Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canim cok sade degil mi?
cok cici olmus ama bence biraz daha süsleyebilirsin boncuklarla abarti olmayacak sekilde...
ALLAH tamamina erdirsin,,,
canim bilmiyorum annem pek sevmiyor öyle seyleri , öyle süslemeye ne gerek var diyo .S bende acikcasi ilk defa duyuorum kahve tepsinin süslendigini :S seninki cok güzel olmus ellerine saglik :) ama ben yapmam sanirim :)
canim cok sade degil mi?
cok cici olmus ama bence biraz daha süsleyebilirsin boncuklarla abarti olmayacak sekilde...
ALLAH tamamina erdirsin,,,
evet buna yüzükler koyulcak :) ne giyeceğime hala karar veremedim malesef
mrr noldu isteme söz yapildimi? nasil gecti ?? :) haberleri vermedin :)
mrr tepsin sade ama sik bence cok tatli olmus, bende daha hazirlamadim ya, benimde isteme ve söz ayni olacak, bayramdan sonra ama....ama birsey sorcam bende, teyzem dedi ki erkek tarafi getiriyormus tepsiyi yanlarinda...?
öyle mi? yani tepsiyi hazirlayip seninkine mi verdin?
ya baska söz tepsi resimleri var mi? hic yaratici degilim bu aralar =)
cnm isteme işi ekimin sonuna kaldı aksilik çıktı inş geldiklerinde hemen resimleri atıcam :)
canim hayirdir ne aksiligi..., oy canim insallah ekimin sonunda olur istedigin gibi hersey :) , resimleri koyarsin bakarim artik..., bende hala bekliyorumcok üzgünüm... nezaman haber verecekler , herhalde birden haber verseler.. aglarim oturup bunca zaman bekledim inanamam... bir mucize olsada artik haber verseler diyorum hep ama hala bekliyorum
... hayirlisi .. allahim ne olursun yalvariririm artik dualarimi duy, kabul et, yüzümü güldür ne olursun... :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq: