Gelinlik Modelleri İşte Benim Gelinliğim

Gelinlik çooook güzel, ama naçizhane bir tavsiyem olacak...
Eğer buna hafifte bir kuyruk yaptırırsan şahane olacak,
Çok fazla kabarık olmayan gelinliklerde kuyruk inanılmaz güzel duruyor.

Gelinlik çooook güzel, ama naçizhane bir tavsiyem olacak...
Eğer buna hafifte bir kuyruk yaptırırsan şahane olacak,
Çok fazla kabarık olmayan gelinliklerde kuyruk inanılmaz güzel duruyor.

haklısın canım ben de çok düşündüm yaptırsam mı yaptırmasam mı ama şimdi sölesem yaparlar mı. çok hafif var zaten dümdüz değil. bu hafta üst kısmı için prova aldı haftaya etek galiba. haftaya sölesem yapılmış olucak bilmiorum ki napsam

çok güzelmiş cnm güle güle giy

teşekkür ederim deryacımmm

ya zeynep sorduk geri verince ne kadar oynar die 100-200 dio. yok dedik kalsın o zaman hatıra.normal fiyatı hani belki her yeri dantel işleme falan olsa pahalı olurdu

yağmurcum teşekkürler

ya zeynep sorduk geri verince ne kadar oynar die 100-200 dio. yok dedik kalsın o zaman hatıra.normal fiyatı hani belki her yeri dantel işleme falan olsa pahalı olurdu

yağmurcum teşekkürler

cnm evet bi senin olcak hatırası yeter onun 100 200 tl içinde değmez zaten kiraladığına o yüzden iyi olmuş

çok hoş canım benim , inşallah düğün gününde ağız tadıyla giymek nasip olur... benm de düğünüm 7 ağustosta, nişanım var 24 nisanda şimdiden heyecanlıyım valla, sana çok çok kolay gelsin ...

çok hoş canım benim , inşallah düğün gününde ağız tadıyla giymek nasip olur... benm de düğünüm 7 ağustosta, nişanım var 24 nisanda şimdiden heyecanlıyım valla, sana çok çok kolay gelsin ...

teşekkür ederim darısı başına. benim geçen temmuzda nişanım vardı bu temmuzda da evleniyorumm.. sana da kolay gelsin canım

Back