- 4 Mayıs 2012
- 2.967
- 2.001
- 133
- Konu Sahibi acemihayat28
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bence tam tersi koyu renk tozu gösteriyo ben açık renk kullanıyorum hiç belli etmiyo tozu ama sen bu takımı beğendiysen problem yok
arkadaşlar nasl sizce fikrinizi versenizeee :)
Bu model ilk beğendiğinden çok daha güzel. güzel günlerde kullanırsınız inşallah. Diğeri biraz boğucu bir modeldi sanki...
Bu arada benim yemek takımım dün geldi kurulumu yapıldı ama beğenirken konsolu aynalıydı geldiğinde ayna yoktu. Konsol aynaları ayrı mı alınıyor takımın konsoluna dahil olmuyor mu?? Konsol çok boş kaldı bişeye benzemedi...
işte bu süpermiş canım. doğrusunu söylemek gerekirse ben ilk seçimini hiç beğenmedimeski bir tarz o şuan ki favoriniz gerçekten süper :)
açık renk düşünmuyorum çok çabuk toz oluor açık renkler
Bu konuda çok yanılmışsın canım :) babamların evinde kullandığı takım siyah ve inanılmaz toz gösteriyor hergün toz alınması gerekiyor.. Siyah tozu en çok belli eder. Ayrıca model olarakta çok boğucu bi takım. Siyah ama zarif ve şık değil.. İkinci eklediğin takım çok hoş çok güzel özellikle aynasını çok beğendim son derece modern duruyor rabbim gönlüne göre kullanmayı nasip etsin![]()