• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri işte buda benim gelinliğim

ozlemurat

Guru
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
4 Temmuz 2010
469
1
296
Kızlar bu Pronovias modelinin tesettürlüsünü diktirmeye karar verdim. :66: Swarovski taşlarla süslenecek ama incilide olabilir ona tam karar vermedim. Bayramdan sonra gidip kaporayı vercez. Düğünüm mayısta olacak ben erken vercem siparişini nişanlım şehir dışında yaşadığı için :16::21:
$benim.jpg

Kızlar bu Pronovias modelinin tesettürlüsünü diktirmeye karar verdim. :66: Swarovski taşlarla süslenecek ama incilide olabilir ona tam karar vermedim. Bayramdan sonra gidip kaporayı vercez. Düğünüm mayısta olacak ben erken vercem siparişini nişanlım şehir dışında yaşadığı için :16::21:
Eki Görüntüle 277850

Hayırlısı olsun canım.Ben işleme konusunda deneyimli olduğum için gelinlik diyince dikkatimi çekti hemen.Model harika.Bence bu modelin yan etek kenarlarındaki güpürü aynen koruyacaksan işlemeleri taşlı olmalı.Ayrıca tesettür modeline uyarlarken duvak kısmının sade olması gelinliğin gösterişiyle abartıya kaçmayıp uyumlu olması için önemli bence.

Hayırlısı olsun canım.Ben işleme konusunda deneyimli olduğum için gelinlik diyince dikkatimi çekti hemen.Model harika.Bence bu modelin yan etek kenarlarındaki güpürü aynen koruyacaksan işlemeleri taşlı olmalı.Ayrıca tesettür modeline uyarlarken duvak kısmının sade olması gelinliğin gösterişiyle abartıya kaçmayıp uyumlu olması için önemli bence.

Eteği prenses model olacak bir tek o yakıştı. O dantel güpürler olacak, bel kısmından eteklerine dökülüyormuş gibi görünecek aşağıda eklediğim resimdeki gibi. Dantelin üzerine taşlar yada incilerle süsleme yapılcak. Duvağını dediğin gibi sade istiyorum. Rahibe duvak olmayacak yerlere kadar uzanan sade bir duvak olacak tesettür başımın üzerinden çok hafif kabarık durcak onuda aşağıda ekledim gelinle damat olan fotodaki gibi. Yüzüm minyon olduğu için rahibe duvak hiç yakışmadı. Ay inşallah güzel olur tesettürlü hali
$pronovias copy.jpg
$583966_2.gif.jpg

Son düzenleme:
kızlar... çeyiz için dantel pike piko iğne oyaları kurdela işi havlu salon takımları yaptırmak isteyenler bana özelden mesaj atsın çok uygun fiyata çok güzel el işleri
çeyizlerini hazlamaya başlayanlar bana özelden mesaj atsınlar msn den yada tel den görüşelim seçin beğenin yapayım ... :6: :6: :6: :6: :6: :6: :6: :6: :6: :6:

Merhaba. Hayırlısı olsun öncelikle. Sizin için gelinliğin büyük fotoğraflarını paylaşayım, bilgisayarınıza indirirseniz daha büyük görünecektir:

Peralta.jpg

Peraltaa.jpg

Peraltab.jpg

Peraltac.jpg

İlginçtir ilk kez fransız danteli kullanmayan bir pronovias gelinlik görünüyorum. Çok farklı bir dantel uygulamışlar ama fransız dantelinden daha kolay benzerini bulabileceğiniz bir şey sanırım. Üstünde desenin ortalarında zaten inci taşlar var. Ben şahsen tesettürlü dantelli gelinlik diktirmiş gibi olarak incili işlemeleri seviyorum, swarovskiler genelde çok koyu gelir bana. ama bu modelin kaldırabileceğini düşünüyorum.

Straplesin üst kısmından yakaya kadar nasıl çıkacağınızı düşündünüz mü? Size şu modeli önerebilirim:
251434_256163921061826_121672497844303_1140584_715283_n.jpg

281804_256163894395162_121672497844303_1140583_3953556_n.jpg

Hayırlısı olsun, umarım içinize sinecek bir iş çıkar ortaya...

