- 29 Mayıs 2011
- 21.447
- 47
evet su da oynuyorlar sanirim
canım suda doğuruyo bi anda çıkıyo zatn..değişik ilginç belgeselini izlemiştim.bebek filler doğar doğmaz yürüyorlardı ne ilginç....
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
evet su da oynuyorlar sanirim
canım suda doğuruyo bi anda çıkıyo zatn..değişik ilginç belgeselini izlemiştim.bebek filler doğar doğmaz yürüyorlardı ne ilginç....
hadi yaaa ben niye görmedim:44::44: sen gördünmü bebegi_???
diger kizlarin yorumlarina bakinca normal insanin dogumuna yorum yapmislar gibi sanki fillerin degil
bende bi kaç yorumu okuyup öyle seyrettim aynı düşünceye bende kapıldım.izleyince bi bağlantı kuramadım yani:):):) fil işte bebeği olsa ne kocaman bir şey yaniiii
Bence bunda bi yanlıslık var video kaldırılmıs olabilir yada adres degistirilmiş
cünkü gercek insanlardan bahsediliyo bastan okuyunca
bence burda 2 tane bebek fil banyyo yapıyo sadece o.bende yanlış anlamışım demekki yorumları okuyunca kendimi kaptırmışım:):)
Konu 2008 de acılmıs...neler degisti bugune kadar..videoda zaman asımına ugramıs..:82:
yorumlardan anlasiliyor bu video yanlis, zaten 2 sene gecmis aradan o video silinmis olabilir
kacırdık videoyu
evet kaçırmışız inşallah bu duyguyu yaşayarak tadarızzz:):)
evet kaçırmışız inşallah bu duyguyu yaşayarak tadarızzz:):)
Aminnnnnn Insallah