• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

işte belirtilerim

SincapSurat

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Şubat 2010
38
3
86
Diğer
selam kızlar aylarca burdan sizin yazdıklarınızı araştırdım ve belirtilerini yazanlara hep teşekkür ettim içimden şimdi ben hamileyim ve işte belirtilerim

aynı adet olucakmışım gibi oldum hiç farkı yoktu gelse şaşırmazdım adetten 1-2 saat önce sarı akıntım gelirdi o bile geldi

belim ve kasıklarım çok ağrıdı göğüs uçlarımda sanki karıncalar geziyo gibi oldu çok hassaslaştı sanki uçları kopucak gibiydi

adetimden 3 gün önce sabaha karşı kasıklarımda karnımda çok acayip bi ağrı oldu bikaçdakika sürdü ve geçti

başım döndü ara ara

yatakta sağdan sola dönerken tuvaletten kalkarken sol kasığıma kramplar girdi

ayaklarım ellerim buz kesti

ateşim hiç düşmedi sabahları aynı akşam biraz artış gösterdi

idrarım koyulaştı ama çok değil sabahları koyuydu gün içinde normal

sarı akıntım oldu bugün adetim geçeli 8 gün oldu 2 gündür beyaza döndü ve çoğaldı ama sarıyken öyle çok değildi

canım hep ayva çekti hemde nasıl erik çekti ve hep ekşi adetten önce hep tatlı krizine girerdim ama adetim yaklaşıp geçene kadar hiç tatlı istemedi canım

bacaklarım ağrıdı

ekliyorum:çok uyukladım halada öyle sabahları canavar gibi uyandım ama öğleden sonra konuşurken bile içim geçiyordu

not: göbeğimde çizgi çıkmadı gözbebeklerim büyümedi idrarımda tortu yoktu gayet berraktı

yani kızlar ben aslında çok beklemiyodum klomen kullanmıştım ama kaçıncıydı artık umudum yotu yeterki adetim gelsin diyordum bide kafama taktımmı??? taktım bu ayda her ayki kadar çok abartmadan kafama taktım yani hem tedavi alıp hem kafaya takmamak ne mümkün allah hepinize tez zamanda nasip etsin :nazar:
ve sizden ricam dua edin bana meleğim sımsıkı tutunsun bana :Saruboceq:
başka sorularınız olursa memnuniyetle cevaplarım sevgiler...... opuyorumnanaktan

Son düzenleme:
selam tebrik ederim,benimde kasıklarımda iğne batması gibi sancılar oluyor,genelde sol ama bazen sağda.bir de sol tarafımda içerden dışarıya basınç gibi bir his var,sanki orada plastik bir top varmış gibi.sizce hamile olabilirmiyim

benimde sag kasıgım acayip agrıyo bazen sol tarafa geciyo şimdi agzıma su geliyo uykum geliyo idrarım sapsarı koyu yani gögüslerimde kasıgım gibi bi sag bi sol tarafı agrıyo anlamdım bennn

aynısı banada oldu halada devam ediyor daha öncede olurdu ama reglim sökülünce ağrıda geçerdi ama şimdi devam edyor kasık ağrıları en önemli belirti ama her ayki ağrıdan ayırt edebiliyorsan bence hemen test yap o top gibi olan şeyde gelişen ama çatlayamayan yumurtada olabilir inşallah hamilesindir :Saruboceq:

benimde sag kasıgım acayip agrıyo bazen sol tarafa geciyo şimdi agzıma su geliyo uykum geliyo idrarım sapsarı koyu yani gögüslerimde kasıgım gibi bi sag bi sol tarafı agrıyo anlamdım bennn
aynı benimde idrar rengim epey bir zamandır koyu,göğüs ağrım var ama ucu değil.geneli ağrıyor sanki içnden damarlar çekiliyor gibi senin de öyle mi

