Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
güle güle kullanın ama çok ince biraz daha göz doldurucu bence olabilirdi.zarif olmasına engel olmazdı.varla yok arası bişey olmuş.
mükemmel bir tektaş.... ve inan ki tektaş dediğin işte budur... birisi yüzüğün varla yok arası demiş.... tektaşta önemli olan altın olan halka kısım değildir.... eğer taş kendini gösteren yeterli büyüklükte bir taş ise halka olan kısım ince olur..... tektaş ufak ise yüzüğe albeni katmak için halkayı kalın tutarlar yada tektaşı kubbe denen şekilde dizayn ederler.... ha eğer bahsettiğin varla yok arası olan şey taş ise adama daha ne olsun derler.. taşı yeterince büyük ....
bu yüzük gerçek bir tektaş .... resim kalitesi düşük olmasına rağmen şahane gözüküyor eminim gün içinde güneş ışığı altında parıltısıyla kendisi çok güzel belli eder....
benzer bir tektaş konusuna da yazı yamıştım takip edenler bilir kuyumculuk var bizim aile içinde.... bu tarz tek taşları herkese çıkarmaz kuyumcular... tektaş bakıcam diye içeri girenlere fiyatları uygun olduğu için altın kısmı kalın olan ama taşı küçük olanları çıkarırlar.....
ama hakikaten işi bilen ve anlayan birisi gerçek tektaşın altın kısmının ince ve zarif olması gerektiğini bilir.
hayırlı mutlu huzurlu günlerde kullan baktıkça bu güzel günler hep hatırında olsun.....
Bence çok zarif, ellerini güzel göstermiş bile diyebilirim. Pırlantanın inanılmaz bir gücü var. İlişkinizi temsil eden yüzük bu kadar güzelse, ilişkiniz de bu kadar güzeldir umarım. Herşey gönlünüzce olsun, sonu düğün olsun diliyorum. =) KK'da pastanızdan otlanır artık =)
Bebekkafa canım benim yüzüğüm ile birebir aynı model olarak belki pırlantası farklı olabilir.
hayırlı ugurlu olsun güle güle kullan bitanemmmopuyorumnanaktan