• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Ayakkabısı işte bunlar da benim gelinlik ayakkabılarım :)

deece

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
14 Temmuz 2008
2.532
0
156
Eskişehir
topuklu giyemediğim ve ayağımın rahatına düşkün oldugum için böyle bir şey sectim kızlar :) nasıl ?

cok guzel canım allah tamamina erdirsin.hakkaten duğunde rahat olur oynarken:lepi:ama boyun kısaysa bidaha dusun derim

bende çok beğendim rahat ve şık bir ayakkabı
ömür boyu mutluluklar
bence ayakkabının rahat olması lazım düğünde isanın ayakları çok yoruluyor çok iyi bir seçim derim ben

benzer seçimler yapmışız ben de rahatıma düşkünündür de hele ki öyle bir günde rahatlık çok önemli bence

süper süper süperrrr...çok beğendm benmde alacağm böle bişi..

ben de çok beğendim. boyum uzun olsa topuklu hiç düşünmezdim en iyisini yapmışsın

çok begendim fazla topuklu değil sanırım buda güzel

cnm ayakkabıların çok şık ve hoş.aynı zamanda benim nişanda giydiğim ayakkabıya çok benziyor.Nişanda bende aynı modelde platform topuklu almıştım.düğün ayakkabımda aynı şekilde olucak çok rahat etmiştim nişanda boyum kısa olduğu için biraz topuklu giymiştim ama platform topuklu olduğu için rahat ettim.ayaklarım 34 numara nişanda zor bulmuştum düğündede baya uğraşıcam ayakkabı almak içinÇok üzgünüm çoook

Back