aynısı banada oldu halada devam ediyor daha öncede olurdu ama reglim sökülünce ağrıda geçerdi ama şimdi devam edyor kasık ağrıları en önemli belirti ama her ayki ağrıdan ayırt edebiliyorsan bence hemen test yap o top gibi olan şeyde gelişen ama çatlayamayan yumurtada olabilir inşallah hamilesindir :Saruboceq:
evet herzamnkinden farklı hisler yumurtlama dönemim yeni bitti ama ben son adetimden beri böyle seyler hissediyorum.son adette miktar olarak da süre olarak da az oldu ama adet bitince test yaptım negatifti

oooo ben unutmuşum yazmayı anormal uykum geliyo hep içim geçiyo okadar değiştiki uyku düzenim bi anda ve benimde aynı bi sağ bi sol tarafım ağrıyo ama yatakta dönerken kalkarken sola kramp giriyor hep inşallah bebişin seninledir tatlım:Saruboceq:

evet herzamnkinden farklı hisler yumurtlama dönemim yeni bitti ama ben son adetimden beri böyle seyler hissediyorum.son adette miktar olarak da süre olarak da az oldu ama adet bitince test yaptım negatifti

ya birazda psikolojik işki belirtileri gerçek veya psikolojik olarak birbirinden ayırmak ama şöyle diyim gerçekten hamileyseniz gün geçince artık sinyaller daha gerçekçi oluyor daha belirgin

canım hayırlı uğurlu olsun. allah kucağına almayıda nasip etsin.
peki eski 1 hamilelik testi yöntemi war bizim için bakarsan sewiniriz. doğrumu aceba diye.
düz 1 yere sırt üstü uzanıyorsun we ayaklarını göbeğine topluyorsun. kasıklarında beze war mı diye bakabilirmisin?
birde göbeğinn en alt kısmında bir boşluk war iyice aşada ama özel bölgene 4parmak kala olan yer hamile olmayanlarda baya içine giriyo. hafif bastırdında böyle sert we çökmüyosa hamilesin demekmiş. buda doğrumu? orası tam rahiminin bulunduğu yer. çok bastırma aman diim. gerçi bu 2. dedimi biraz bu işi bilenler anlıyor. mesela eskiden doktorlar böyle muayene ederlermiş. belki biz anlayamayız. annem gösterdi ben anladım biraz. hamile olmayanlarda bastırdında baya içeri giriyo elin. ama hamilede orası sertleşiyomuş.

ya birazda psikolojik işki belirtileri gerçek veya psikolojik olarak birbirinden ayırmak ama şöyle diyim gerçekten hamileyseniz gün geçince artık sinyaller daha gerçekçi oluyor daha belirgin

adetime 9 gün kaldı ama ben bunları 6 haftadır falan yasıyorum.ya bir de saçma ama birşey merak ediyorum hamile olduğunuzda yumurtlama döneminizde yumurtlama belirtileri hissediliyor mu

canım tebrik edereim seni,allah kucağına almayı nasip etsın..benim adetime da 5 gün var bugun test yaptım ama negatif çiktı.

peki eski 1 hamilelik testi yöntemi war bizim için bakarsan sewiniriz. doğrumu aceba diye.
düz 1 yere sırt üstü uzanıyorsun we ayaklarını göbeğine topluyorsun. kasıklarında beze war mı diye bakabilirmisin?
birde göbeğinn en alt kısmında bir boşluk war iyice aşada ama özel bölgene 4parmak kala olan yer hamile olmayanlarda baya içine giriyo. hafif bastırdında böyle sert we çökmüyosa hamilesin demekmiş. buda doğrumu? orası tam rahiminin bulunduğu yer. çok bastırma aman diim. gerçi bu 2. dedimi biraz bu işi bilenler anlıyor. mesela eskiden doktorlar böyle muayene ederlermiş. belki biz anlayamayız. annem gösterdi ben anladım biraz. hamile olmayanlarda bastırdında baya içeri giriyo elin. ama hamilede orası sertleşiyomuş.

