işte bunlar da benim geleceğimm :D

Güzel günlerde kullan canım hepsi güzel ama yemek takımın sade ve hoş çok beğendim:):)

Teşekkür ederim, yemek masası düzeninde sadeliği sevdiğim için bu takımı seçtim, beğendiğin için çok teşekkürler canım :D

$117_01.webp$1201_01.webp$29-K_01.webpEki Görüntüle 350870 $CS-902_01.webp$KD0910398_01.webp$OLE00098_01_294x408.webp

$915_IMAGE_BIG.webp$495.webp$18038728.webp$english-home-nevresim-tak%C4%B1m%C4%B1.webp$tackristalpiketakimicift.webp

nevresim ve pike takımlarımdan fotoğrafını bulabildiklerim :):21:

tabi bunlar içerisinde el emeği olan havlular, keseler, lifler, örtüler yok. Netten bulabildiğim ciciler :) bir de banyo setimin aynısını nette bulamadığım için benzer fotoğrafını yükledimm

$40x70cm-Bambu-Havlu.webp$gupurlu.webp$ozdileknepalbornozbambu.webp$seramik-banyo-seti.webp

biricik kuzenim canımın içi kardeşimin hediyesi süpürgem :21: su ısıtıcım ve ütüm.

şimdilik bu kadarrrrr... umarım beğenmişsinizdir, en önemli eksiklerim konusunda yardımcı olabilirseniz çoooook sevinirimmmmmm

$18825_S-4124_large.webp$FAKIR-~1.webpEki Görüntüle 350928

güle güle kullan canm hepsini hepsi çok güzel Allah mutlulukla kullanmayı nasip etsin

çekinerek koyu renkli bir nevresim takımı aldım ama umarım beğenirsiniz siz de, diğeri de hiç başarılı bir çekim değil ama fransız dantelli saten nevresim takımı...$Fotoğraf0735.webp$SAREV-SASHA-EXCLUSIVE-NEVRESIM-TAKIMI__49598406_0.webp

ALDIKLARIN ÇOK GÜZEL CANIM KAHVALTI TAKIMINA VE BANYO SETİNE BAYILDIM RESMEN HARİKA ÇOK GÜZEL GÜLE GÜLE MUTLU MUTLU KULLAN İNŞ.:emir_bebek:

ALDIKLARIN ÇOK GÜZEL CANIM KAHVALTI TAKIMINA VE BANYO SETİNE BAYILDIM RESMEN HARİKA ÇOK GÜZEL GÜLE GÜLE MUTLU MUTLU KULLAN İNŞ.:emir_bebek:

Çok teşekkür ederim, kahvaltı seti konusunda şüphelerim vardı ancak beğenmen fikrimi değiştirdi :D

Back
X