İşte Benim Stilim: Yeni jürileri

Caddy

Guru
Pro Üye
28 Mart 2012
8.170
2.003
Yeni jürileri belli olan İşte Benim Stilim’de yarışacak ünlü isimler belli oldu.
Sözcü’de yer alan habere göre ; Nur Yerlitaş ve Kemal Doğulu’nun jüriden ayrılmasından sonra yeni isimlerin kim olacağı merak ediliyordu. Geride bıraktığımız günlerde fotoğraf çekimleri için stüdyoya giren yeni jüri üyeleri oldukça heyecanlıydı.

Hakan Akkaya, İvana Sert ve Neslihan Yargıcı isimlerinin olduğu İşte Benim Stilim’de jüri üyeleri kadar yarışacak isimler de son derece dikkat çekici.

İşte Öykü Serter’in sunuculuğunu yapacağı yarışmanın ünlü katılımcıları: Berna Öztürk, Neslihan Önder, Esra Sönmezer, Nil Karataş, Esra Balamir, Tuğçe Özbudak, Simge Tertemiz,

Hatice, İnci Pars, Gizem Özdilli, Ece Gürsel, Aslızen, Sevil Uyar, Yeşim Erçetin, Pelin Suade…

Son düzenleme:
İşte Benim Stilim Ünlüler'in yarışmacı kadrosu ve jüri üyeleri kim? Nur Yerlitaş İşte Benim Stilim Ünlüler jürisinde yer alacak mı? İşte Benim Stilim Ünlüler'de kimler yer alacak? TV8'de yeni sezonda yayınlanacak olan 'İşte benim Stilim Ünlüler' programının merakla beklenen ünlüleri ve jüri üyeleri yavaş yavaş belli oluyor. İşte detaylar..

Acun Ilıcalı'nın kanalı Tv 8'in sevilen stil yarışması İşte Benim Stilim'in kadrosunda yer alacak iki yeni jüri üyesi belli oldu. Ekranların ilgi gören yarışma programlarından İşte Benim Stilim, geride bıraktığımız günlerde Nur Yerlitaş ve Kemal Doğulu'nun kadro dışı kaldığı haberlerle sarsılmış, Nur Yerlitaş'ın kendi isteğiyle ayrıldığı, Kemal Doğulu'nun ise yarışmanın yapımcıları tarafından çıkarıldığı öğrenilmişti. Nur Yerlitaş'ın programı bırakması ardından jüriyi güçlendirme gereği gören program yöneticilerinin İşte Benim Stilim kadrosuna iki yeni isim dahil ettiği iddia edildi. Bu isimlerin yerine kimlerin geleceği tartışılırken; yeni söylentiler ortaya çıktı. İddiaya göre, jüri üyeliğinden istifa eden Nur Yerlitaş'ın yerine Neslihan Yargıcı, Kemal Doğulu'nun yerine ise Hakan Akkaya'nın getirileceği söylendi.

AYRILIK ARDINDAN YAPIMCILAR ŞU AÇIKLAMAYI YAPMIŞTI

İşte Benim Stilim'de yaşanan bu ayrılığın medyada yer bulması ardından programın yapımcılığını yürüten Production House tarafından yapılan açıklamada ise şu ifadelere yer verilmişti: "1,5 yıldır İşte Benim Stilim programıda jüri üyeliğimizi yapan Sayın Nur Yerlitaş'la çok yoğun bir tempoda çalışmaktayız. Kendisi her zaman gerek renkli kişiliği gerek işine olan bağlılığı ve duayyen moda bilgisiyle programımızı sırtlamış ve başarısında çok büyük katkıda bulunmuştur. İşte Benim Stilim All Star'ın 25 Aralık Cuma büyük finali ardından Sayın Nur Yerlitaş ile karşılıklı anlaşarak kendisini kısa bir süre tatile gönderiyoruz. Ancak dilediği zaman kapılarımız kendisine hem İşte Benim Stilim hem de yapacağımız diğer projelerimiz için sonuna kadar açıktır. Kısa ayrılığımız tamamen dostane duygular karşılıklı saygı ve sevgi ile gerçekleşmiştir. Aynı şekilde yine programıza büyük katkı ve emekte bulunan jüri üyemiz Sayın Kemal Doğulu ile de bir süreliğine ayrılıyoruz. Her ikisine de teşekkürlerimizi bir borç bilir ve her daim ailemizin birer ferdi olduklarını saygı ile bildiririz."

NUR YERLİTAŞ'IN AYRILMA NEDENİ İLE İLGİLİ FARKLI SÖYLENTİLER VAR

Yapımcıların ardından Nur Yerlitaş'ın ne açıklamaya yapacağı da merak konusu oldu fakat İşte Benim Stilim'in "Nurelllası" Nur Yerlitaş cephesinden herhangi bir açıklama gelmese de ilginç ve farklı iddialar söz konusu. Bir kısım Nur Yerlitaş'ın İşte Benim Stilim Ünlüler için verilen ücreti beğenmediğini söylese de başka bir kesim şirketin, ünlü modacının oynadığı reklamlardan pay istediğini, bu nedenle şirketle yollarını ayırdığını iddia ediyor.

Sırf gündemde kalabilmek için katilmislar işin şeyi çıktı şu medya biseyi de tadında biraksa sasarim zaten

Jüri olmamış Yarışmacılar neyse de bu konsepte nurella mutlaka olmalıydı diye düşünüyorum

Eskiyip de tekrar ünlerini kazanma peşinde olan yarışmacılar ve ne olduğu belli olmayan " Hakan Akkaya "
Iyyy şimdiye kadar izliyordum ama izlemem yeni sezonu!!!

programı her gün izlenmesi gerekmeyecek her hafta sonu zaten magazinde görüntüler döner durur

Hiç seyretmedim ama reklamlarıyla aşina olduk mecburen. Bu ne biçim bir programdır, nasıl bir jüridir, nasıl konsepttir, nasıl yarışmadır, yarışmacıdır, ohooooo..

Anlamadim simdi bu unluler juri olmak icinmi bas vurmus yoksa yarismaci olmak icinmi. Yarim okudum aksam aksam okumaya usendim :/

Hakan akkayayi cok severim bastan beri kemal onun cakmasi gibi geldiginden isinamamistim. Keske basindan beri olsaydi. Nur Yerlitaşin gitmesi de iyi olmus cok bayiyodu. Yeni juri hatirina bi bakicam ama format kotu bu sefer izlenecegini sanmiyorum.

Ben asıl neslihan yargıcı yı merak ediyorum

neslihanda dinç oldugunu göstermek için bir takla atmadıgı kaldı...hakanın begendiğini o
beğenmiyor onun begendiğini hakan beğenmiyor

ben neslihan ı daha çok sevdim ya nur yerlitaş çok ağır ağır konuşuyordu işveli cilveli olcam diye beni bayıyordu
İşte bende onun işvesini cilvesini seviyorum canım yaaNeslihanı bilmiyorum doğrudüzgün izlemedim ama Nuru seviyordum ben,sırf onun için izliyordum.

Bu arada senin ufaklığın fotosunu her gördüğümde elimi sokup yanaklarını mıncıklayasım geliyor,ne kadar tatlı ne kadar güzel maşaallah,son günlerde gördüğüm en güzel çocuk,maşaallahKime benziyor sana mı babasına mı

bana benziyor cnm Allah en çirkininden sanada versin inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…