibin diğer çalışmalarına da baktım sitelerinden süperler yaa...
Benimde çekinesim geldiii damadımla :D:D

Fotoğraflarınızı çok beğendim, diğer çalışmalarınada baktım fotoğrafçınızın hepsi çok güzeller. En yakın arkadaşım haziranda evleniyor bizde onun için irtibata geçeceğiz kendileriyle. Sormak istediğim çekim yapılacak alanı onlar mı belirliyor? Umarım arkadaşımada uygun bir fiyat çıkarırlar.

Fotoğraflarınızı çok beğendim, diğer çalışmalarınada baktım fotoğrafçınızın hepsi çok güzeller. En yakın arkadaşım haziranda evleniyor bizde onun için irtibata geçeceğiz kendileriyle. Sormak istediğim çekim yapılacak alanı onlar mı belirliyor? Umarım arkadaşımada uygun bir fiyat çıkarırlar.

Öncelikle teşekkür,

Çekim alanları ve diğer detaylar için zaten düğünden bir hafta önce (veya onların uygun gördüğü bi zamanda) karşılıklı oturup konuşuyorsunuz. Tüm detayları alıyorlar. Çekim mekanı hakkında sizin bir fikriniz veya isteğiniz olup olmadığını soruyorlar. Eğer yoksa zaten onlar müthiş mekanlar ayarlayabiliyorlar :)))

Benim mekan konusunda hiç bir özel isteğim olmadı. Yani illa şurası burası demedim. Ama zaten onlar o kadar güzel yerler ayarladılarki ben özellikle bir yer isteseydim bu kadar başarılı olmazdı belkide.

Şimdiden arkadaşınızada mutluluklar. Umarım anlaşabilirler :)

Zeynepcim bayıldım fotoğraflarına..Allah mutluluğunu daim etsin cnm...Bana özelden fiyatını kimin çektiğini telefonunu fln gibi bilgileri verir misin?Bende İzmir'de dış çekim istiyorum...Ama hepsi çok pahalı malesef.. :(

cok hos kareler... fotografcilar hakkinda bilgi almak isterim..
özelden dönüyorum :-)

muhteşem ötesi olmuş resimler :) mesajda atmıştım ama sonradan okudumda :) çok şanslısın bu resimler çok güzel anılar olacak kalacaktır eminim..

stüdyo fotoğrafları çok kıro yaa bende hiç sevmiyorum,çok enteresan pozlar verdirtiyolar,insanın yüz ifadesinde keyifsizlik böyle bir abartılı photoshoplar filan çok avam bişi,bende buna benzer bişey düşünüyorum nişanlım zaten prof.fotoğrafçı ve organizasyoncu inşallah yaratıcı bir fikir buluruz bizde

:) bende aynı senin gibi düşünüyordum. Sonucuda neyseki istediğim gibi oldu. Umarım sizinde gönlünüze göre olur herşey.

fotoraflarınız süper olmuş özelden bana bilgi verirseniz fiyat ve içerik ile ilgili çok sevinirim.

Fiyat ve detaylı bilgi için özelden mesaj atan arkaşalardan çok özür dilerim. Uzun zamandır girememiştim foruma. Konunun ilerleyen sayfalarında çekim detayları ve fiyat ile ilgili bilgiler vermiştim. Ordan okuyabilirsiniz. Aradan 6 ay geçti. Şimdi fiyat vermem çok doğru olmayacaktır.

çok hoş olmuşsunuz .fotoğfların herbiri muhteşem. keyif aldığınız her karesinden belli .bi hafta önce nişan fotoğraflarımızı stüdyada çekildik hava şartlarından dolayı hepsi facia doğallıktan eser yok allahtan elimizde amatör çekimler varda günü kurtardık..tebrik ediyorum sizi .bi ömür mutluluklar diliyorum.

esradmts,

Çok teşekkür ederim. Bizde de nişan fotoğrafı hiiiççç yokkk denebilir. Zaten sütüdoda fotoğraf çektirmekten oldum olası hoşlanmamışımdır. Nişanda da çektirmedim. Nasıl olsa herkesin fotoğraf makinası var diye. Ama çok pişman oldum. Çünkü o kadar çok makina vardıki, 1 tane fotoğrafta eşimle birlikte aynı yere bakmamışız. :60: Tek bir fotoda herkes ayrı ayrı yerlere bakmış. Kimi titretmiş, kimi flaşta sorun yaşamış vs. vs.

Yani canım boşver, çekilmiş çekilmiştir. Düğüne kısmetse daha iyileri olacaktır.

Back