ben bunu yaptım sol kasığımda kocaman bir beze var ben hamilemiyim yani şimdi

tebrikler canımmm Allah sağlıkla kucağına almayı nasip eder inş... darısı başımaa :D
bende geçen ay 6 sında adet oldum şimdi gelen giden yok. ama geçen ay 28 çektiya ondan geç gelcek gelırse heralde...
öylee belirtimde yok gibi.
sadece göğüslerimin ucu acıyor çok ağırlar sanki zor taşıyom gibi :roflol:
sarı akıntım var , bide dün uzayan şeffaf akıntım vardı .. arada sol kasığım ağrıyo okadar.
öyle kabızlık falan yok başkada bişi yok
test yapmakdan çekiniyorum birazdaha geçsin diyorum sonra çok üzülüyorum çünkü bilmiyorumkismile

adetime 9 gün kaldı ama ben bunları 6 haftadır falan yasıyorum.ya bir de saçma ama birşey merak ediyorum hamile olduğunuzda yumurtlama döneminizde yumurtlama belirtileri hissediliyor mu

canım ben bu ay klomenle yumurtlama tedavisi gördüğüm için hissettim yumurtladığımı ama zaten ultrasonla bakıldığı için biliyordum

canım benim ikinci gebeliğim ilkini düşürdüm senin dediğini ilk gebeliğimde yapmıştım o beze gibi şey gelmedi ama hafif sertlik vardı ama düşükten sonrada bu arada hamile değilkende denedim gene aynıydı hatta doktoruma sormuştum daha çok küçük öyle bişeyi anlıyamzsın demişti bilmiyorumkismile

ben bunu yaptım sol kasığımda kocaman bir beze var ben hamilemiyim yani şimdi

ayyyyyyyyyyy inşallah....
çok güzel olur.hem bu yöntem kesinleşir hem herkez mutlu olur.
bak kürtajla sonuçlanan hamileliğimde öğrenmiştim we bende de wardı. hemde nohuttan biraz daaha büyük bişiydi.
işşallah sende hamilesindir. bence HAMİLESİN....

tebrikler canımmm Allah sağlıkla kucağına almayı nasip eder inş... darısı başımaa :D
bende geçen ay 6 sında adet oldum şimdi gelen giden yok. ama geçen ay 28 çektiya ondan geç gelcek gelırse heralde...
öylee belirtimde yok gibi.
sadece göğüslerimin ucu acıyor çok ağırlar sanki zor taşıyom gibi :roflol:
sarı akıntım var , bide dün uzayan şeffaf akıntım vardı .. arada sol kasığım ağrıyo okadar.
öyle kabızlık falan yok başkada bişi yok
test yapmakdan çekiniyorum birazdaha geçsin diyorum sonra çok üzülüyorum çünkü bilmiyorumkismile

çok teşekkürler canım
bende öyle düşünmüştüm hatta yazmıştım test fobim var diye ama regl geçince elim mahkum yapmak zorundasın
bendede kabızlık olmadı yota tam tersi isalim sık sık çıkıyorum ama gazım çok :kedi:

hayırlı olsun .tebrık ederım...çok guzel yaw..allah saglıkla kucagına almayı nasıp etsın..tüm ıstıyenlere allah versın bebiş..

çok teşekkürler canım
bende öyle düşünmüştüm hatta yazmıştım test fobim var diye ama regl geçince elim mahkum yapmak zorundasın
bendede kabızlık olmadı yota tam tersi isalim sık sık çıkıyorum ama gazım çok :kedi:

belirtileri çok takılmak istemiyorum aslında bende son 4 aydır belirtiler yaşadım ama boşaymış psikolojık sanırım. ama kafaya takmadanda olmuyo kii..
benım bıde karnım ağrıyo karnımın alt tarafı sancıyo gıbı normalde adet olcağım zaman karın ağrım olmaz ama bılmıyorum . ya adet belırtısı yadaaaaa:emir_bebek:
geçen ayda göğüslerimin ucu acımıştı normalde adet gunum geldğınde hıc olmamıştı bu ayda acıyo ama öyle koyuluk yok gıbı çook istiyorum ama inşallah dualrımı kabul etmiştir Allahımm
senın nekadarlık bebişin :nazar:

Back