• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri işte buda benim gelinliğim

merhabalar canım benim gelinliğini şimdi gördüm,nasılda gözden kaçırmışım:17:

gerçekten çok hoş,ben çok beğendim güzelim:46: kabarıklığı,işlemesi yerli yerinde...

İnşallah canım en güzel şekilde dikimi tamamlanır eğer tarz türbanlı gelinlik görürsem hemen yükleyeceğim canım,belki fikir olur.......

iyi günler :71:

kuzum sen biraz da benim KK Tesettürlü Gelinlik Arşivi konuma model yüklesen. Senin bulduklarını ben bulamıyorum kız :D

Olabilir canım,işin içine gelinlik hazırlığı girince heyecan iyice tavan yapıyor,normaldir.:1:
Evet ya çok heyecanlıyım bir an önce bitse şu telaş :53:

Hayırlı olsun gelinlik cok hosmus
Teşekkür ederim canım. Darısı bekarların başına...

merhabalar canım benim gelinliğini şimdi gördüm,nasılda gözden kaçırmışım:17:

gerçekten çok hoş,ben çok beğendim güzelim:46: kabarıklığı,işlemesi yerli yerinde...

İnşallah canım en güzel şekilde dikimi tamamlanır eğer tarz türbanlı gelinlik görürsem hemen yükleyeceğim canım,belki fikir olur.......

iyi günler :71:
Buna kesin karar verdim canım bunu diktircem 2400'den 2000'e inerim dedi ama sanki zorlasam 1800'e verdim gitti dicekmiş gibi geliyo :9: Çok içime sindi başka birşey beğenemedim :44: Senin paylaştıkların çok iyi fikir oldu ama hala bakıyorum topikine fikir olur işlemeleri falan :1: Beğenmene sevindim bakalım bitince nasıl olcak bayramdan sonra vercem siparişini

Buna kesin karar verdim canım bunu diktircem 2400'den 2000'e inerim dedi ama sanki zorlasam 1800'e verdim gitti dicekmiş gibi geliyo :9: Çok içime sindi başka birşey beğenemedim :44: Senin paylaştıkların çok iyi fikir oldu ama hala bakıyorum topikine fikir olur işlemeleri falan :1: Beğenmene sevindim bakalım bitince nasıl olcak bayramdan sonra vercem siparişini

bir şansını dene istersen canım kıvranmadan indiğine göre 1800 e de iner bence.....Zaten fazladan atıyorlar hep....Senin içine sinmesi çok önemli nihayetinde bunda karar kılmışsın....biraz değişiklikle çok güzel gelinlik olur bence......Gerçekten merak ediyorum,bitince nasıl olacak....hadi hayırlısı bakalım

bir şansını dene istersen canım kıvranmadan indiğine göre 1800 e de iner bence.....Zaten fazladan atıyorlar hep....Senin içine sinmesi çok önemli nihayetinde bunda karar kılmışsın....biraz değişiklikle çok güzel gelinlik olur bence......Gerçekten merak ediyorum,bitince nasıl olacak....hadi hayırlısı bakalım

Bayramın 4. günü açık olursa gidicem siparişimi vercem daha sonra da paylaşırım inşallah güzel olur canım straplez denedim onun üstü kapancak ama aynı zariflikte duracakmı merak ediyorum :44:

Bayramın 4. günü açık olursa gidicem siparişimi vercem daha sonra da paylaşırım inşallah güzel olur canım straplez denedim onun üstü kapancak ama aynı zariflikte duracakmı merak ediyorum :44:

ben de kapalı gelinlik diktirdim. benim sana önerim, içini göstermeyecek kalınlıkta streç bir kumaşla astar yaptırman. gördüğüm, genelde satenle astar yapıyorlar. ama saten kumaşta özellikle omuz kısımları oldukça kalıplı duruyor. en azından şöyle bir çözüm uygularsın, göğüs kısmı kalın bir kumaş olsa da kolları streç veya dökümlü kumaşla yaparsın, o da bir derece daha kibar bir görüntü sağlıyor.

Son düzenleme:

Olur elbette canım,neden olmasın.Marifet straplezdeki göğüs dekoltesini milletin gözünün içine sokmak değil,gelinlik dediğin asil durmalı.Doğru kumaş seçimiyle güzel olacağına inanıyorum ben.:34:

Merhaba. Hayırlısı olsun öncelikle. Sizin için gelinliğin büyük fotoğraflarını paylaşayım, bilgisayarınıza indirirseniz daha büyük görünecektir:

Peralta.jpg

off ben çok beğendim gelinliği,hayırlısı olsun :34:

canım bende bu tür beğeniyorum ve istiyorum lütfen diktirince fotoyuda yüklede bizim gibilere örnek olsun.bende tesettürlüyüm çünkü.çok asil gelinlik hayırlı olsun :16:

canım bende bu tür beğeniyorum ve istiyorum lütfen diktirince fotoyuda yüklede bizim gibilere örnek olsun.bende tesettürlüyüm çünkü.çok asil gelinlik hayırlı olsun :16:

Tabiki eklerim canım. Sonuçta bende tesettürlü bulamamaktan sıkıntı çektim mayısın 3'ünde alcam inşallah o zaman yüklerim provalarımı falan yüklücem inşallah.

Back