işte benim yeni gelin eviiiiim :)

pureblue

Kavanoz dipli dünya...!
Kayıtlı Üye
11 Ağustos 2009
1.392
32
683
Kızlar merhabalar.... bugüne kadar kk ile bütün adımlarını paylaştım evliliğe giden sürecimin. düğünümüze 40 gün kaldı ve evimiz de hazır sayılır ufak tefek eksiklermiz dışında... bakın bakalım nasıl olmuş tavsiyelerinize açığım dekorasyonla vs ilgili

$P1020934.webp$P1020935.webp$P1020938.webp$P1020939.webp$P1020941.webp$P1020942.webp$P1020943.webp$P1020945.webp$P1020946.webp$P1020948.webp$P1020950.webp$P1020951.webp$P1020952.webp$P1020953.webp$P1020956.webp$P1020957.webp$P1020958.webp$P1020959.webp

Allah huzur içinde yaşamayı nasib etsin,bir ömür mutluluklar..bende sözlüyüm ,inşallah banada bu günleri gösterir rabbim bende resimlerimi eklerim

canım salonunu çok beğendim göz yormayan sade bir oda olmuş allah sağlık ve mutlulukla oturmayı nasip etsin

40 gün öncesinden herşey hazır, ve çiçek gibi
maşallah :nazar:

canım ben evimde kalıyorum .. benm bulunduğum ilçeye gelecek eşim eş tayiniyle inş... onun için hazırladık ben oturmaya başladım :40: o yüzden herşey hazır

eşyalarınız çok zevkli bayıldım.Allah sağlıkla,huzurla,mutlulukla ve en önemlisi sevdiklerinizle güle oynaya oturmayı nasip etsin :):nazar:

güle güle oturun inşallah. ben de senin gibi evlenmeden oturdum tayin nedeniyle

tavsiyelerim olacak yanlış anlamazsa

1. Kuran-ı Kerim sanki orada düşecekmiş gibi geldi bana. sen daha iyi bilirsin tabi sağlam duruyormu
2. eğer sığıyorsa mutfak masanı mutfakla oda arasında tam bağlantı yeri varya oraya koysan daha hoş olur

balkonun çok güzelmiş :3: hangi ilçe sakıncası yoksa ?
bence yemek odası olan odaya kırmızı bir tablo olabilir.griye kırmızı çok yakışır. güle güle oturun mutluluklar her şey çok güzel.

selam canım
evını cok begendım ozellıkle salonunu benımde salonum grı
mutfagım kırmızılı :D
ama yatak odasında Kuran-ı Kerim olmaması gerek diye bılıyorum

canım ben evimde kalıyorum .. benm bulunduğum ilçeye gelecek eşim eş tayiniyle inş... onun için hazırladık ben oturmaya başladım :40: o yüzden herşey hazır

NE GÜZEL
güle güle oturun
düğün stresini eşinizle birlikte çekersiniz işte fenamı :)
uzakta olanlar için daha bi fena oluyor da bu süreç

selam canım
evını cok begendım ozellıkle salonunu benımde salonum grı
mutfagım kırmızılı :D
ama yatak odasında Kuran-ı Kerim olmaması gerek diye bılıyorum

bende ayak ucunda kuran olmaz diye biliyorum.
ayağınızın ucuna gelmeden yatıyorsanız sorun yoktur sanırım

Elifciğim evinde güzel günlerde mutlulukla oturun inşallah.Perdeleri de yaptırmıssın canım güzel olmuşlar.Ama bir şeyi merak ettim.Mutfakla oturma odası birleşik onu anladım ama misafir odasıyla da ortası açık heralde.Keşke öyle olmasaymıs yaa rahat olmaz gibi geldi bana o kadar açık olması

Ağız tadıyla otur inşallah. Evini çözmek zaman aldı. Mutfak oturma odasına, oturma odası da salona açılıyor sanırım.
Güzel döşemişsin. Bir tek oturma odan fazla kırmızı geldi gözüme. Diğerlerini beğendim. :nazar:

güle güle oturun inşallah. ben de senin gibi evlenmeden oturdum tayin nedeniyle

tavsiyelerim olacak yanlış anlamazsa

1. Kuran-ı Kerim sanki orada düşecekmiş gibi geldi bana. sen daha iyi bilirsin tabi sağlam duruyormu
2. eğer sığıyorsa mutfak masanı mutfakla oda arasında tam bağlantı yeri varya oraya koysan daha hoş olur

tabiki yanlış anlamam :)) ömcelikle yatak odamda henüz yatmıyorum öylesine koymuştum yüksek bi yerde olsun die ev yerleştirme sırasında onu ordan alıcam ... mutfak masasını da orası çok boşluk kalmasın die öylece koyduk. kitaplığımız gelecek oraya o zaman o araya alıcam ;) teşekkrler

Elifciğim evinde güzel günlerde mutlulukla oturun inşallah.Perdeleri de yaptırmıssın canım güzel olmuşlar.Ama bir şeyi merak ettim.Mutfakla oturma odası birleşik onu anladım ama misafir odasıyla da ortası açık heralde.Keşke öyle olmasaymıs yaa rahat olmaz gibi geldi bana o kadar açık olması

canım açıkçaısı ben de başta o kısmından hoşlanmadım evin. ama sonradan o aranın duvarla kapalı olduunu düşündüm de bu şekilde daha ferah oluyor. kalabalık misafieler rahatça sığabilir die düşündm. mutfak da koku vermiyor mutfak bölmesinde pencere var havalandırma için aspiratör de gayet ii çekiyor. amerikan usülü yapmşlar evi. ev sahibi araya sürgülü kapı yaptırmayı düşünüyomuş ama bakalım şmdilik bi sıkıntı yok. kiradayken sıkıntı değil de kendi evim olsa bu şeklde kullanmazdm heralde :34:

Back
X