• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İşte Çeyiz Odam...(Resimli)

Herkese teşekkür ederim.Evet çeyiz hazırlığı çok zahmetli,Helede benim gibi çalışan bir annenin çocuğu iseniz.Güzel dilekleriniz için Allah razı olsun.ınşallah bütün genç kızlar aldıklarını mutlu günlerde kullanırlar.opuyorumnanaktan

Son düzenleme:
Ay herşey çok güzel ya Allah güle güle kullanmak nasip etsin. Ya ayıp olmazsa bişi sorucam benim bu yaz sözüm olucak bi çöpüm bile çeyiz olarak ...sen ne zaman almaya başladın bunları ? Ben daha erken diye almadım bişi

oy maşallaah :)
hepsini güle güle, güzel günlerde, sağlıkla huzurla kullanın inş. :nazar:

Ay herşey çok güzel ya Allah güle güle kullanmak nasip etsin. Ya ayıp olmazsa bişi sorucam benim bu yaz sözüm olucak bi çöpüm bile çeyiz olarak ...sen ne zaman almaya başladın bunları ? Ben daha erken diye almadım bişi

Amin cnm tşk.Ben 30.05.2008 de nişanlandım.Nişanlandığımda tencere tk,çatal bıçak tk.ve yemek takımım(eski model olduğu için pek sevmiyorum:() vardı.Diğerlerini nişandan sonra aldım hala taksit ödüyorum.Yavaş yavaş almaya başla bence.Ben düğünümü ertelemek zorunda kaldım hazırlanamadığım için.Nişan uzayınca da inan çok sorunlar yaşanıyor.O yüzden biran evvel başla cnmopuyorumnanaktan

haklısın daha hala eksiklerin de vardır kesin al al bitmiyor en iyisi bi liste yapmak ufak ufak almaya başlamak ama seninkiler gayet güzel görünüyor gerçekten güle güle kullan canım

haklısın daha hala eksiklerin de vardır kesin al al bitmiyor en iyisi bi liste yapmak ufak ufak almaya başlamak ama seninkiler gayet güzel görünüyor gerçekten güle güle kullan canım

Tşk ederim cnm benim.Gerçekten zor,bitmek bilmiyor.Valla 2 senedir üstüme başıma bişi alamıyorum.Kişisel ihtiyaçlarımı karşılayamaz oldum.Biran önce bitsin istiyorum.:delphin:Dediğim gibi bir an önce başla cnm.Kolaylıklar dilerim...

Son düzenleme:
ahh ahhh ne kadarda güzel yaaa :) benimde yavaştan dolmaya başladı artık çeyizlerim iş ciddileştikçe insan aldıkça alıyo ya :) Allahım güzel günlerde kullanmayı nasip etsin inş.

( ayrıca artık paralarımın hepsi çeyize gidio kendimee bişey almıorum yaa hep gelecek hepp ) :D

süper olmuş canim. hepsini ağız tadıyla kullanırsın inşallah !!
Ayrica verdigin tavsiyeler icinde tesekkurler.. yerimseniben

tatlım ütü masanı nereden aldın, çağrı marketler zincirinden mi?
orada 100 tl' ye görmüştüm ama almış bulundum esse'den :(

tatlım ütü masanı nereden aldın, çağrı marketler zincirinden mi?
orada 100 tl' ye görmüştüm ama almış bulundum esse'den :(

Slm canım Bursa'da ocak home die bir mağaza var,ordan aldım.138 liraya aldım,taksitle.Sanırım kazıklandım..:(((((((((:kızgın:

herşey çok güzel görünüyor Allah iyi günlerde kullanmayı nasip etsin ayrıca benden başka da çeyizine bu kadar saklama kabı alan biri olduğunu görmek ben mutlu ettiia.s

olsun canım üzülme hayrını gör inşallah herşeyin güzel.ıyi günlerde kullanman dileğiyle...

ayy evlenmeden önce nişanlıyken ki odamı gördüm sanki;allah ağız tadıyla kullanmak nasip etsin inşallah....

mrb allah mesut etsin canım bende bu yaz evlenicem resimlerde krem bir sepet gibi birşey gördüm o kirli sepetimidir nerden aldın acaba

Güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim canlar.Saklama kaplarını severim.Düzen delisiyim.Herşey düzenli ve yerli yerinde olmalı.Canım krem rengi olan kirli sepetim evet.Burda binbir çeşit die mağaza var ordan aldım.Dışı deri,içi ahşap,2 bölmeli.Beyaz ve renkliler için.Oldukça kullanışlı..

Güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim canlar.Saklama kaplarını severim.Düzen delisiyim.Herşey düzenli ve yerli yerinde olmalı.Canım krem rengi olan kirli sepetim evet.Burda binbir çeşit die mağaza var ordan aldım.Dışı deri,içi ahşap,2 bölmeli.Beyaz ve renkliler için.Oldukça kullanışlı..

tatlım bu mağaza nerde ve ne kadara aldın

Back
X