Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hiç gelinlik gibi değiller benim tercih etmeyeceğim tarzdalar,gelinin davetlilerden bir farkı olmalı böyle hep bir örnek gezerler:)gce elbisesine daha uygunlar çünkü....
bence hepsi çok basit, elbise gibi ama zevk meselesi tabi ki
elbıse gıbı sankı bu modeller. ben pek begenmedım
Çok zarifler ama o gelinliği taşımak için ciddi anlamda 90-60-90 olmak gerekir.. ve gelinlik bence kabarık olmalıdır ki kendisini göstersin, zevkler ve renkler tartışılmaz tabi ama gelinlik kabarıksa gelinliktir...
bncede elbise gibi duruyr gelinlik dediğin biraz göz alıcı olmalı hatta fazla göz alıcı olmalı:))
Bence de abiye gibi duruyor hele bir de düğüne şık bir beyaz abiye giyip gelen bi akraba varsa rakip bile olur bence. valla ince bir bele sahipseniz belden biraz da ols akabaran modeller kuğu gibi gösteriyor diğerine gelince evet bence de ihtişam ışıltı şart. beyz birelbiseyi hererde giyebilirsiniz ama gelinlik birkere. Benim seçtiğim model straplez kesim üstü svarosky taş işleme belden de aşağıya kat kat tüller ve ışıltılı kumaşlar kabararak iniyor. eteklerine bile ta attırıcam ben.sade bir model bence bir gelinde hoş olmaz.Az önce arkadaşımın resmine bakıyordum kuzeni şık bir beyaz abiye giymiş taşlı benimkinin gelinlik sönük kalmış onun yanında. o da dar faza kabarık olmayan az işlemeli bişi giymişti düğüne kadar da sabit fikirliydi ama ogün morali çok bozuldu ve üzüldü.