ebruli50 Aktif Üye Kayıtlı Üye 27 Haziran 2008 60 0 86 Nevşehir 21 Nisan 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi deece #21 beğendimm
serpil21 Aktif Üye Kayıtlı Üye 18 Nisan 2010 348 1 46 Hakkari 21 Nisan 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi deece #22 bilmiorum ama ben daha şık bişey almayı düşünüorum ve biraz daha topuklu vede kapalı olsun diorum yine zevkler ve renkler tartışılmaz
bilmiorum ama ben daha şık bişey almayı düşünüorum ve biraz daha topuklu vede kapalı olsun diorum yine zevkler ve renkler tartışılmaz
zalimi Ya başlama,yada bitir.... Kayıtlı Üye 7 Temmuz 2009 4.453 12 156 37 İzmir 23 Nisan 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi deece #23 ay öf ayakkabılar kabusum varya rahat bir spor başka ne terlik ne ayakkabı giyebiliyorum normal zamanda düğünde naparım bilmem
ay öf ayakkabılar kabusum varya rahat bir spor başka ne terlik ne ayakkabı giyebiliyorum normal zamanda düğünde naparım bilmem
yaxgxmuradana Aktif Üye Kayıtlı Üye 19 Ağustos 2006 25 0 86 Elazığ 26 Nisan 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi deece #24 deece .!.: topuklu giyemediğim ve ayağımın rahatına düşkün oldugum için böyle bir şey sectim kızlar :) nasıl ? Genişletmek için tıkla... ben resmi göremedim(
deece .!.: topuklu giyemediğim ve ayağımın rahatına düşkün oldugum için böyle bir şey sectim kızlar :) nasıl ? Genişletmek için tıkla... ben resmi göremedim(
clara Yara, ışığın sana akacağı yerdir. Mevlana Kayıtlı Üye 20 Eylül 2013 7.493 16.346 448 41 26 Kasım 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi deece #25 deece .!.: topuklu giyemediğim ve ayağımın rahatına düşkün oldugum için böyle bir şey sectim kızlar :) nasıl ? Genişletmek için tıkla... Ben de rahatsızlığımdan dolayı topuklu giyemiyorum, ayağımın rahat olmasını istiyorum, o yüzden seçtiğin ayakkabıyı görmeyi çok istiyorum ama fotoğrafı göremiyorum ((
deece .!.: topuklu giyemediğim ve ayağımın rahatına düşkün oldugum için böyle bir şey sectim kızlar :) nasıl ? Genişletmek için tıkla... Ben de rahatsızlığımdan dolayı topuklu giyemiyorum, ayağımın rahat olmasını istiyorum, o yüzden seçtiğin ayakkabıyı görmeyi çok istiyorum ama fotoğrafı göremiyorum ((