Söz Kesimi işte benim söz tepsim :)

ilk yorum benden olsun hehe :) , canim cok güzelmis , benim bir sorum olacak, bununla sen kahveleri ikram edeceksin dimi? yoksa yüzlüklermi üstüne koyulacak, yani bendemi yapmam gerekiyor hic bilgim yok:S yani tepsimi bende süslimi? yardimci olursan cok sevinirim:)

teşekkür ederim :) bu tepsiye yüzükler koyulcak ama istersen gümüş bi tepsiye şık bi örtüde koyabilirsin :)

canim cok sade degil mi?
cok cici olmus ama bence biraz daha süsleyebilirsin boncuklarla abarti olmayacak sekilde...

ALLAH tamamina erdirsin,,,

canim cok sade degil mi?
cok cici olmus ama bence biraz daha süsleyebilirsin boncuklarla abarti olmayacak sekilde...

canim bilmiyorum annem pek sevmiyor öyle seyleri , öyle süslemeye ne gerek var diyo .S bende acikcasi ilk defa duyuorum kahve tepsinin süslendigini :S seninki cok güzel olmus ellerine saglik :) ama ben yapmam sanirim :)

canim bilmiyorum annem pek sevmiyor öyle seyleri , öyle süslemeye ne gerek var diyo .S bende acikcasi ilk defa duyuorum kahve tepsinin süslendigini :S seninki cok güzel olmus ellerine saglik :) ama ben yapmam sanirim :)

cnm kahve tepsisi degil ki bu... söz yüzüklerinin olacagi tepsi
o tabi ki süslenir...
bu senin sözün annenin degil ki, icine nasil siniyorsa, nasil heves ediyorsan öyle yap

ben nisan yüzükleri icin islemeli özel bi yastik yaptirmistim, simdi hatira kaldi bana
bu tür seyler bi kere yasaniyor hayatta...
neye heves ediyorsan onu yap mutlaka...

canim cok sade degil mi?

bilmiyorum ilk defa bursadan gelicekler ilk tanışma hem isteme hem söz olucak çok fazla abartmak istemedim :)teşekkür ederim :)

evet buna yüzükler koyulcak :) ne giyeceğime hala karar veremedim malesef

şık ve sade, beğendim.allah tamamına erdirsin..
bu kk'da ne hamarat kızlar var.maşallah..:nazar:

evet buna yüzükler koyulcak :) ne giyeceğime hala karar veremedim malesef

ben ikili pantolan-bluz veya etek bluz önermem..
elbise olmalı derim.. fazla şatafatlı olmayan, fakat zarif, dizlerde veya hafif diz üstü,desensiz bir elbise olabilir

önerin için teşekkür ederim bende senin gibi düşünüyorum elbise en iyisi

mrr tepsin sade ama sik bence cok tatli olmus, bende daha hazirlamadim ya, benimde isteme ve söz ayni olacak, bayramdan sonra ama....ama birsey sorcam bende, teyzem dedi ki erkek tarafi getiriyormus tepsiyi yanlarinda...?

öyle mi? yani tepsiyi hazirlayip seninkine mi verdin?
ya baska söz tepsi resimleri var mi? hic yaratici degilim bu aralar =)

mrr noldu isteme söz yapildimi? nasil gecti ?? :) haberleri vermedin :)

cnm isteme işi ekimin sonuna kaldı aksilik çıktı inş geldiklerinde hemen resimleri atıcam :)

mrr tepsin sade ama sik bence cok tatli olmus, bende daha hazirlamadim ya, benimde isteme ve söz ayni olacak, bayramdan sonra ama....ama birsey sorcam bende, teyzem dedi ki erkek tarafi getiriyormus tepsiyi yanlarinda...?

öyle mi? yani tepsiyi hazirlayip seninkine mi verdin?
ya baska söz tepsi resimleri var mi? hic yaratici degilim bu aralar =)

öncelikle teşekkür ederim :)
belki sizde öyle olabilir hani tam olarak bilmiyorum adetleri ama gerek yok bence erkeğin getirmesine.. benimkine vermicem sadece yüzükler konulcak yine bende kalıcak tepsi :)

cnm isteme işi ekimin sonuna kaldı aksilik çıktı inş geldiklerinde hemen resimleri atıcam :)

canim hayirdir ne aksiligi..., oy canim insallah ekimin sonunda olur istedigin gibi hersey :) , resimleri koyarsin bakarim artik..., bende hala bekliyorum:( cok üzgünüm... nezaman haber verecekler , herhalde birden haber verseler.. aglarim oturup bunca zaman bekledim inanamam... bir mucize olsada artik haber verseler diyorum hep ama hala bekliyorum:( ... hayirlisi .. allahim ne olursun yalvariririm artik dualarimi duy, kabul et, yüzümü güldür ne olursun... :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

canim hayirdir ne aksiligi..., oy canim insallah ekimin sonunda olur istedigin gibi hersey :) , resimleri koyarsin bakarim artik..., bende hala bekliyorum:( cok üzgünüm... nezaman haber verecekler , herhalde birden haber verseler.. aglarim oturup bunca zaman bekledim inanamam... bir mucize olsada artik haber verseler diyorum hep ama hala bekliyorum:( ... hayirlisi .. allahim ne olursun yalvariririm artik dualarimi duy, kabul et, yüzümü güldür ne olursun... :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

Canım ananesi rahatsızlanmış biraz o yüzden..
Sevgilinle hiç konuşmuyomusun ne zaman gelceniz diye hiç birşey söylemiyomu ?
İnş herşey istediğin gibi olur cnm bi an önce gelirler inşş üzülme :))

Back