• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İşte Çeyiz Odam...(Resimli)

tatlım bu mağaza nerde ve ne kadara aldın

Bursa'da olduğuna göre tarif etmeye çalışayım.Kapalı çarşının sebze pazarını muhakkak biliyorsundur.Pazardan aşağı yaklaşık 300 metre aşağıda sağda ekonomi dünyası die bir mağaza var.Yalnız bu mağazanın bir diğer şubesi var o daha aşağıda kalkıyor.Oraya gidip sorarsan yardımcı olurlar.Ben o 2.şubesinden aldım.:)Umarım yardımcı olabilmişimdir.:)

Son düzenleme:
Bursa'da olduğuna göre tarif etmeye çalışayım.Kapalı çarşının sebze pazarını muhakkak biliyorsundur.Pazardan aşağı yaklaşık 300 metre aşağıda sağda ekonomi dünyası die bir mağaza var.Yalnız bu mağazanın bir diğer şubesi var o daha aşağıda kalkıyor.Oraya gidip sorarsan yardımcı olurlar.Ben o 2.şubesinden aldım.:)Umarım yardımcı olabilmişimdir.:)

Kapalı çarşının sebze pazarı bu normal uzun çarşının reyhana doğru inerken ki pazarından mi bahsediyorsun canım

ayy cok gusel canim valla bi de urunlerin de gusel gorebildigim kadariyla allah gusel gunlerde kullanmayi nasip etsin...Amma gusel kelimesi kullandim haaaakaydirigubbakcemile3

Allah ağız tadıyla kullanmayı nasip etsin, ne güzel görünüyor
benim çeyizler bir kısmı bir yerde diğer kısmı bir yerde, böyle koyabileceğim boş bir oda da yok

düzenli olduğunuz çeyiz serişinizden bile belli maşallah

maşallah süphanallah senin çeyiz odanı görünce kendi çeyizlerime acıdım walla:sinifsinif: benimkiler yer olmadığı için orada burada perişan haldeler..
hatta çeyizimde neler olduğunu unutmuşum az daha önceden aldığım fritözü tekrar alıyodum kafamçokkarıştı

seni kutluyorum arkadaşım...Rabbim iyi günlerde kullanmayı nasip etsin..

maşallah süphanallah senin çeyiz odanı görünce kendi çeyizlerime acıdım walla:sinifsinif: benimkiler yer olmadığı için orada burada perişan haldeler..
hatta çeyizimde neler olduğunu unutmuşum az daha önceden aldığım fritözü tekrar alıyodum kafamçokkarıştı

seni kutluyorum arkadaşım...Rabbim iyi günlerde kullanmayı nasip etsin..

katılıyorum ugurböcüğüm sana . hersey güzel açıkta neyinin eksik olup olmadığını görüp ona göre eksiklerini bilir arkadas. güle güle kullanmayı nasip etsin Allah.:teytey::teytey:

çeyiz için odayımı boşalttınız naptınız :) Allah iyi günlerde kullanmayı nasip etsin..şimdiden mutluluklarr

almak sorun degil ama bu alınanlara yer bulmak problem hele eviniz geniş değilse Allah hayırlısıyla kullanmak nasip etsin bursaya gezdim güzel bi yer ama trabzonda güzeldir eminim ama dünyanın en güsel yerine de gitsen gurbet gurbettir

bende bi kere daha çok eksiğim oldugunu farkettim yaa :( ama inşallah bende o gunleri görücem...güle güle kullanın inşallah

Ayyy maşAllah cnm ya
Allah ağız tadıyla sevdiklerinle kullanmayı nasip etsin

Back
X