- 18 Ağustos 2011
- 3.181
- 303
- 363
- Konu Sahibi Flamingooo
-
canım çok tatlı yatak odan güle güle kullan özelikle dolabın muhteşem
ayyyyy canım çok güzel miş seçimin. bir yastıkta huzurla eskitin inşallah....
toz pembe ne guzel bir renk yaaa
hele beyazla kombini muthiş oluyor
yalnız dolabın tüm ayna galiba :) gozum korktu aynalı dolapları hergun silmek gerekiyor nerdeyse elizi oluyor benim gibi tembellere gore hiç degil
guzel mutlu gunlerde kullannn
çok teşekkür ediyorummçok güzel bayıldım.nereden kaça aldın acep?
Merhaba canım, öncelikle güle güle kullanmanı nasip etsin Allah..
Dolabını çok beğendim sözlümle hayal ettiğimiz gibi, ayna merakı var ikimizdede..
Hangi firmanın canım öğrenebilir miyim ?
çok teşekkür ediyorumm
Amin cnm çok teşekkürler ..
nerden aldığıma gelirsek ist/ LAZZONİ denşöyle söyliyim daha doğrusu yatagnı aldım burdan yaklaşk indrimler cart curtla 3 bine dolabında tıpa tıp aynısını yaptrdım. biz bu firmaya gttk bu firmadan hatta ben yemek odamı aldım bu yatak odasınıda begendm toplam 11 bine geliyordu ordaki görevli kız çok cici çıktı ve bize dediki neden dolabı dışarda yaptrmıosunz sonuçta bu sadece bronz ayna güvendğinz kaliteli bi yer varsa oraya yaptrn dedi bizede mantklı geldi bzde öle yaptık ve tıpa tıp aynısında oldu saolsun ordaki bayandan yani bize 6 bine fln geldi yani dolabı böyle bişi düşünyrsanz kesinlkle kalitli bi yer bulun ve yaptrn
çok teşekkürler cnm :) senin dediğni annemde ilk gördğünde sen bunu asla temiz tutamazn demişti ama yanlarda minik tutackları var olsn olsun güzel ama
Canım, hepsi çok güzel, iyi günlerde kullan. Ama, bir çocuk olsun bak nasıl hak vereceksin annene
Oww iyi olmuş canım benim güzel günlerde inşallah..
Evet aynen bizimde hayalimizde ki dolap böyle, görünce hemen askerime göstermeyilim dedim hattaKendisi çok meraklıdır böyle mobilya türü şeylere ilgisi çeker atar bana fotograf bu nasıl güzel değil mi gibisinden...
Lazzoni nin herşeyi çok kaliteli yahu bayılıyorum bende...Aklımda kalsın bakalım bu...Şu 12 ayda geçsin artık bende başlıyorum hazırlıklara
sonsuz teşekkürler . dediğim gibi öneri aklında bulunsun :)
bu arada Allah kavuştrsun Hyrlı teskereler :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?