• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İşte Düğün Fotoğraflarım :) (İzmir)

zeyyneep

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
13 Mart 2009
245
6
118
İzmir
Merhaba,

28.08.2010 tarihinde bizde dünya evine adım attık :)) Düğün fotoğraflarımızı arkadaşımın profesyonel fotoğrafçılık yapan kuzeni ve eşi çekti.

xxxxxxxxxxxxxxxxxxx
Umarım link açılır. Biz çekimler sırasında çok keyif aldık ve sonucun bu kadar güzel olması bizi ayrıca mutlu etti. Linkdeki fotoğraflar sadece küçük bir kısım. Binden fazla çekim yapıldı. Emin olun sütüdyoda çektirseydim çok daha fazla para ödeyip çok ruhsuz fotoğraflarım olacaktı.

Sonradan pişman olmamak için ben inat etmiştim dış mekan çekimi yaptırmakta. Ve iyikede inatdımdan vazgeçmemişim zemuszemus

Son düzenleyen: Moderatör:
dıs mekan fotolarına bayılıyorummmmmm benimkilerde öyleydi mutluluklar gelinliginizi cok begendm

ben de dış mekanfotoğrafları istiyorum düğünümde. stidyo fotoğraflarını modası geçti artık zaten. resimlerine baktım hepsi de çok hoş özellikle karagöz hacivat harika olmuş. bir ömür boyu mutluluklar dilerim

güzl cnm değişik olmuş ama ben stüdyo fotolarını tercih ederdim

cnm çok güzel bende nişanda dilimiz yanınca dış çekim yaptık düğünde

bu arada çok güzel bir gelin olmuşsun maşallah :nazar:

ayy cook tatlı olmuşlar resimler hem espirili hem romantik hepsi de çok hoş profesyonel bir çalışma olmuş :)))

Tüm güzel dilekleriniz ve tebrikleriniz için teşekkür ederim. Bu şekilde güzel tepkiler alınca dahada hoşuma gidiyor fotoğraflarımız :)

Fiyat konusunda özelden isterseniz mesaj yazabilirim. Ama arkadaşımın kuzeni olduğu için çok uygun bir fiyata çekim yaptılar. Sabah saat 9 dan akşam saat 20:30 a kadar hep bizimle birliktelerdi. Bu profesyonellikte çekim yapanlar bizim ödediğimiz bedelin 3-4 katını istediler genelde.

Bu gün 1 kere yaşanıyor ve geriye kalan sadece fotoğraflarımız oluyor. Bu yüzden ne olursa olsun bence fotoğraf konusu çok önemli.

Resimler çok güzel, sizde öle..Gelinliğine bayıldım..Bir yastıkta kocayın inşallah canım..Mutluluklar..opuyorumnanaktan

çok beğendim fotoğraflarınız çok tatlı çok hoş olmuşlar..Allah mutlu etsin..:lepi:

Back