Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
çok güzel seçimleriniz. allah mutluluğunuzu daim etsin. ben sadece ilk dans parçamızı seçmiştim o da seninkiyle aynıydı.
Canım giriş müziğinin değişmesi yerinde bir karar olmuş ben yenisini daha çok beğendim.
Diğer ikisi de çok güzel şarkılar,tebrik ederim.
giriş müziğimiz değişti: )
mesaj çok sönük kaldı gibi hissettik ve
Can Atilla-Rumeli hisarının yapılışına karar verdik: )
Canım keske eskı sarkını degıstırmeseydın bence cok etkıleyıcı bır parca melıh kıbarınkı.. Hele salon ortamında yuksek sesle daha bı guzelolur :)
canim,ben de kayahan-ipek acar seninle herseye varim ben sarkisini giris icin secmistim ve cok guzel oldu...duet olmasi cok guzeldi bir de basindaki laaa laaaaaaa....kismi:)tam cikisa denk geliyor....ardindan sozler basliyor...tavsiye ederim canim hem de cok kullanilmayan bir parca
melih kibarınki çok sessiz kaldı sanki...nasıl desem;biraz ritimli ve coşkulu olsun istedim canım o yüzden:)
o şarkıyı kayahan söylemeseydi olurdu canım ama niyeyse adam sebepsiz yere gözüme batıyor
sesi bana itici geliyor: (
ayyy gercekten mi yaaa:))) neyse bakalimm....bide aklima yasar benim butun ruyalarim seninle ,geldi...bizim pasta keserken ki sarkimizdi....
giriş müziğimiz değişti: )
mesaj çok sönük kaldı gibi hissettik ve
Can Atilla-Rumeli hisarının yapılışına karar verdik: )
süper seçim
Can Atilla candır:)))