canım braun blender setini ve tupper larını nerden aldın ? benim eksik listesinin içindede onlar :))
evet gizcim orayada yazıyorum çeyizlerimi ekleyip bitirince tekrar oradayım :)2013 gelinleri yavaş yavaş topik açıyorçok beğendim hepsi çok kaliteli ve güzel çeyizcikler güle güle kullan canım 2013 gelinlerine yazıyordun bekleriz arkadaşım
Canım merhaba, çeyizciklerim çok güzel neredeyse tamamlamışsın her bişeyini. Tupperlarda hazırYemek takımın almak istediğim yemek takım; açelya Benim bir yemek takımım var ama açelya'yı da alıcam inşallah. Çok zarif bi takım.
Güle güle, huzurla, mutlulukla kullan çeyizciklerini...
darısı başıma diye başlamak istiyorumherşyin çok güzel maşallah ya :) her şey gönlünce olsun. mutlulukla kullanman dileğiyle
CANIM nerede oturuyorsun bilmiyorum ama ben braun setimi elektroworld den aldım ...ve hiçbiryerde bulamadığım bir fiyata aldım..
normalde bu takım 229 tl idi ben 129 tl ye aldım ve hiçbir yerde o fiyata görmedim..
bu takımı seçmemin nedeni küçük haznesi gerçekten çok küçük sürekli tezgahda durabilir. büyük haznesininde (çok büyük değil kullanışlı )ayrıca içerisine yerleştirilen çelik bir hazne var ki fotoda görebilirsin onun içinde buz kırma yapabiliyorsun tırtıklı bir bıçağı var.. yani biz sözlümle frozen tarzı içecekleri çok severiz meyveli buz püreli yazın süper oluyor o nedenle frozen hazırlamak için aldım ayrıca blender ve çırpıcısıda var canım .. ben herkese tavsiye ediyorum fonksiyonel bir ürün
ayrıca canımcım tupperlarını benden geliiş fiyatına temin edebilirsin ben satıyorumda ..
canım çeyizlerin çok kaliteli şıklar hemen hemen büyük eşyalar bitmiş ne güzel. o süslü yatak örtünle nevresimine bayıldım bende o tarz hem şık hemde fazla abartı olmayan bir yatak örtüsü istiyorum. güle güle mutlulukla kullan inş. hepsini.
canım bu arada blender setin braun mr 570 mi yoksa mr540 mı ?? ben 570 istiyorumda ona göre bakcam fiyatlara :))
çok güzeller güle güle kullan bende çift renk asıcam bnyoya :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?