• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mutfak Dekorasyonu işte bu da en çk beğendiğim yemek odası .)

acemihayat28

yeniden başlar mı herşey
Kayıtlı Üye
4 Mayıs 2012
2.967
2.001
133
arkadaşlar nasl sizce fikrinizi versenizeee :)

Eklentiler

• $karizma-yemek-1.webp
    $karizma-yemek-1.webp
    25,4 KB · Görüntüleme: 131
biraz daha araştır istersen daha modern açık renk bişeyler bakabilirsin bol bol gez neler var göreceksin sonra pişman olmazsın ben bunları niye görmedim diye

Son düzenleme:
gezmedim sadece sitelerden baktım tüm mobilya sitelerine en çok bu sindi içime ya açık renk düşünmuyorum çok çabuk toz oluor açık renkler bu renkten öte modeli çok hoşuma gitti yaa başka model gördüm dışarı da da arada gezerken ama hiçbiri sinmedi içime yaa :) taktımmı takıyorum ben bazı şeylerde

bence tam tersi koyu renk tozu gösteriyo ben açık renk kullanıyorum hiç belli etmiyo tozu ama sen bu takımı beğendiysen problem yok

o da tozu gösteriir elbette ama rengnden çok deseni etkiledi belki aynı desen farklı rengide vardır

bence tam tersi koyu renk tozu gösteriyo ben açık renk kullanıyorum hiç belli etmiyo tozu ama sen bu takımı beğendiysen problem yok

aynen koyu renk tozu daha çok belli ediyor.

model olarak güzelmiş ama renk beğenmedim tercih senin tabi

çok koyu bir takım acayip toz çeker.görüntüsnden ziyade temizliği de çk önemli bence ..insanı bıktırınca ne kdr beğenırsen beğen nasl kurtulurum acaba dıye düşünmeye başlıyorsun bir süre snra...

hem renk çok koyu içinimi karartıcan insan odaya girmek istemez yahu , model de eski biraz bence

kızlar evimizn salonu küçk o yuzdn bazı parçaları alıcm iştte yemk odamz çok beğendkkkk :) $tual-yemek-odasi14.webp$tual-ymk-odasi2.webp$tual-ymk-odasi7.webp$tual-ymk-odasi11.webp$tual-ymk-odasi14.webp$tual-ymk-odasi16.webp

evet yorumlarr gelsin :D

Bu model ilk beğendiğinden çok daha güzel. güzel günlerde kullanırsınız inşallah. Diğeri biraz boğucu bir modeldi sanki...
Bu arada benim yemek takımım dün geldi kurulumu yapıldı ama beğenirken konsolu aynalıydı geldiğinde ayna yoktu. Konsol aynaları ayrı mı alınıyor takımın konsoluna dahil olmuyor mu?? Konsol çok boş kaldı bişeye benzemedi...

arkadaşlar nasl sizce fikrinizi versenizeee :)

Tabiki zevkler tartışılmaz ama sormuşsun madem söyleyeyim pek beğenmedim, model olarak da renk olarak da.Sana tavsiyem kesinlikle koyu rankli mobilya alma.Ben 2 yıllık evliyim ve o kadar pişmanım ki koyu renk aldığıma.Temizlik yapıyorum , tozlarını alıyorum birde dönüyorum ki sanki hiç toz falan alınmamış gibi.Tozu çok belli ediyor.En kısa zamanda ve maddi imkanımız el verdiğinde tüm mobilyaları değiştirip beyaz renkli alamyı düşünüyorum.

Bu model ilk beğendiğinden çok daha güzel. güzel günlerde kullanırsınız inşallah. Diğeri biraz boğucu bir modeldi sanki...
Bu arada benim yemek takımım dün geldi kurulumu yapıldı ama beğenirken konsolu aynalıydı geldiğinde ayna yoktu. Konsol aynaları ayrı mı alınıyor takımın konsoluna dahil olmuyor mu?? Konsol çok boş kaldı bişeye benzemedi...

yokj aynalı gelmesi lazım canım bence aldığın yere söle aynasız konsolmu olur

işte bu süpermiş canım. doğrusunu söylemek gerekirse ben ilk seçimini hiç beğenmedim :( eski bir tarz o şuan ki favoriniz gerçekten süper :)

işte bu süpermiş canım. doğrusunu söylemek gerekirse ben ilk seçimini hiç beğenmedim :( eski bir tarz o şuan ki favoriniz gerçekten süper :)

teşekkür ederim ben onu tek başıma beğenmiştim ama nişanlımın zevki doğrsunu sölemek gerekirse zevkliymiş bunuda öğrenmş oldum :) bakıorduk brden o gözüne çarptı bende çok beğendim inş. nasip olur ::D:D

açık renk düşünmuyorum çok çabuk toz oluor açık renkler

Bu konuda çok yanılmışsın canım :) babamların evinde kullandığı takım siyah ve inanılmaz toz gösteriyor hergün toz alınması gerekiyor.. Siyah tozu en çok belli eder. Ayrıca model olarakta çok boğucu bi takım. Siyah ama zarif ve şık değil.. İkinci eklediğin takım çok hoş çok güzel özellikle aynasını çok beğendim son derece modern duruyor rabbim gönlüne göre kullanmayı nasip etsin :16:

Bu konuda çok yanılmışsın canım :) babamların evinde kullandığı takım siyah ve inanılmaz toz gösteriyor hergün toz alınması gerekiyor.. Siyah tozu en çok belli eder. Ayrıca model olarakta çok boğucu bi takım. Siyah ama zarif ve şık değil.. İkinci eklediğin takım çok hoş çok güzel özellikle aynasını çok beğendim son derece modern duruyor rabbim gönlüne göre kullanmayı nasip etsin :16:

amin cnım sağolll :)

Back
X