• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri İşte budur gelinlik!

Gözde,asil zevkinden dolayı tebrik ederim seni...Balon gibi gelinlikleri sevmeyenler benim gözümde daha zevkli insanlardır.Paylaşımın için teşekkürler.

hiç gelinlik gibi değiller benim tercih etmeyeceğim tarzdalar,gelinin davetlilerden bir farkı olmalı böyle hep bir örnek gezerler:)gce elbisesine daha uygunlar çünkü....

canım 80li yılların başında annem evlenirken bu tarzda sade bir gelinlik giymiş o dönemlerin getirdiği bişey bu,ya çoookkk kabar kabar ya da böyle abiye tarzlı oluyormuş.bense ne öyle tamamen kabarık ne de böyle abiye tarzlarından hoşlanmıyorum.bunlar bana biraz orta yaşı geçmiş bayanların evlenirken giyeceği tarzlar gibi geliyor.kendi kişisel düşüncem tabi biraz soğuk bir görüntü katıyor.bence gelin bıcır bıcır yaşının getireceği bir modelle melek gibi görünmeli.sen üzerine giy ve bence en güzel taşıdığın gelinliği seç.gelinlik bu,hepsi güzeldir ama senin gelinliğin 1 tane.o da sana en yakışanı seni en masum ve güzel göstereni olsun.herşey gönlünce olsun olumunekankayizsmile

Ilk eklediklerinden ikinci resimdekini begendim canim.Biraz sade ama guzlmis

gelinlik dediğin azcık kabarık olmalı kanımca...yinede zevk meselesii....sade ve şık...inş.istediğin gibi olur herşeyy...

Gözde gerçekten çok hoş modeller. Bende de bazı beğendiğim gelinlik modellerini bir dosyada kaydetmiştim. Hepsi böyle modeller :) Ama resim eklemeyi bilmediğimden koyamadım ne zamandır. Öğretirseniz bende eklerim hayalimdeki gelinlik modellerimi.

Fakat şuda bir gerçek bu modeller çok asil, çok zarif. Ancak her bayanın taşıyabileceği tarzda modeller değil. Fizik konusunda iddalı olmak yada en azında bu modellere uygun fiziğe sahip olmak gerekiyor.

normal abiye gibi gözüktüğüne katılmıyorum bu modeller giyildiğinde çok farklı ve hoş duruyor bence

Çok zarifler ama o gelinliği taşımak için ciddi anlamda 90-60-90 olmak gerekir.. ve gelinlik bence kabarık olmalıdır ki kendisini göstersin, zevkler ve renkler tartışılmaz tabi ama gelinlik kabarıksa gelinliktir...

ilk 3 gelinlik süper ağzım açık baktım hatta süper ötesi evlenecek kızlar kesinlikle değerlendirmeli

Back