merhabalar canım benim gelinliğini şimdi gördüm,nasılda gözden kaçırmışım
gerçekten çok hoş,ben çok beğendim güzelimkabarıklığı,işlemesi yerli yerinde...
İnşallah canım en güzel şekilde dikimi tamamlanır eğer tarz türbanlı gelinlik görürsem hemen yükleyeceğim canım,belki fikir olur.......
iyi günler
Evet ya çok heyecanlıyım bir an önce bitse şu telaşOlabilir canım,işin içine gelinlik hazırlığı girince heyecan iyice tavan yapıyor,normaldir.
Teşekkür ederim canım. Darısı bekarların başına...Hayırlı olsun gelinlik cok hosmus
Buna kesin karar verdim canım bunu diktircem 2400'den 2000'e inerim dedi ama sanki zorlasam 1800'e verdim gitti dicekmiş gibi geliyomerhabalar canım benim gelinliğini şimdi gördüm,nasılda gözden kaçırmışım
gerçekten çok hoş,ben çok beğendim güzelimkabarıklığı,işlemesi yerli yerinde...
İnşallah canım en güzel şekilde dikimi tamamlanır eğer tarz türbanlı gelinlik görürsem hemen yükleyeceğim canım,belki fikir olur.......
iyi günler
çok güsellllmişşşşş
Buna kesin karar verdim canım bunu diktircem 2400'den 2000'e inerim dedi ama sanki zorlasam 1800'e verdim gitti dicekmiş gibi geliyoÇok içime sindi başka birşey beğenemedim :44: Senin paylaştıkların çok iyi fikir oldu ama hala bakıyorum topikine fikir olur işlemeleri falan Beğenmene sevindim bakalım bitince nasıl olcak bayramdan sonra vercem siparişini
bir şansını dene istersen canım kıvranmadan indiğine göre 1800 e de iner bence.....Zaten fazladan atıyorlar hep....Senin içine sinmesi çok önemli nihayetinde bunda karar kılmışsın....biraz değişiklikle çok güzel gelinlik olur bence......Gerçekten merak ediyorum,bitince nasıl olacak....hadi hayırlısı bakalım
Bayramın 4. günü açık olursa gidicem siparişimi vercem daha sonra da paylaşırım inşallah güzel olur canım straplez denedim onun üstü kapancak ama aynı zariflikte duracakmı merak ediyorum :44:
Bayramın 4. günü açık olursa gidicem siparişimi vercem daha sonra da paylaşırım inşallah güzel olur canım straplez denedim onun üstü kapancak ama aynı zariflikte duracakmı merak ediyorum :44:
Olur elbette canım,neden olmasın.Marifet straplezdeki göğüs dekoltesini milletin gözünün içine sokmak değil,gelinlik dediğin asil durmalı.Doğru kumaş seçimiyle güzel olacağına inanıyorum ben.
çoooook zarif bir model
Merhaba. Hayırlısı olsun öncelikle. Sizin için gelinliğin büyük fotoğraflarını paylaşayım, bilgisayarınıza indirirseniz daha büyük görünecektir:
off ben çok beğendim gelinliği,hayırlısı olsun
canım bende bu tür beğeniyorum ve istiyorum lütfen diktirince fotoyuda yüklede bizim gibilere örnek olsun.bende tesettürlüyüm çünkü.çok asil gelinlik hayırlı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?