işte doğa harikası!normal doğum videosu...

canım suda doğuruyo bi anda çıkıyo zatn..değişik ilginç belgeselini izlemiştim.bebek filler doğar doğmaz yürüyorlardı ne ilginç....

hadi yaaa ben niye görmedim:44::44: sen gördünmü bebegi_???
diger kizlarin yorumlarina bakinca normal insanin dogumuna yorum yapmislar gibi sanki :KK52: fillerin degil :KK1:

hadi yaaa ben niye görmedim:44::44: sen gördünmü bebegi_???
diger kizlarin yorumlarina bakinca normal insanin dogumuna yorum yapmislar gibi sanki :KK52: fillerin degil :KK1:

bende bi kaç yorumu okuyup öyle seyrettim aynı düşünceye bende kapıldım.izleyince bi bağlantı kuramadım yani:):):) fil işte bebeği olsa ne kocaman bir şey yaniiii

bende bi kaç yorumu okuyup öyle seyrettim aynı düşünceye bende kapıldım.izleyince bi bağlantı kuramadım yani:):):) fil işte bebeği olsa ne kocaman bir şey yaniiii

normal dogumun yerine bu fillerin videosunu koymuslar, o video silinmiste olabilir neyse bakalim :KK16::KK16:

bence burda 2 tane bebek fil banyyo yapıyo sadece o.bende yanlış anlamışım demekki yorumları okuyunca kendimi kaptırmışım:):)

cünkü gercek insanlardan bahsediliyo bastan okuyunca :nazar::nazar::nazar::nazar:

bence burda 2 tane bebek fil banyyo yapıyo sadece o.bende yanlış anlamışım demekki yorumları okuyunca kendimi kaptırmışım:):)

Konu 2008 de acılmıs...neler degisti bugune kadar..videoda zaman asımına ugramıs..:82:

yorumlardan anlasiliyor bu video yanlis, zaten 2 sene gecmis aradan o video silinmis olabilir :KK1::KK1:

evet kaçırmışız inşallah bu duyguyu yaşayarak tadarızzz:):)

X