işte benim yeni gelin eviiiiim :)

Canınızı sıkmak istemem ama o evde yaşasam benim için o mobilyalar çıldırma sebebi. Ama zevk meselesi işte. O kırmızının çürük tonu, beyazın çiğliği... Kötü :(

salonu braz renklendirirsen bence daha gzel olur .. böyle braz iç karartıcı olmuş canım.. ama diğer herseyi beğendm.mutlulukla otur..

yanlış anlaşılmak istemem ama , eleştiride üslup önemli galiba :40: bu mobilyalar benm için çıldırmaya sebep de ne demek anlayamadım :53: ama yine de saygı duyuyorum fikirlerinize.. hayatının dönüm noktası olan yuvasını kurmuş insanların evlerine bu tarz sert eleştiriler yerine , tatlı ve yapıcı eleştiriler gelince daha şık duruyor bence :40:

İyi günlerde otur arkadaşım. Bende yeni evlendim salonun renk kombinasyonu benim oturma odamla aynı tonlarda. evde oturdukça renkler beni bayar oldu renkli kırtlentlerin arkasına kırmızı yastık koydum kırmızı bir ayna astım kırmızı iki obje resmen odanın havası değişti. Oldukça küçük bir oturma odam olmasına rağmen acayip ferah ve iç açıcı oldu. Ben koltukların ile halının uyumunu çok sevdim çok güzeller ama o mobilyaları patlatacak bir iki şeye ihtiyaç var. kırmızı bir iki bişi koysan şahane olur. Tabi böylede çok güzel ama perdene kırmızı sarkaç taksan kırmızıda kırlent eklesen 10 numara olur. İyi günlerde kullan

Benimde halılarım beyaz mobilyama çok hoş olmuştu aynı sendeki gibi uyum tamamdı fakat kullanmaya başlayınca en küçük leke de sinir ediyo şimdiki aklım olsa almazdım , üstelik daha döküp saçan bir bebeğim bile yok, toz bile sıkıntı oluyo beyazda inşallah sende aynı duyguları paylaşmazsın benle :9::9: Ama kırmızılı odana bayıldım özellikle mutfakla bir olmasına :34: Güle güle güzel günlerde mutlulukla otur inşallah ...

İyi günlerde otur arkadaşım. Bende yeni evlendim salonun renk kombinasyonu benim oturma odamla aynı tonlarda. evde oturdukça renkler beni bayar oldu renkli kırtlentlerin arkasına kırmızı yastık koydum kırmızı bir ayna astım kırmızı iki obje resmen odanın havası değişti. Oldukça küçük bir oturma odam olmasına rağmen acayip ferah ve iç açıcı oldu. Ben koltukların ile halının uyumunu çok sevdim çok güzeller ama o mobilyaları patlatacak bir iki şeye ihtiyaç var. kırmızı bir iki bişi koysan şahane olur. Tabi böylede çok güzel ama perdene kırmızı sarkaç taksan kırmızıda kırlent eklesen 10 numara olur. İyi günlerde kullan

evet süper fikir valla... perde için topuz alıcam zaten ve dekorasyon için de bi kaç obje alıcam ama düğün telaşından sıra gelemdi ki.... kırmızı fikri iyi düşüncem onu :)

çok güzel bir ev olmuş, iç açıcı ferah..mutlu günlerde oturun,
güzel günlerde huzurla eskitin hepsini inşaAllah..
ömür boyu mutluluklar..:16:

Güle güle kullan eşyalarını canım. Salon eşyaların hepsi istikbalden almışsın benim de bütün ev istikbal başka mobilya yok. Salon koltuk takımının kumaşını ben başka modelde uygulattım oturma odamda kullanıyorum. Ama yemek takımlarımız aynı. O halı da istikbalin sanırım ama ben aldıgım zamanda boyle takım halı yoktu benden kısa sure sonra cıktı o yuzden o aynı değl muhtemelen ben de boyle alırdım o zaman bunlardan olsaydı:)

Allah ağız tadıyla oturmak nasip etsin.

çok güzel evin var canım ağız tadıyla oturursunuz inşallah

Back
X