işte bunlar da benim geleceğimm :D

kesinlikle katılıyırumm ıkea evimizin herşeyi :D dantelli nevresimine bayıldım çok hoş güle güle kullan hepsini :16::16:

Rabbim güzel günlerde kullanmayı nasip etsin.. herşeyin çok güzell.. :nazar:

canım yemek takımına bayıldım bende
iyi günlerde kullan hayırlı olsun

Bayiliyorum ceyiz bakmaya eski gunlerim geliyor aklima o ne heyecan o ne mutluluktu. Cok sukur mutlulukla kulandim kullaniyorumda hepsini. Darisi basina canim benim Allah mesut etsin

Aklıma gelen tüm eşyalarımı, büyüklü küçüklü herkese fikir olması açısından ekliyorum...
turkuaz renkli takımın bir de krem rengi olanı var, kahvaltı ve günlük için ekstra bir takım oldu...

Eki Görüntüle 351741 Eki Görüntüle 351749 Eki Görüntüle 351748 Eki Görüntüle 351747 Eki Görüntüle 351746 Eki Görüntüle 351745 Eki Görüntüle 351744 Eki Görüntüle 351743 Eki Görüntüle 351742 Eki Görüntüle 351750

canım iyi günlerde kullan hepsini :) bu turkuaz takımı nerden temin ettin ;) çok tatlılarr :16:

Bayiliyorum ceyiz bakmaya eski gunlerim geliyor aklima o ne heyecan o ne mutluluktu. Cok sukur mutlulukla kulandim kullaniyorumda hepsini. Darisi basina canim benim Allah mesut etsin

En büyük dileğim bu, inşallah herkese senin gibi mutlulukla kullanmak nasip olur :) çok teşekkür ederim :D

canım iyi günlerde kullan hepsini :) bu turkuaz takımı nerden temin ettin ;) çok tatlılarr :16:

kahvaltı ve günlük yemek takımımı aldığım yer hediye olarak vermişti canım turkuaz takımı. Mağaza kapanacağı için böyle bir güzellik yapmıştı :D Çok teşekkür ederim dileklerin için de :)

Back
X