Kızlar bu Pronovias modelinin tesettürlüsünü diktirmeye karar verdim.Swarovski taşlarla süslenecek ama incilide olabilir ona tam karar vermedim. Bayramdan sonra gidip kaporayı vercez. Düğünüm mayısta olacak ben erken vercem siparişini nişanlım şehir dışında yaşadığı için
Eki Görüntüle 277850
Hayırlısı olsun canım.Ben işleme konusunda deneyimli olduğum için gelinlik diyince dikkatimi çekti hemen.Model harika.Bence bu modelin yan etek kenarlarındaki güpürü aynen koruyacaksan işlemeleri taşlı olmalı.Ayrıca tesettür modeline uyarlarken duvak kısmının sade olması gelinliğin gösterişiyle abartıya kaçmayıp uyumlu olması için önemli bence.
Merhaba. Hayırlısı olsun öncelikle. Sizin için gelinliğin büyük fotoğraflarını paylaşayım, bilgisayarınıza indirirseniz daha büyük görünecektir:
İlginçtir ilk kez fransız danteli kullanmayan bir pronovias gelinlik görünüyorum. Çok farklı bir dantel uygulamışlar ama fransız dantelinden daha kolay benzerini bulabileceğiniz bir şey sanırım. Üstünde desenin ortalarında zaten inci taşlar var. Ben şahsen tesettürlü dantelli gelinlik diktirmiş gibi olarak incili işlemeleri seviyorum, swarovskiler genelde çok koyu gelir bana. ama bu modelin kaldırabileceğini düşünüyorum.
Straplesin üst kısmından yakaya kadar nasıl çıkacağınızı düşündünüz mü? Size şu modeli önerebilirim:
Hayırlısı olsun, umarım içinize sinecek bir iş çıkar ortaya...
Aşırı aşırı aşırı güzelmiş!
Tesettürlü halini bilemedim şimdi ama çok asil bir gelinlik
Mutlulukla giymenizi dilerim
harika bir gelinlik çok zarif.. inşaallah gönlünüze göre olur mutluluklar...
Çapraz drapeli üstün üzerine yapılan işlemeler abartı bir görüntü ortaya çıkarıyor bence.drape olduğu için ya drapenin sade halinin asaletini bozuyor ya da drapeli modelin üzerine ağır işleme olduğunda işleme kendisini göstermiyor,yazık oluyor.gelinliğin üst beden bölümünde ağır işleme olacaksa zemininin sade olması daha önemli bence.Ayrıca hem beden kısmı hem duvak ağır işlemeli,karmakarışık bir durum oluyor sonuçta.gözü yoracak abartılardan ziyade yerinde işlemeler daha zengin duruyor aslında.
Çok güzelmişşşş...
üstten duvağın tesettürle güzel durması gerçekten çok çok zor. ben sadece üstte gördüğün örneği beğendim şimdiye kadar. bu örneğin güzel olmasının da iki nedeni var bence. birincisi duvağın tülü yumuşacık duruyor, kabarık değil su misali iniyor baştan. ikincisi ise, başın üstünü abartılı süslerle değil, gelinliğinin danteliyle süslemiş olması. sana bu tarz bir baş çok yakışırdı bence.
ama şu aşağıdaki gibi bir duvak yapmasın bence, abartılı duruyor...
Üzerinde nakisays yazan resimdeki tesettürlü model muhteşem bence.Alttakine ise yapacak yorum bulamıyorum.Gözlerim kamaştı ama abartıdan.Bu kadar da insanın gözünün içine sokulmaz ki...Üstteki çok asil duruyor bence.
Anladım canım.zaten provalarda da gelinliğin üzerindeki duruşuna göre ufak tefek oynamalar,değişiklikler yapılır.Ben şu nakisays yazılı resimdeki gelinliğe hayran kaldım.Baktıkça bakasım geliyor.çok hanım hanımcık.İnşaallah gönlüne göre bir gelinlik olur canım.Bu gelinlik işleri de aceleye geldimi iyi olmuyor.vaktin varsa daha evliliği kadar provalara gittikçe iyi bir sonuç alırsın kısmetse.
Swaroskhi taşlar bana çok koyu geldi altında gri birşey tutuyo taşları onlar çirkin göstermiş gibi geldi bana. İnci ve swaroskhi haricinde başka nasıl bir taş önerirsin ki ben hiç anlamıyorum o detaylardan:44:?Cok guzel bir gelinlik secimi yapmissin, inci biraz bayiyor artik diye dusunuyorum taslarla cok daha sik olacaktir -bence- gelinligin. İnsallah gonlune gore olur.
Anladım canım.zaten provalarda da gelinliğin üzerindeki duruşuna göre ufak tefek oynamalar,değişiklikler yapılır.Ben şu nakisays yazılı resimdeki gelinliğe hayran kaldım.Baktıkça bakasım geliyor.çok hanım hanımcık.İnşaallah gönlüne göre bir gelinlik olur canım.Bu gelinlik işleri de aceleye geldimi iyi olmuyor.vaktin varsa daha evliliği kadar provalara gittikçe iyi bir sonuç alırsın kısmetse.
ay şimdi gördüm kocaman ortadaki yazıyı görmemişim gelinliklere o kadar odaklanmışımkiinanamadım o yazıyı görmemiş olmama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?