- 11 Ekim 2013
- 784
- 73
- Konu Sahibi sahteprensess
cook güzel ya keçe ile amerikan servislerini de yapabilirsin aslen
onlar biraz zor ama denerim canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
cook güzel ya keçe ile amerikan servislerini de yapabilirsin aslen
Basit şeyler de yapabilirsin canım dikdörtgen kesip koselerine kurdale yapıştırabilirsinonlar biraz zor ama denerim canım
Basit şeyler de yapabilirsin canım dikdörtgen kesip koselerine kurdale yapıştırabilirsin
benm bi dikiş konusunda sıkıntılarm var pek beceremem el emeğinin olması cook güzel oluruğraşırım canım marifetliyimdir ben. hem çeyizimde el emeklerim olsun isterim
benm bi dikiş konusunda sıkıntılarm var pek beceremem el emeğinin olması cook güzel olur
becerirsem buradan yapıp satarım
Herkes öyle yapıp satıyor canım senin neyin eksik
Becerirsen ben bile satın alirim canım bende cam boyamayi becerirsem satmayı düşünüyorum 3tane kavanozu boyayıp 100tl ye satıyorlar boyar satarim çeyiz için param oluraklıma girdin bak şimdi
Becerirsen ben bile satın alirim canım bende cam boyamayi becerirsem satmayı düşünüyorum 3tane kavanozu boyayıp 100tl ye satıyorlar boyar satarim çeyiz için param olur
Enamels boya kullanılıyormus canım makine de çıkar sanırım da elde cikmiyormuşaynen canım ya ama boyama yıkayınca çıkmaz mı :26: ne tür bir boya kullanacaksın ki :44:
Enamels boya kullanılıyormus canım makine de çıkar sanırım da elde cikmiyormuş
Allah yardımcımız olsun hangi bölüm mezunusunuz
ekonomi mezunuyum
İnşallah bu sene atanırsiniz :)
GT-S5660 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
Bunu da alali çok oldu eklemeyi unutmuşum :)
ayyy bi ben alamadım bunlardan güzel günlerde kullan canım
Bu tek kalmış ama çok begendim
Kahvalti takımınin içine koyarm diye düşündüm domates salatalık dograyip koyarm suyu da karismaz felan diye düşündüm de tek almakla kötü mu ettim
hayır canım çok tatlı ayrıca kahvaltı takımınla çok uyumlu bayıldım