işte benim yeni gelin eviiiiim :)

kızlaaaar kendi elcağızlarımla ördüğüm banyo paspaslarımı veee yeni gelen zebralarımı da ekliyorum :52:

$P1020974.webp$P1020978.webp$P1020988.webp$P1020990.webp$P1020994.webp

Canım evinin renk uyumuna bayıldım herşeyin çok güzel özellikle halılarına bayıldım sanırım salon aksesuarlarını henüz almamışsın bence en uygun renk uçuk pembe,turkuaz,mint yeşili harika olur

salonunuzu siyah beyaz yapmışsınız. bence şık durmuyor, odaya soğuk bir hava vermiş. yine de sizin zevkiniz elbette bize laf düşmez. güle güle oturun..

salonunuzu siyah beyaz yapmışsınız. bence şık durmuyor, odaya soğuk bir hava vermiş. yine de sizin zevkiniz elbette bize laf düşmez. güle güle oturun..

siyah beyaz değil , gri-beyaz aslında dişkkatli bakarsanız :) sağolun iyi dileklernz için

merhabalar evinize bayıldıımmm :nazar:

heyecanlandırdı beni........ heveslendirdi açıkçası :16:

Eviniz çok güzel.. :nazar:

Böyle yeni gelin evlerine baktıkça evlenesim geliyor benimde. :23::23: :1: Ama daha çok var. :14:

daha güzelleri bekar arkadaşlara nasip olur inşallah , ki olur zaten... biz herşeyi mütevazi ve kesemize uygun şekilde yapmaya çalıştık bu çıktı :3: imkanları daha iyi olan arkadaşlar daha güzelelrini yapar eminim... herkese çooooook teşekkrler güzel yorumlarınız, dilekleriniz için KK dostları

canım misafir odası tk.ve halın nerden ve ne kadar tutu? fikir amaçlı...:34:

canım misafir odası tk.ve halın nerden ve ne kadar tutu? fikir amaçlı...:34:

canım salon takımımız ve yemek odası 5 bin civarı tuttu. halımız da şu an tek görünen 3.5 m2 olanı 320 tl ben başka eve geçnce yemek odası kısmı için gerkeir, eşini bulamam bi daha die 2 m2 lik aldım bi tane de onu sermicem buraya ama onun da fiyatı 200 tl idi.

Balkon manzarası süper.Güle güle oturunYalnız yatak odasında bir ayrıntı için tavsiyem var:26:KURANI KERİM ayak ucunda yeri uygun değil .Vede açıkta değil yüksek kapalı dolapta olması daha münasip olur .Yanlış anlamayın ama dikkatimi çekti.

Ayy çiçek gibi ev, Allah o balkonda ömür boyu eşinizle ağız tadıyla çaylarınızı yudumlamayı nasip etsin:31:

Biz bekarlarda bi'gün böyle evimizin fotoğraflarını paylaşabilecek miyiz acaba insan özeniyor ya hu:16:

:nazar::nazar::nazar::42:

sade ve güzel bir ev olmuş Allah ağız tadıyla oturtmayı nasip etsin...

Balkon manzarası süper.Güle güle oturunYalnız yatak odasında bir ayrıntı için tavsiyem var:26:KURANI KERİM ayak ucunda yeri uygun değil .Vede açıkta değil yüksek kapalı dolapta olması daha münasip olur .Yanlış anlamayın ama dikkatimi çekti.

canım daha önce de yazdım da yine yazayım :)) henüz yatak odamda yatan kimse yok :) ev yerleştirirken oraya konuldu onu aldık ordan ;))

Back
X