El Sanatları işte bunlarda benim ahşap boyamalarım...

yagmur_su

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
22 Ekim 2007
188
1
40

bunuda bi arkadaşıma hediye yaptım.

Son düzenleyen: Moderatör:
yağmur su bende ahşap boyama yapıyorum ve sizlerle paylaşmak istiyorum ama yapamadım bana yardımcı olurmusun

yağmur su bende ahşap boyama yapıyorum ve sizlerle paylaşmak istiyorum ama yapamadım bana yardımcı olurmusun

canım ahşap satan yerler var boyalarıyla satılıo bende gittim begendiğim objeleri aldım renkleri aldım bide üstüne yapıştırmak için resimler var aldım kafama göre boyadım okadar profosyenelce olmadı ama herkes çok begendi daha çok şeyler yaptım ama başkalrına verdiğim için resimlerini çekmeyi unuttum.hatta ahşap boya satan yerdeki adamdanda yardımlar aldım nasıl yapılır die çok iyi yardımcı olmuştu :) kursa gitmeden kendi başıma yaptım bişiler:)

bu arada pullar ve kelebekleri kendi aklımdan süsledim birden aklıma değişik objeler koymak geldi resimlerin yanı sıra.

Ankara ya da Adana'da uygun fiyata ahşap boyama malzemesini nerden bulabilirim. Bi fikir verebilir misiniz?

ankarada ulus da tamer ticaret diye bir yer var ordan ahşap boyama ve malzemelerini alabilirsin. Tam adresi yok ama eski yanan modern çarşının oralarda sorsan gösterirler

X