Gelinlik Modelleri İşte Benim Gelinliğim

çok zarif ve şık bir gelinlik cnm rengi de kırık beyaz galiba rabbim oynaya oynaya giymeyi nasip etsin cnm....

tek kelimeyle harika...
Süper bir seçim bence...
Güle oynaya giy inşallah...

Tavsiyede geç kalmış olabilirim ama bencede arkaya doğru biraz kuyruk olsa çok hoş olur. Çok zarif bir gelinlik

teşekkür ederim kızlar hepinize

altinapa geçen provada biraz kuyruk yaptırdım zaten ben de öle istiodum
nergisfe rengi kırık beyaz değilmiş ekrumuş. ben de bu rengi kırık beyaz sanıyodum

teşekkür ederim kızlar hepinize

altinapa geçen provada biraz kuyruk yaptırdım zaten ben de öle istiodum
nergisfe rengi kırık beyaz değilmiş ekrumuş. ben de bu rengi kırık beyaz sanıyodum

benimde gelnliğime başladık. hatta bu modeli gördüm zarifde.
benimkide ekru olacak. çokmu koyu diye düşünüyorum. içim içimi yiyo hatta. yanlış karar verdim diye ama şimdi baktımda çokda koyu değil.

Aaa üst tarafı benim gelinliğimin aynısı sadece benimkinin etekleri toplamalı olacak çok güzel bi gelinlik gerçekten iyi seçim..

karar verirsen canım söliyim 2.ye aynı dükkana gitme. tekrar gidince fiyat artıo biraz. ilk git anlaş yapın pazarlığı. ilk önce 1400 dediler ben etek ucuna dantel istedim fiyat arttı biraz. 1400 duvak çiçek falan hariç dedi. sonra 1300 e bütün aksesuarlar dahil anlaştık. düğüne kadar kısım kısım ödücez. önce biraz kapora verdik. ama siz babalarla falan giderseniz sıkı bi pazarlık yapın.biz yapamadık fazla. bi nişanlım fiyatı düşünce kötü yapar die korktu fazla üstelemedi

sen gene aklına geldikçe sor. mesela bazı saçma uygulamaları var. ilk ölçümü aldı. sonra 2 hafta sonraya randevu verdi. gittim kadın göğüs ölçüme baktı çamaşır alın dedi. gittik koştura koştura çamaşır aldık tekrar geldik öle prova yaptı. aslından önceden bize deseydi çamaşır alın da gelin ben de rahat rahat dolaşır bakardım. haftaya da kesin gidin ayakkabı alın dicek ama ben aldım ayakkabımla gidicem

yine yaşadıklarımı paylaşırım

bende orda diktiriyorum gelinliğimi ve bende sinir olmuştum
ilk randevuda baktı gögüslermie sütyen işte kulplu olsun dedi ay koştur koştur aynen aldım çamaşırr sonra bende ben kırık beyaz istedim ekru dikildi önce
sonra giydim ben anlamadımm
kadın dedikii sen ekrumu istedinnn dedim yok e dedi ayy yanlış yapmışızz boşuna dikildi yanii :)bitane daha yani başka kırık beyaz kesildi baştan.
sonrada ayakkabı istediler tüm şehri dolaştm istedigim gibi bişey bulamadım dedim yaz sezonu açılmadı eski sezon aykkabda giyemem kusura bakmayın :))) götürmedim bi kaç hafta ayakkabı şimdi aldım yeni aykkabıyı daha ama herşeye ragmen güler yüzlüler

evet canım bana da aynen öyle oldu. önceden demediler al die gittik sütyen istediler koştur koştur aldık. ayakkabıyı almıştık zaten

tmyy ekru ii seçim bence.ben de sarışınım bana o yakıştı

ben hiçbir sorun yaşamadım burdan aldığım tüyolar sayesinde:D
sadece gelinliğimin renginde tereddütte kalmıştım ama em4561 dediğin gibi saçlarım sarı olduğu için güzel oldu. gelinliğimde çıktı ortaya. ama foto çektirtmediler provalarda prensip gereği çektirtmiyolarmış ben gelinliğime sürekli bakmak istiyorum özlüyorum onu:D

valla tmy ordakinden daha da güzel oldu gelinliğim. yalnız ordaki taç ve çiçeği almayacağım. her şey dahil die konuştuk ama hoşuma gitmedi. senin modeli nasıl. kuaförü napıcan ben hiç bilmiodum. buralı değilim çünkü ercan la anlaştım

sade şık bir gelinlik boyun uzun da değilse çok doğru seçim.Çünkü kısa boylular kabarık gelinlik giyince bence pamuk prenses gibi çocuğa benziyorlar.

canım bence şu drapelerin üstünde yandan işlemeler gelmiş ya onları bıraz daha arttır bıraz daha işleme koydur bence çok şık güle güle giy. eminim çok zarif bı gelın olacaksın

Back