• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İşte doğum hikayem

CoffeCoffe

Guru
Kayıtlı Üye
25 Şubat 2015
1.802
2.326
333
slm kızlar..
İlk hamileliğimde epiduralli normal dogum yapmış ve yine öyle yapmayı düşünüyordum. Fakaatt olay hiç düşünmediğim şekilde gelişti :KK43: akşam saat 9 gibi 5 dk'da bir kasılmalarım olmaya başladı,gece saat 11'ekadar bekledim ve dr'umu aradım direk hastaneye gitmemi söyledi..

23:30 da hastanedeydik, annem bAbam eşim ve malesef beni bırakmayan 7 yaşındaki kızmla :KK43:

Anında bana serum bagladılar, nedir diye sordugumda ise sadece rahatlamanız için dediler, açılmam sadece 1 cm'di... O serumdan sonra korkunç sancılar gelmeye başladı :KK43: ben hala 4 cm olur ve epidural olurum ümidiyle bekliyordum taa ki hemşire malesef epidural olamazsınız diyene kadar..msebep ise bebegımın ırı oldugunu ve eger epidural alırsam bebegın kanaldan aşagıya inemeyeceğini önesürdüler...

Ben şokkkk... Allahım dedim bu sancılara nasıl dayanacagım!!!!!! Çünkü o an hala 3 cm'di...
Gece saat 3'e kadar hayatımda bagırmadıgım kadar bagırarak, anneme birşey yap anne diye yalvararak gecırdım...saat gece 3 oldugunda ise hemsıre artık dogumhaneye gecelım dr geldı dedıgınde hayırr kalkamıyorum kı agrıdan dıye cıglık atıyordum :KK43: neyse gectıkten yaklasık 20 dk sonra oğlum doğdu...çok şükür bitti... Tabi bi ton dikişle. Allah kimseye böyle zor bir doğum yaşatmasın...

Şahsi fikrim şu ki eğer bu kadar zor olacagını ve epidural alamayacagımı bılsem hiç düşünmeden sezaryen olurdum. Bunu çok kolay dogum yaşyanlar düşünmeyebilir ama hayatımdan çıkarmak ıstedıgım o 4 saat beni cidden yıprattı...

Evet şimdi oğlum kollarımda bin şükür!!! Allah herkese kolay doğumlar versin...benim hikayem biraz can sıkıcıydı umarım siZlerinki kolay gecer...

Herkese iyi geceler...

Back