Merhaba. Hayırlısı olsun öncelikle. Sizin için gelinliğin büyük fotoğraflarını paylaşayım, bilgisayarınıza indirirseniz daha büyük görünecektir:

İlginçtir ilk kez fransız danteli kullanmayan bir pronovias gelinlik görünüyorum. Çok farklı bir dantel uygulamışlar ama fransız dantelinden daha kolay benzerini bulabileceğiniz bir şey sanırım. Üstünde desenin ortalarında zaten inci taşlar var. Ben şahsen tesettürlü dantelli gelinlik diktirmiş gibi olarak incili işlemeleri seviyorum, swarovskiler genelde çok koyu gelir bana. ama bu modelin kaldırabileceğini düşünüyorum.

Straplesin üst kısmından yakaya kadar nasıl çıkacağınızı düşündünüz mü? Size şu modeli önerebilirim:

Hayırlısı olsun, umarım içinize sinecek bir iş çıkar ortaya...

Canım resimlerin büyükleri için çok sağol bende bugün denemeye gittim Fatih'te Beyzanur modaevinde benzerinin swarovski taşlarla yapılmışı vardı aradım resimlerini ama bulamadım prenses model bi etegi var dantel güpürler belinden eteklerine dökülüyor tek tek. Üst bedeninde çapraz drapeli bir tül var. Gerisi işleme ve swarovskilerle süslü o modeli bulamadım ama en benzeri buydu. :44:

Aşırı aşırı aşırı güzelmiş!
Tesettürlü halini bilemedim şimdi ama çok asil bir gelinlik
Mutlulukla giymenizi dilerim:71:

Çapraz drapeli üstün üzerine yapılan işlemeler abartı bir görüntü ortaya çıkarıyor bence.drape olduğu için ya drapenin sade halinin asaletini bozuyor ya da drapeli modelin üzerine ağır işleme olduğunda işleme kendisini göstermiyor,yazık oluyor.gelinliğin üst beden bölümünde ağır işleme olacaksa zemininin sade olması daha önemli bence.Ayrıca hem beden kısmı hem duvak ağır işlemeli,karmakarışık bir durum oluyor sonuçta.gözü yoracak abartılardan ziyade yerinde işlemeler daha zengin duruyor aslında.

attachment.php

üstten duvağın tesettürle güzel durması gerçekten çok çok zor. ben sadece üstte gördüğün örneği beğendim şimdiye kadar. bu örneğin güzel olmasının da iki nedeni var bence. birincisi duvağın tülü yumuşacık duruyor, kabarık değil su misali iniyor baştan. ikincisi ise, başın üstünü abartılı süslerle değil, gelinliğinin danteliyle süslemiş olması. sana bu tarz bir baş çok yakışırdı bence.

ama şu aşağıdaki gibi bir duvak yapmasın bence, abartılı duruyor...
315399_285052464839638_121672497844303_1260549_1767017928_n.jpg

Üzerinde nakisays yazan resimdeki tesettürlü model muhteşem bence.Alttakine ise yapacak yorum bulamıyorum.Gözlerim kamaştı ama abartıdan.:19:Bu kadar da insanın gözünün içine sokulmaz ki...Üstteki çok asil duruyor bence.

Aşırı aşırı aşırı güzelmiş!
Tesettürlü halini bilemedim şimdi ama çok asil bir gelinlik
Mutlulukla giymenizi dilerim:71:

Çok teşekkür ederim canım. Beğenmene sevindim.

harika bir gelinlik çok zarif.. inşaallah gönlünüze göre olur mutluluklar... :3:

İnşallah canım çok teşekkürler...

Çapraz drapeli üstün üzerine yapılan işlemeler abartı bir görüntü ortaya çıkarıyor bence.drape olduğu için ya drapenin sade halinin asaletini bozuyor ya da drapeli modelin üzerine ağır işleme olduğunda işleme kendisini göstermiyor,yazık oluyor.gelinliğin üst beden bölümünde ağır işleme olacaksa zemininin sade olması daha önemli bence.Ayrıca hem beden kısmı hem duvak ağır işlemeli,karmakarışık bir durum oluyor sonuçta.gözü yoracak abartılardan ziyade yerinde işlemeler daha zengin duruyor aslında.

Canım benim anlatma yeteneğim hiç yok :26: hani o gösterdiğin model var ya onun bel kısmındaki drapeli tül var aynen ama sadece orası tül onun üstü ve altında kalan küçük bir kısmı dantel üzerine işlemeli. Bende çok gösterişli modelleri sevmiyorum aslında böyle taşlı gelinlikleride hiç beğenmedim ama bunda taşlarla birlikte güzel bi sadelik var. Duvakta hiç işleme olmucak zaten oda sade yumuşak bir tülden olacak. İlk provaya gittiğimde resmini çekip paylaşırım sizinle inşallah beğenirsin o zamanda ama bu dediklerini yine göz önüne alıcam çünkü gerçekten çok işleme yerine yerinde işleme daha makbul :34:

Çok güzelmişşşş...

