işte bu da benim söz yüzüğüm:)

BEBEKKAFA

Yağmur'umu bekliyorumm:)
Kayıtlı Üye
7 Mayıs 2010
2.679
12
66
43
Ankara
daha dün akşam sözümde aşkımın parmağıma taktığı pırlanta tek taşımopuyorumnanaktan birlikte beğendik aşkımla...zarif bişey istiyodum hepsi aynı gibiydi modellerin bunu beğendim en çok opuyorumnanaktan

image-B63F_4BF95D48.jpg

image-C2AB_4BF95D48.jpg

3.sayfadaaabayanssulusmile

Son düzenleme:
güle güle kullanın ama çok ince biraz daha göz doldurucu bence olabilirdi.zarif olmasına engel olmazdı.varla yok arası bişey olmuş.

güle güle kullanın ama çok ince biraz daha göz doldurucu bence olabilirdi.zarif olmasına engel olmazdı.varla yok arası bişey olmuş.

canım kalın olanların taşı çok küçüktü...bende taşını büyük istedim çünkü asıl gösteren o yüzüğü...kalın olup taşıda büyük olanlar vardır elbet ama bizim baktıklarımızda yoktu..altınbaşa baktık,asosa baktık vs....mesela asosta 0.13 carat olan 1400 liraydı benimki 0.31 carat 1350 ye aldık pazarlıkla.....2000 liradan düştü oraya tanıdık kuyumcu olunca...

yinede teşekkürler

mükemmel bir tektaş.... ve inan ki tektaş dediğin işte budur... birisi yüzüğün varla yok arası demiş.... tektaşta önemli olan altın olan halka kısım değildir.... eğer taş kendini gösteren yeterli büyüklükte bir taş ise halka olan kısım ince olur..... tektaş ufak ise yüzüğe albeni katmak için halkayı kalın tutarlar yada tektaşı kubbe denen şekilde dizayn ederler.... ha eğer bahsettiğin varla yok arası olan şey taş ise adama daha ne olsun derler :D.. taşı yeterince büyük ....
bu yüzük gerçek bir tektaş .... resim kalitesi düşük olmasına rağmen şahane gözüküyor eminim gün içinde güneş ışığı altında parıltısıyla kendisi çok güzel belli eder....
benzer bir tektaş konusuna da yazı yamıştım takip edenler bilir kuyumculuk var bizim aile içinde.... bu tarz tek taşları herkese çıkarmaz kuyumcular... tektaş bakıcam diye içeri girenlere fiyatları uygun olduğu için altın kısmı kalın olan ama taşı küçük olanları çıkarırlar.....
ama hakikaten işi bilen ve anlayan birisi gerçek tektaşın altın kısmının ince ve zarif olması gerektiğini bilir.
hayırlı mutlu huzurlu günlerde kullan baktıkça bu güzel günler hep hatırında olsun.....

Son düzenleyen: Moderatör:
Bence çok zarif, ellerini güzel göstermiş bile diyebilirim. Pırlantanın inanılmaz bir gücü var. ılişkinizi temsil eden yüzük bu kadar güzelse, ilişkiniz de bu kadar güzeldir umarım. Herşey gönlünüzce olsun, sonu düğün olsun diliyorum. =) KK'da pastanızdan otlanır artık =)

mükemmel bir tektaş.... ve inan ki tektaş dediğin işte budur... birisi yüzüğün varla yok arası demiş.... tektaşta önemli olan altın olan halka kısım değildir.... eğer taş kendini gösteren yeterli büyüklükte bir taş ise halka olan kısım ince olur..... tektaş ufak ise yüzüğe albeni katmak için halkayı kalın tutarlar yada tektaşı kubbe denen şekilde dizayn ederler.... ha eğer bahsettiğin varla yok arası olan şey taş ise adama daha ne olsun derler :D.. taşı yeterince büyük ....
bu yüzük gerçek bir tektaş .... resim kalitesi düşük olmasına rağmen şahane gözüküyor eminim gün içinde güneş ışığı altında parıltısıyla kendisi çok güzel belli eder....
benzer bir tektaş konusuna da yazı yamıştım takip edenler bilir kuyumculuk var bizim aile içinde.... bu tarz tek taşları herkese çıkarmaz kuyumcular... tektaş bakıcam diye içeri girenlere fiyatları uygun olduğu için altın kısmı kalın olan ama taşı küçük olanları çıkarırlar.....
ama hakikaten işi bilen ve anlayan birisi gerçek tektaşın altın kısmının ince ve zarif olması gerektiğini bilir.
hayırlı mutlu huzurlu günlerde kullan baktıkça bu güzel günler hep hatırında olsun.....

canım çok sağol...benim anlatmaya çalıştığımda tam olarak buydu...o kubbe gibi olanları hiç istemedik bende sözlümde...özellikle böyle olsun istedik ve dediğin gibi asıl değer taşında...bizde ilk girdiğimizde onlardan gösterdiler takıyorsun parmağına onların taşı varla yok arası oluyodu işte...bunu takar takmaz sözlümde dedi çok güzel göründü diye...

dediğin gibi gün ışığında çok parlıyor hatta dün konuştuk gündüz görünce parmağımda öyle dediopuyorumnanaktan

çok teşekkürler güzel dileklerin için:1hug:

Bence çok zarif, ellerini güzel göstermiş bile diyebilirim. Pırlantanın inanılmaz bir gücü var. İlişkinizi temsil eden yüzük bu kadar güzelse, ilişkiniz de bu kadar güzeldir umarım. Herşey gönlünüzce olsun, sonu düğün olsun diliyorum. =) KK'da pastanızdan otlanır artık =)

sanada çok teşekkür ederim canım...asıl güzel olan ilişkimiz ve sevgimiz zaten,onun değeri hiç bişeyle ölçülemezopuyorumnanaktan

çoook sağol canıma.s.

Tekrar hayirli olsun canim...yüzügün cok güzelmis parmaklarina cok yakismis...

mutlulugunuz daim olsun tatlim..:nazar:

Hayırlı olsun. Allah tamamına erdirsin.
Ben yüzüğü göremedim resim açılmadı, mutlaka bakacağım sonra, eminim güzel ve çok yakışmıştır.
Ömür boyu güzel günlerde tak inş.

Ben de göremedim ama çok merak ettim yorumlara bkaınca baya güzel bi yüzük olsa gerek Allah hep aynı mutlulukla takmanı nasip etsin inşallah :)

Back