• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri işte benim gelinliğim

oznur_52

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Nisan 2009
209
0
96
41
Ordu
Biraz daraltılacak siparisten bu yana 2 kilo verdim bende düğüne 3-5 gün kala tam ölçülere göre yaptırırım diyorum.

Eklentiler

• $ben6.jpg
    $ben6.jpg
    7,3 KB · Görüntüleme: 104
bunlarda diğer fotolar you_know canım ben büyütemiyorum bir zahmet sen yine bir el atsan.
birde zaten gelinlik cok sade cicekleri olmasa hic olmazdı akannehir

Eklentiler

• $ben2.jpg
    $ben2.jpg
    7,2 KB · Görüntüleme: 90
  • $ben1.jpg
    $ben1.jpg
    7,7 KB · Görüntüleme: 83
üst kısmıı çok güzel

ama alttaki çiçek bana da büyük göründü

güzel bi model...hep görmeye alıştığıklarımızın dışında....güle güle giy canım mutluluklar:nazar:

çok sade ama biokdarda güzel ama büyük resmini eklesen daha iyi anlaşılırr pek belli olmuyo o çiçekleri filan
güle güle giyy

Üst model komple drape inanılmaz güzel olmuş ama benim içime sinmeyen yanı üstü çok belden aşşağı belin çok uzun durur bu gelinlik içinde bide yandaki çiçek omuzdaki ile aynı ama etek kenarındaki çok büyük gibi geldi gözüme..

Çiçeklere tam olarak şekil verilmedi aslında bir de ben kalçaya kadar bir model istedim boyum kısa 155 cm.belki biraz daha uzun görünmeme yardımcı olur diye.saçıma taç düşünüyorum birde oraya çiçek koyarsam çok fazla gelir gibi sizce nasıl olur.

Çiçeklere tam olarak şekil verilmedi aslında bir de ben kalçaya kadar bir model istedim boyum kısa 155 cm.belki biraz daha uzun görünmeme yardımcı olur diye.saçıma taç düşünüyorum birde oraya çiçek koyarsam çok fazla gelir gibi sizce nasıl olur.

bana pek uzun göstercek gibi gelmedi ama modaevindeki arkadaşlar daha iyi bilir, saçına da çiçek istiyorsan minik bi çiçek seç bence yoksa çok çiçekten bahçe gibi olursun :delphin:

Back