Teşekkür ederim canım :42:

attachment.php

üstten duvağın tesettürle güzel durması gerçekten çok çok zor. ben sadece üstte gördüğün örneği beğendim şimdiye kadar. bu örneğin güzel olmasının da iki nedeni var bence. birincisi duvağın tülü yumuşacık duruyor, kabarık değil su misali iniyor baştan. ikincisi ise, başın üstünü abartılı süslerle değil, gelinliğinin danteliyle süslemiş olması. sana bu tarz bir baş çok yakışırdı bence.

ama şu aşağıdaki gibi bir duvak yapmasın bence, abartılı duruyor...
315399_285052464839638_121672497844303_1260549_1767017928_n.jpg

ayyy en son duvak gerçekten berbatmış :9: ben o üstteki gibi türbanımı yaptırcam ama dantel falan hiç olmucak duvakta sade bir tülden olacakki abartı durmasın. Zaten orada duvağıda denedim güzelce yaptılar hepsini ve giyip çıktığımda dışardan insanlar cama yapışmıştı gelinlik gerçekten çok asil ve güzel :52: Bayramdan sonra sizinle paylaşırım modeli inşallah beğenirsiniz üzerimde...

Üzerinde nakisays yazan resimdeki tesettürlü model muhteşem bence.Alttakine ise yapacak yorum bulamıyorum.Gözlerim kamaştı ama abartıdan.:19:Bu kadar da insanın gözünün içine sokulmaz ki...Üstteki çok asil duruyor bence.

Yok zaten benim gelinliğim o üstteki alttakini sadece duvağı için koydum canım :34:

Anladım canım.zaten provalarda da gelinliğin üzerindeki duruşuna göre ufak tefek oynamalar,değişiklikler yapılır.Ben şu nakisays yazılı resimdeki gelinliğe hayran kaldım.Baktıkça bakasım geliyor.çok hanım hanımcık.İnşaallah gönlüne göre bir gelinlik olur canım.Bu gelinlik işleri de aceleye geldimi iyi olmuyor.vaktin varsa daha evliliği kadar provalara gittikçe iyi bir sonuç alırsın kısmetse.

Cok guzel bir gelinlik secimi yapmissin, inci biraz bayiyor artik diye dusunuyorum taslarla cok daha sik olacaktir -bence- gelinligin. İnsallah gonlune gore olur.

Anladım canım.zaten provalarda da gelinliğin üzerindeki duruşuna göre ufak tefek oynamalar,değişiklikler yapılır.Ben şu nakisays yazılı resimdeki gelinliğe hayran kaldım.Baktıkça bakasım geliyor.çok hanım hanımcık.İnşaallah gönlüne göre bir gelinlik olur canım.Bu gelinlik işleri de aceleye geldimi iyi olmuyor.vaktin varsa daha evliliği kadar provalara gittikçe iyi bir sonuç alırsın kısmetse.

Ben görmedim o nakisays yazan gelinliği :1: bakar körüm galiba :1:
İnşallah iyi olur gelinliğim ya içime sinsinde başkalarının beğenisi o kadar da önemli değil içinde kendimi güzel hissedeyim benim için en önemlisin o...

Cok guzel bir gelinlik secimi yapmissin, inci biraz bayiyor artik diye dusunuyorum taslarla cok daha sik olacaktir -bence- gelinligin. İnsallah gonlune gore olur.
Swaroskhi taşlar bana çok koyu geldi altında gri birşey tutuyo taşları onlar çirkin göstermiş gibi geldi bana. İnci ve swaroskhi haricinde başka nasıl bir taş önerirsin ki ben hiç anlamıyorum o detaylardan:44:?

ay şimdi gördüm kocaman ortadaki yazıyı görmemişim gelinliklere o kadar odaklanmışımki :52: inanamadım o yazıyı görmemiş olmama :53::52:

merhabalar canım benim gelinliğini şimdi gördüm,nasılda gözden kaçırmışım:17:

gerçekten çok hoş,ben çok beğendim güzelim:46: kabarıklığı,işlemesi yerli yerinde...

İnşallah canım en güzel şekilde dikimi tamamlanır eğer tarz türbanlı gelinlik görürsem hemen yükleyeceğim canım,belki fikir olur.......

iyi günler :71:

Back