işte bizim mutlu yuvamız:) (1 yıllık)

SunduzT

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Ocak 2010
188
1
118
$DSCN0087.webp$DSCN0100.webp$DSCN0088.webp$DSCN0091.webp$DSCN0084.webp$DSCN0081.webp

Evin çok tatlı olmuş .. kırmızı yeşil çerçevelerin ve kırmızı saksın odaya çok güzel bir hava katmış..
yatak odanda çok uyumlu kırmızı abajüün çok tatlı.. Güle güle otur.. :92: :82:

çokgüzelmiş eviniz diğer odaarıda bekliyoruz...:21:

evin güzel canım ama fotolar biraz daha ayrıntılı olsaydı daha fazla şey anlayabilirdik

Evin çok tatlı olmuş .. kırmızı yeşil çerçevelerin ve kırmızı saksın odaya çok güzel bir hava katmış..
yatak odanda çok uyumlu kırmızı abajüün çok tatlı.. Güle güle otur.. :92: :82:

çok sevvindim canım beğenmene:) aslında o beyaz dolabı hafta sonu eşimle yaptık sunta vardı elimizde testereyle matkapla bi güzel yaptık boyadık,girişe koyduk oda da değil o dolap:) ama ben fotoğrafları sırayla yükleyemedim,umarım anlaşılır olmuştur:)

sunduzcum cok cici bir evin var. Allah agzinizin tadini bozmasin.cok sirin. ama buyuk bir eksik var. minik bir bebis eksik bu evde:49::emir_bebek::61:

bende zaman zaman skype ile yada resim cekerek annemlere gosteririm degisiklikleri. annemlerin surekli gelme gibi bir durum olmadigindan. her yaptigim dekorasyonu ve degisiklikleri internet yoluyla gösteririm:):17:

sunduzcum cok cici bir evin var. Allah agzinizin tadini bozmasin.cok sirin. ama buyuk bir eksik var. minik bir bebis eksik bu evde:49::emir_bebek::61:

ahh ahh içimden geçenleri yazmışsın canım benim:) güzel dileklerin için çok sağol canım,bebek isteriz gelirse hoşgelir sefalar getirir:))

ahh ahh içimden geçenleri yazmışsın canım benim:) güzel dileklerin için çok sağol canım,bebek isteriz gelirse hoşgelir sefalar getirir:))

bende zaman zaman skype ile yada resim cekerek annemlere gosteririm degisiklikleri. annemlerin surekli gelme gibi bir durum olmadigindan. her yaptigim dekorasyonu ve degisiklikleri internet yoluyla gösteririm:):17:

almanyadaymışsın,allah yardımcın olsunn canım ailenden uzaktasın:(

güzel bir ev beğendim. güle güle oturun. en çok yatak odasındaki kırmızı beyaz siyah uyumu hoşuma gitti. bu arada tuvalet masasını duvardaki aynaya ortalarsan daha hoş görünür bence. bu naçizane benim fikrim tabi :))

evet ailemden uzaklara sevip geldim. 10 yildir burdayim. sukur rabbime mutluyum. birde 7 yasinda kizimiz var. Allah tum evlatlara saglikli omur versin. saanada hayirli zamanda versin insallah. avatardakide kizim zaten ama 4 yasindaki hali yuzunun resminden balerin yapmistim ben:))

güzel bir ev beğendim. güle güle oturun. en çok yatak odasındaki kırmızı beyaz siyah uyumu hoşuma gitti. bu arada tuvalet masasını duvardaki aynaya ortalarsan daha hoş görünür bence. bu naçizane benim fikrim tabi :))

teşekkür ederim ama hangisini demek istedin anlamadım cnm yatak odasında ki aynayı bilerek o şekilde astım öyle daha hoşuma gidiyor:)

eviniz çok sevimli güle güle oturun.keşke mutfak ve banyo fotoğraflarını da ekleseydiniz...

Back
X