işte doğa harikası!normal doğum videosu...

bn sezeryan yapmış biri olark
iiki yapmışım dediim normal doğuumu ziledikten sonraa da
bnde epidural oldum
kızmı gördüm doğar doğmaz yani
ama tüm hamişlerin haklarında hayrlsı ne ise o olsuun

kizlar bebeginiz icin normal dogum cook daha saglikli. cünkü sancilarin gelmesi ve bebegin kanala girmesi ile bebek kendini doguma hazirliyor.
sezeryanda ise hazirliksiz yakalaniyor. bi nevi $ok geciriyor yani .

ben normal doğum yaptım ama doğumla ilgili hiçbirşey izlemedim:1shok: iyiki de izlememişim!:bbo:doğum yapacaklara Allah kolaylık versin:Saruboceq: hayırlısıyla yapıp kurtulsunlar diyorum...

Gözlerim doldu valla... o an yaşanır tarif edilemez. Benin doğum çok zor olmuştu. Tam 3 gün sancı çektim sonrasındada çok çektim ama bida olsa yine normal yaparım. Gözünü seviyim normal doğumun:1closedeyes: adı üstünde normal.... sezeryanın videosunu hiç tavsiye etmem izlemeyin kat kat açıyolar ayyy ben asla yapmam:1no2: mecbur olmadıkca. Normal doğumun acısı kötü ama en sağlıklısı ve en değerlisi bence.. Annelik daha iyi biliniyor.

Gözlerim doldu valla... o an yaşanır tarif edilemez. Benin doğum çok zor olmuştu. Tam 3 gün sancı çektim sonrasındada çok çektim ama bida olsa yine normal yaparım. Gözünü seviyim normal doğumun:1closedeyes: adı üstünde normal.... sezeryanın videosunu hiç tavsiye etmem izlemeyin kat kat açıyolar ayyy ben asla yapmam:1no2: mecbur olmadıkca. Normal doğumun acısı kötü ama en sağlıklısı ve en değerlisi bence.. Annelik daha iyi biliniyor.

aynen canım hatta dkrum demişti doğum zamnı konuştuuğumuzda
sezeryanda vücut resmen ortadan ikiye bölünüyomuş yani bütün dengesi bozuluyomus vucudun adı üstünde normal doğum dedi bende deimki kesi yapılmasa dedim kesilince sekli bozumazmı felan demiştim vajinanıın gülmüştü dktrum tabi bende acemi ilk hamillik ya herseyi soruyodum söyle dedi bana kesi yapılmazsa ozaman genişleme ve yırtılma problemleri olyo biz bozulma olmasın diye kesip tekrar eskisi gibi dikiyoruz demişit....daha detaylı anlattı kısaca böle demişti yani..hakket öleymiş

annneeeee tam tamam bende bebek istiyorum dedim bu bana yapılır mı....

zeko bacı gorkma yawww 1 günlük mesele ölüm yok ya sonunda valla bida olsa bida normal yaparım

hep olursa sezaryan olsun der dururdum taa ki bu videoyu izleyene kadar..Harika bir duygu çekilen acıya değer doğrusu ..artık normal doğum diyorum kesinlikle :1closedeyes:

acıkcası bişi diyimmi kızlar acı acıdır cok yada az benim merak ettiğim nasıl bi acı bebğimin nasıl doğucağı onları hissetmek yaşamk görmek istedim gerçekten ben o acıyı o heycanı merak ettğim için normal istedim
gerçekten hiç korkmadım acı cekicem diye.
tek korkum doğumun gerçekleşmesinde en büyük önemi taşıyan sancılarımın yok olmasıydı ve kortuğum basıma geldi
resmen sancısız muhabbet ederek doğum yaptım büyük acı cektim ama olsun yaşadım ya nasıl bişi oldunu gördüm ya cesaret ettim ya değer bence desin ler için diil ama herkes saştı bana cok cıtkırıldım mızmız bi yapım vardır sen nasıl doğurdun o cocoğu hayret ediyoruz sen doğurduysan herkes doğurur dediler
zaten oğlusumda saolsun 4.350 doğdu tosundu maşallh o yüsden doğması zor oldu biras :))

öok duygulandım.ben epıdurallı normal doğum yaptım çok memnun kaldım.herşeyın adı üstünde normal olması en sağlıklısı arkadaşlar.hıç bır problem yaşamadık kızımla.sancı çekmedım fazla.epıdurallı normal doğumu korkan arkadaşlara şiddetle tavsıye edrım.sezeryan yurt dışında kalktı turkıyede de kalkmak üzere.doktorlar artık önermıo ve pek yapmıo.zararlarını lutfen araştırırın.ben kı iğne batsa yıkardım ortalığı ama bu doğum amalıyat olmamalı.bebeğimi doğurdum demek doğum yaptım cumlesı bıle daha hoş .allh normalı nasıp etsın bence.sevgıler...

siz yine cesaretliymişsiniz hanımlar.ben normal doğum yaptım ama izlemeye cesaretim yok.zaten cesaretim olsaydı doğumevinde canlı canlı izlerdim sıramı beklerken.çünkü sancım yokken yatmıştım.sancı çekenleri görünce aklım gitti.çok korktum.:1shok:kaçarcasına çıktım hastaneden.gece sancım oldu sabaha geri gittim.aa hiç korkulcak bişey değilmiş.bi de zor geçtiği halde.çok büyütmüşüm herkesin yaşayacakları farklı.kimi sancı çok çekiyo 5 dk. doğuruyo.kimi tam tersi.ama bikaç gün sonra herşey süt liman.ama yine de seyredemem çok merak etsemde

yaww izLeyemiyorum ki tam,bakamıyorum bu tarz videoLara :1no2:
Rabbim ne büyük ama yaa,nasıL yardım ediyo insana nasıL doğuyo bebekk!! çok şükürr :Saruboceq:
iLerde evLenip doğum yapacağım zaman,kesinLikLe normaL doğum istiyorum,hissedebiLmek ve sağLık adına ama korkum endişem de bi hayLi var doğaL oLarakk senağlama
Rabbim koLayLık versin hepimizeee..

Ama normal doğum yapanlar bilirki normal doğum en iyisi en temizi içerde ne var ne yok kendiliğinden temizleniyo ben hep normalden yanayım ki öylede oldu
allah kadınlara öyle bi güç veriyoki erkekler olsa dayanamazlar
ben yine olsa yine normal yapardım allah nasip ederse bir defa cekiliyop bu acı ama bebğin bası cıkana kadar gerisi kendiliğinden geliyo allahın izniyle

yaw bende normal doğumdan yanayım.. sezaryandan sonra kimsenin bakımına muhtaç kalmak istemiyoru çünkü :1no2: ben aslında malum bölgenin durumunu da çok merak ediyorum.. :eek: o bölge kolay toparlanıyor mu yaw CADIARZU

X