Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bayiliyorum ceyiz bakmaya eski gunlerim geliyor aklima o ne heyecan o ne mutluluktu. Cok sukur mutlulukla kulandim kullaniyorumda hepsini. Darisi basina canim benim Allah mesut etsin
Aklıma gelen tüm eşyalarımı, büyüklü küçüklü herkese fikir olması açısından ekliyorum...
turkuaz renkli takımın bir de krem rengi olanı var, kahvaltı ve günlük için ekstra bir takım oldu...
Bayiliyorum ceyiz bakmaya eski gunlerim geliyor aklima o ne heyecan o ne mutluluktu. Cok sukur mutlulukla kulandim kullaniyorumda hepsini. Darisi basina canim benim Allah mesut etsin
kahvaltı ve günlük yemek takımımı aldığım yer hediye olarak vermişti canım turkuaz takımı. Mağaza kapanacağı için böyle bir güzellik yapmıştı Çok teşekkür ederim dileklerin için de :)