İşte benim giriş,dans ve pasta keserkenki müziklerim: )

elagam

Beraber büyüyoruz kızım; )
Kayıtlı Üye
15 Aralık 2010
3.490
125
113
nişanlımla uzun elemeler sonucu sonunda kararkımız verdik: ))

girişte:Melih Kibar,MESAJ

dansta:Nilüfer,TA UZAK YOLLARDAN

pasta keserken:Yeşim,AŞK ALFABESİ

çok güzel seçimleriniz. allah mutluluğunuzu daim etsin. ben sadece ilk dans parçamızı seçmiştim o da seninkiyle aynıydı.

çok güzel seçimleriniz. allah mutluluğunuzu daim etsin. ben sadece ilk dans parçamızı seçmiştim o da seninkiyle aynıydı.

teşekkür ederim yumurta kapıda,amin.
Rabbim seninde mutluluğunu bozmasın

giriş müziğimiz değişti: )
mesaj çok sönük kaldı gibi hissettik ve
Can Atilla-Rumeli hisarının yapılışına karar verdik: )

Canım giriş müziğinin değişmesi yerinde bir karar olmuş ben yenisini daha çok beğendim.

Diğer ikisi de çok güzel şarkılar,tebrik ederim.

Canım giriş müziğinin değişmesi yerinde bir karar olmuş ben yenisini daha çok beğendim.

Diğer ikisi de çok güzel şarkılar,tebrik ederim.

çok teşekkür ederim canım,darısı başına inşallah :123:

Canım keske eskı sarkını degıstırmeseydın bence cok etkıleyıcı bır parca melıh kıbarınkı.. Hele salon ortamında yuksek sesle daha bı guzelolur :)

giriş müziğimiz değişti: )
mesaj çok sönük kaldı gibi hissettik ve
Can Atilla-Rumeli hisarının yapılışına karar verdik: )

canim,ben de kayahan-ipek acar seninle herseye varim ben sarkisini giris icin secmistim ve cok guzel oldu...duet olmasi cok guzeldi bir de basindaki laaa laaaaaaa....kismi:)tam cikisa denk geliyor....ardindan sozler basliyor...tavsiye ederim canim hem de cok kullanilmayan bir parca

Canım keske eskı sarkını degıstırmeseydın bence cok etkıleyıcı bır parca melıh kıbarınkı.. Hele salon ortamında yuksek sesle daha bı guzelolur :)

melih kibarınki çok sessiz kaldı sanki...nasıl desem;biraz ritimli ve coşkulu olsun istedim canım o yüzden:)

o şarkıyı kayahan söylemeseydi olurdu canım ama niyeyse adam sebepsiz yere gözüme batıyor
sesi bana itici geliyor: (

ayyy gercekten mi yaaa:))) neyse bakalimm....bide aklima yasar benim butun ruyalarim seninle ,geldi...bizim pasta keserken ki sarkimizdi....

Kasım da düğünüm olacak kızlar
Yardım :)))))))))))
Dans ve pasta müziği
Nişanımda Zuhal Olcay pervane ve Lara fabian Jetaime olmuştu
Şimdi de çok değişik olmasını istiyorummm

bizim girişimiz binbir gece dizi müziği olacak.keman sesi çok asilzade duruyor.yerde mumlar yanacak nedimeler ve yakışıklı takım elbiseli kuzenlerimin gülleri arasında giricez :)

ayy degiştirmekle iyi etmişsin ilk baştaki giriş şarkın çok korkutucu ve çok ürkütücü yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…