- 13 Eylül 2009
- 1.784
- 77
- 163
- 37
- Konu Sahibi Superisi 2009
-
resmin köşesindeki zebra casa yazısını google a girdim, bir marka bu. istanbulda bir mağazaymış. fakat ürünler arasında bunu göremedim. bunun kadar güzel bir örtü vardı, hemen hemen aynıydı, idole modeli. yardımcı olmuşumdur inşallah
aah ah ben bi geçiyim kendi evime bütün odalarımı çekip koycam hayırlısıylaben bu resimdekini bulamadım ama gerçekten hepsi de hoşlar, alınca serili halde bir resmini buraya koyarsın artık :)
çok kullanmam büyük ihtimalle ;çeyizi azmış diyenlere kapak yapcam sanırımama kirlenirse nasıl temizlenir acaba...
valla bu tür yatak örtülerini hiç tavsiye etmiyorum bende dünya kadar para verdim örtmüyorum. toplanması flan o kadar sorun ki . bana aldığım yer bulaşık makinasında yıka demişti. kafa buldu galiba mantıklı mı hiç. normal örtülerden al bence o kadar güzel örtüler varki kaldırması kolay. ay topluyorsun toplanmıyor bir araya bile gelmiyor pişmanım çokkkk.
kenarları fırfırlı tülleri var . en altını çıkartım ayağıma t akıldı kaç defa düşüyordum, ama diğer taraflarını da çıkartcam daha iyi olur bence
aslında ben hatalıyım kafaya takıyorum herşeyi ama işte bazen taktığımı farketmiyorum bileeğer içinde kaldıysa al arkadaşım, ayrıca çeyizi azmış diyenlere de aldırma. onlara neymiş çok kızıyorum böylelerine...
Ben Elartın Milano sunu aldım evlenirken çok güzel incili filan çokta para verdim ama değer tavsiye ederim
ama incileri topla ser biraz dökülmeye başladı bende kutusuna kaldırdım kırlentlerinide doldurdum eski bir nevresime sarıp kaldırdım
bir misafir gelince seriyorum hemen ama çok güzel oluyor :))
arkadaşlar bu tam istediğim yatak örtüsü ama markasını bilmiyorum.lütfen biliyosanız yazın banabi koşu gidip alasım geldi
yada bilmiyorsanız sizce aynısını diktirebilirmiyim
fikirlerinize çok ihtiyacım var :18:
Eki Görüntüle 323054
Ben Elartın Milano sunu aldım evlenirken çok güzel incili filan çokta para verdim ama değer tavsiye ederim
ama incileri topla ser biraz dökülmeye başladı bende kutusuna kaldırdım kırlentlerinide doldurdum eski bir nevresime sarıp kaldırdım
bir misafir gelince seriyorum hemen ama çok güzel oluyor :))
bunun aynısınn moru elart da var. ama elart heryerde vr mı bilmem tv de reklamlarda görmştüm... bnce çk abartılı ve kaba duruyor uzun oluşundan dolayı da çok çabuk kirlenir etekleri... temizliğide cabası.. elart da dha kullanışlı hoş yatak örtüleri de vr onlara bakabilirsin..böyle gzl ve gösterişli şylerin kullanışı ve temızlığı hep zor olur ztn.
ben de bir türlü şu misafir geleceği zmn koltukların üzerinden kalkan örtüleri halıların üzerinden kalkan kilimleri ve sadece misafir geleceği zmn serilen süslü örtüleri şeyleri sevmıyorm alışamadım bi türlü misafir için alınmıyor sonçta ... insan kendi de görmeli evinin yatağının örtüsünün güzelliğini. misafir yokken günlük de serilmeli bnce canımızdan kıymetli mi. hem bn olsam kesinlkle uğraşamazdım biri geliceği zmn kaldır ser fln.
ben de bir türlü şu misafir geleceği zmn koltukların üzerinden kalkan örtüleri halıların üzerinden kalkan kilimleri ve sadece misafir geleceği zmn serilen süslü örtüleri şeyleri sevmıyorm alışamadım bi türlü misafir için alınmıyor sonçta ... insan kendi de görmeli evinin yatağının örtüsünün güzelliğini. misafir yokken günlük de serilmeli bnce canımızdan kıymetli mi. hem bn olsam kesinlkle uğraşamazdım biri geliceği zmn kaldır ser fln.
Hmmm değişik bi modelmiş Elart'ın ürünlerine benzettim ama :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?