• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yatak Odası Dekorasyonu İşte Benim Sade Yatak Odam! :)

Flamingooo

aşk!
Kayıtlı Üye
18 Ağustos 2011
3.181
303
363
uzun uğraş arayışlar sonucu yatak odamı beğendim ve siparişini verdik ama bu seferde biz getirlmesi için bekliyoruz :D
$1.webp
bu yatağım tüm beyaz arayışlarıma rağmen toz pembeye resmen aşık oldum :)
$3.webp
buda dolabım full bronz ayna sade ama mükemmel bi havası var :)

biraz sade ama bana göre şık bi yatak odası umarım sizde beğenirsiniz ve ben dahda mutlu olurum :D

Eklentiler

• $Adsız2.webp
    $Adsız2.webp
    6,4 KB · Görüntüleme: 215
Son düzenleme:
toz pembe ne guzel bir renk yaaa
hele beyazla kombini muthiş oluyor

yalnız dolabın tüm ayna galiba :) gozum korktu aynalı dolapları hergun silmek gerekiyor nerdeyse elizi oluyor benim gibi tembellere gore hiç degil :D

guzel mutlu gunlerde kullannn

toz pembe ne guzel bir renk yaaa
hele beyazla kombini muthiş oluyor

yalnız dolabın tüm ayna galiba :) gozum korktu aynalı dolapları hergun silmek gerekiyor nerdeyse elizi oluyor benim gibi tembellere gore hiç degil :D

guzel mutlu gunlerde kullannn

çok teşekkürler cnm :) senin dediğni annemde ilk gördğünde sen bunu asla temiz tutamazn demişti ama yanlarda minik tutackları var olsn olsun güzel ama :D

Merhaba canım, öncelikle güle güle kullanmanı nasip etsin Allah..

Dolabını çok beğendim sözlümle hayal ettiğimiz gibi, ayna merakı var ikimizdede..
Hangi firmanın canım öğrenebilir miyim ?

Bayıldımmm çok sade ve şık bende bu tarz yatak odalarını seviyorum nerden aldın ? İyi günlerde kullanın..

çok güzel bayıldım.nereden kaça aldın acep?
çok teşekkür ediyorumm

Merhaba canım, öncelikle güle güle kullanmanı nasip etsin Allah..

Dolabını çok beğendim sözlümle hayal ettiğimiz gibi, ayna merakı var ikimizdede..
Hangi firmanın canım öğrenebilir miyim ?

Amin cnm çok teşekkürler ..

nerden aldığıma gelirsek ist/ LAZZONİ den :62: şöyle söyliyim daha doğrusu yatagnı aldım burdan yaklaşk indrimler cart curtla 3 bine dolabında tıpa tıp aynısını yaptrdım. biz bu firmaya gttk bu firmadan hatta ben yemek odamı aldım bu yatak odasınıda begendm toplam 11 bine geliyordu ordaki görevli kız çok cici çıktı ve bize dediki neden dolabı dışarda yaptrmıosunz sonuçta bu sadece bronz ayna güvendğinz kaliteli bi yer varsa oraya yaptrn dedi bizede mantklı geldi bzde öle yaptık ve tıpa tıp aynısında oldu :D saolsun ordaki bayandan :D yani bize 6 bine fln geldi :1: yani dolabı böyle bişi düşünyrsanz kesinlkle kalitli bi yer bulun ve yaptrn :D

Son düzenleme:
çok teşekkür ediyorumm

Amin cnm çok teşekkürler ..

nerden aldığıma gelirsek ist/ LAZZONİ den :62: şöyle söyliyim daha doğrusu yatagnı aldım burdan yaklaşk indrimler cart curtla 3 bine dolabında tıpa tıp aynısını yaptrdım. biz bu firmaya gttk bu firmadan hatta ben yemek odamı aldım bu yatak odasınıda begendm toplam 11 bine geliyordu ordaki görevli kız çok cici çıktı ve bize dediki neden dolabı dışarda yaptrmıosunz sonuçta bu sadece bronz ayna güvendğinz kaliteli bi yer varsa oraya yaptrn dedi bizede mantklı geldi bzde öle yaptık ve tıpa tıp aynısında oldu :D saolsun ordaki bayandan :D yani bize 6 bine fln geldi :1: yani dolabı böyle bişi düşünyrsanz kesinlkle kalitli bi yer bulun ve yaptrn :D

Oww iyi olmuş canım benim güzel günlerde inşallah..
Evet aynen bizimde hayalimizde ki dolap böyle, görünce hemen askerime göstermeyilim dedim hatta :9: Kendisi çok meraklıdır böyle mobilya türü şeylere ilgisi çeker atar bana fotograf bu nasıl güzel değil mi gibisinden...

Lazzoni nin herşeyi çok kaliteli yahu bayılıyorum bende...Aklımda kalsın bakalım bu...Şu 12 ayda geçsin artık bende başlıyorum hazırlıklara :8:

Oww iyi olmuş canım benim güzel günlerde inşallah..
Evet aynen bizimde hayalimizde ki dolap böyle, görünce hemen askerime göstermeyilim dedim hatta :9: Kendisi çok meraklıdır böyle mobilya türü şeylere ilgisi çeker atar bana fotograf bu nasıl güzel değil mi gibisinden...

Lazzoni nin herşeyi çok kaliteli yahu bayılıyorum bende...Aklımda kalsın bakalım bu...Şu 12 ayda geçsin artık bende başlıyorum hazırlıklara :8:

sonsuz teşekkürler . dediğim gibi öneri aklında bulunsun :)

bu arada Allah kavuştrsun Hyrlı teskereler :)

yatak odan çok hoooşş olmuş cnm..bnmki de siyah beyaz ama gardrobumda ayna yok :( naapsam bilemiyorum boy aynam var onu odanın bi köşesine mi taktırsam ki?

beğenen arkadaşlara çooook çok teşekkür ediyorum(: isteyen herkese Allahım gönlündekini nasip etsin (:

çoookk güzel yaaa bayıldım fiyatı uygun olsaydı aynısını alabilirdim deee niye bu kadar pahalısınn yaa:(
hayırlı olsunn güzel günlerde kullan :)

Back
X