İşte Çeyiz Odam...(Resimli)

damla61

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Mart 2009
57
5
98
Bursa
Ha GaYReT BiTiCeK İNŞaLLaH...:nazar::nazar:

Eklentiler

• $P1310269.webp
    $P1310269.webp
    47,6 KB · Görüntüleme: 2.395
  • $P1310266.webp
    $P1310266.webp
    59 KB · Görüntüleme: 840
  • $P1310265.webp
    $P1310265.webp
    39,6 KB · Görüntüleme: 501
ayy ne güzel tatlım rabbim iyi günlerde kulllanmayı ağız tadıyla kullanmayı nasip eder inş hepsi çok güzel:dance:

ayy birden hüzünlendim:ecrin_bebek:
herşey ne kadarda güzel görünüyo rabbim ağız tadıyla kullanmayı nasip etsin cnm.

ne güzel heyecanlar bunlar..dilerim asla bu heyecanınız bitmez..mutluluklar..

Allah nazarlardan korusun ağız tadıyla huzurla mutlu bir yuvada kullanmayı nasip etsin...Allah içine sindirsin canım hersey inş gönlünce olur bende suanda ceyiz hazırlığı yapıyorum hepimize kolay gelsin

Çok teşekkür ederim arkadaşlar.Aslında bu resimler hüzün verici öyle değil mi?Baba evinden ayrılışı simgeliyor adetamafoldumbenBenim gibi gurbete gelin gidecek ve gitmiş olanlar bu resmi gerçekten hüzün verici algılayabilir.Allah yardımcımız olsun...

Çok teşekkür ederim arkadaşlar.Aslında bu resimler hüzün verici öyle değil mi?Baba evinden ayrılışı simgeliyor adetamafoldumbenBenim gibi gurbete gelin gidecek ve gitmiş olanlar bu resmi gerçekten hüzün verici algılayabilir.Allah yardımcımız olsun...

ühüüüü bencede katılıyorum

çeyiz düzmek çok zevkli ama baba evinden ayrılıyo olmak çok hüzünlendiriyo
evleniyosun artık dışardan biri oluyosun:çok üzgünüm::

Maşşalh. . . allah Güzel günlerde kullanmayı nasip etsn inşallah
Yanlız gözüme takılan ne oldu biliomusun . . Saklama kapların. .Ne kadar çok war bilmiyorumkismile

hepsi birbirinden özenle mutlulukla hazırlanmış. çok mutlu olursunuz umarım.bu arada nereye gelin gidiyorsunuz gurbetlik banada çok dokunuyor :(

ıyi günlerde huzurlu günlerde kullanın canım....
Mutluluklar dilerim..

Maşşalh. . . allah Güzel günlerde kullanmayı nasip etsn inşallah
Yanlız gözüme takılan ne oldu biliomusun . . Saklama kapların. .Ne kadar çok war bilmiyorumkismile

Amin teşekkür ederim.Saklama kaplarını buzdolabına koyacağım her türlü meyve ve sebze için aldım.Sebzeleri yıkayıp,kurulayıp kapların içine koyacağım.Pratik ve düzenli olur die düşündüm..Biraz düzen hastasıyımda :):)

oyy hemşom bursanın çeyizi çimeni bitmez akannehir
adetlerimiz böle napalım hazırlanış aşaması zevkli ama bi okadar da zahmetli
bende çeyiz hazırlıkları yapıyorum çarşı pazardan çıkamıyoruz bi türlü
Allah kolaylık versin ağız tadıyla kullan çeyizlerini canım benim:nazar:

hey maşallhh süper valla..allah ağız tadıyla kullanmayı nasip etsin cnm benm..güle güle kullan inşş boshayallersmile

Back
X