Işte biz bu gün evet demiştikk nice yıllara inş..

elif445

anne
Kayıtlı Üye
27 Nisan 2007
4.654
6
116
Kütahya
BİR SENEYİ DAHA GERİDE BIRAKTIK ..5.YILIMIZA GİRDİK ..ACISIYLA TATLISIYLA 4 SENEYİ DOLDURDUK ARKADAŞLAR BU GÜZEL GÜNÜMÜZÜ SİZİNLE PAYLAŞMAK İSSTEDİM...NELER YAŞANDI NELER EN GÜZELİDE GÜZEL KIZIM ECRİN NİSAM DÜNYAYA GELDİ BENİM BİZİM EN GÜZEL BİRBİRİMİZE VERDİĞİMİZ RABBİMİZİNDE BİZE VERDİĞİ HEDİYE...NİCE İNŞALLAH GÜZEL MUTLU SAĞLIKLI HAYIRLI ÖMÜRLÜ YILLARA BİTANEM CANIM KOCACIMM SENİ SEVİYORUM .......................................................................................................opuyorumnanaktan

nice nice 4 seneler canım beniimmm. allah mutluluğunuzu daim etsin:)

ne güzel ya burda böyle okuyunca çok duygulanıyorum
hep mutlu ol daha nice güzel yıllar geçir inşallah canım yuvanda
rabbim bizede nasip etsin
yuvan mutluluğun huzurun hiç bozulmasın inşallah

Iyi dilekelriniz için sağolun arkadaşlar inş..allah ım herkese sağlık sıhhat mutluluk huuzuur versin...

mutluluklar dilerim canım benim herşey gönlünüzce olsun....nica uzun yılları melegınızle aılece geçirirsiniz....

mutlu senelere canımopuyorumnanaktan

allah hiç ayırmasın ailene bi ömür boyu mutluluklar sağlık huzur dolu bir yasam dilerimmm

sağolun arkadaşlarım hepimiz inş..sağlıklı güzel mutlu yıllar geçiririz sevdiklerimizle...opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Daha nice seneler dilerim bir ömür aşkınız sürsün evlilik yıl dönümüz kutlu olsun a.s.

hayırlı,mutlu seneler tatlım allah mululuğunuzu daim etsin allah ayırmasın.opuyorumnanaktan:Saruboceq:

canımbizimde eylülde 5.senemize gireceğiz hemen hemen aynı bizimde cenkimiz oldu
1aydır eşim iş için başka şehirde onu çok özledim
geçen 4senenin ardından 1 ayda sudan çıkmış bakıl oldum
allah kimseyi ayırmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…