Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
İşte Bu Yüzden Şişmanız...
- Konu Sahibi cicika
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?aslında gün içerisinde azar azar, sık sık ve doğru beslensek akşamları fazla yeme ihtiyacı hissetmeyiz..ama şahsen kahvaltı sonrasında bütün gün kahve sigara haricinde hiçbişey yemeyip akşam yemeğini full yiyorum.erken saatlerde yediğimiz içinde akşam yatmadan önce tekrar bi öğün yapıyoruzzbu sağlıksız beslenmeyle çok erken yaşta hakkın rah*****e kavuşcaz galiba
verdiğin bilgiler çok değerli ... tamamen sağlıklı ,güzel ve genç bir bedenin formülü aslında gerçekten çok teşekkürler cnm
verdiğin bilgiler çok değerli ... tamamen sağlıklı ,güzel ve genç bir bedenin formülü aslında gerçekten çok teşekkürler cnm
- 10 Kasım 2006
- 6.246
- 1.616
- 373
son resmi canın çekmeyeceğine eminim :) ben masaüstü resmim yapıcam valla. İleride onlar gibi olmak istemiyorum.O fotoğraflar olmuş mu ama yaa
canım çeker benim gördüğüm her şeyi mafoldumben
Arkadasim cok güzel bir yazi, paylasim icin tesekkürler...
Bu beslenme stilini biz hep uyguluyoruz. Egeliyiz ve hafif yemeyi severiz. Evimizde her zaman zeytinyagi bulunur. Beyaz ekmek almayiz eve. Findik, fistik, yemis eksik olmaz evde. Soframizda salatamiz da eksik olmaz. Sabahlari kahvalti etmeden salmaz annem bizi. Kahvaltida da agir seyler yerine domates, peynir, zeytin olur. Ayrica agzinin tadini bilen insan fast foodtan uzak durur. Böö, gercekten igrenc. Resmi görünce midem kalkti. Mc donalds, burger king bunlari zaten her türlü sevmem, hatta nefret ederim.
Anlayacaginiz genel olarak saglikli besleniyoruz. Bir cok insanin diyet diye uyguladigi seyler aslinda bizim günlük ögünümüz. Her sey iyi güzel de tek sorunumuz cikolata. Inanilmaz seviyorum ya, cikolatasiz gecmis bir gün düsünemiyorum. Mutluluk hormonu salgilatiyor sanirim ondan, ama biliyorum sahte mutluluk. Yedikten sonra pisman oluyorum. Hele sokellalar, 3-4 dilim ekmek üst üste yiyorum. Cok tikiyor of. Midem mahvoluyor yedikten sonra. Anneme söyleyeyim bi dahakine almasin bari. Cikolata sayisini günde bir gofrete indirmeliyim sanirim. :82:
Bu beslenme stilini biz hep uyguluyoruz. Egeliyiz ve hafif yemeyi severiz. Evimizde her zaman zeytinyagi bulunur. Beyaz ekmek almayiz eve. Findik, fistik, yemis eksik olmaz evde. Soframizda salatamiz da eksik olmaz. Sabahlari kahvalti etmeden salmaz annem bizi. Kahvaltida da agir seyler yerine domates, peynir, zeytin olur. Ayrica agzinin tadini bilen insan fast foodtan uzak durur. Böö, gercekten igrenc. Resmi görünce midem kalkti. Mc donalds, burger king bunlari zaten her türlü sevmem, hatta nefret ederim.
Anlayacaginiz genel olarak saglikli besleniyoruz. Bir cok insanin diyet diye uyguladigi seyler aslinda bizim günlük ögünümüz. Her sey iyi güzel de tek sorunumuz cikolata. Inanilmaz seviyorum ya, cikolatasiz gecmis bir gün düsünemiyorum. Mutluluk hormonu salgilatiyor sanirim ondan, ama biliyorum sahte mutluluk. Yedikten sonra pisman oluyorum. Hele sokellalar, 3-4 dilim ekmek üst üste yiyorum. Cok tikiyor of. Midem mahvoluyor yedikten sonra. Anneme söyleyeyim bi dahakine almasin bari. Cikolata sayisini günde bir gofrete indirmeliyim sanirim. :82:
birde türk toplumu olarak beslemne alışkanlıklarımız da yanlış. kahvaltıyı doğru dürüst yapmayız, öğlen yemeğine ve akşam yemeğinde allah ne verdiyse yeriz :) aslında kahvaltıyı sağlam yapıp, öğlen biraz daha az ve aksam yemeklerinde daha hafif yesek hem kendimizi daha iyi hissederiz, hem kilo da almayız.
- 10 Kasım 2006
- 6.246
- 1.616
- 373
1 haftadır sağlıklı beslenmeye çalışıyorum ama keşke görmeseydim o hamburgeri
insanın içi acıyor demi