Işte 2013 gelini oslemys'in çeyizi--hadi buyrun içeri :)

Canım merhaba, çeyizciklerim çok güzel neredeyse tamamlamışsın her bişeyini. Tupperlarda hazır Yemek takımın almak istediğim yemek takım; açelya Benim bir yemek takımım var ama açelya'yı da alıcam inşallah. Çok zarif bi takım.

Güle güle, huzurla, mutlulukla kullan çeyizciklerini...

hepsi çok güzeller maşallah çok fazla para harcamışsın

Allah emeklerini boşa çıkarmasın güzel günlerde kullan

darısı başıma diye başlamak istiyorum herşyin çok güzel maşallah ya :) her şey gönlünce olsun. mutlulukla kullanman dileğiyle

canım çeyizlerin çok kaliteli şıklar hemen hemen büyük eşyalar bitmiş ne güzel. o süslü yatak örtünle nevresimine bayıldım bende o tarz hem şık hemde fazla abartı olmayan bir yatak örtüsü istiyorum. güle güle mutlulukla kullan inş. hepsini.

güle güle kullan çeyizlerini canımm :) bende tahmini 2013 gelini olarak sana hayırlı olsun diyorumm

canım braun blender setini ve tupper larını nerden aldın ? benim eksik listesinin içindede onlar :))

CANIM nerede oturuyorsun bilmiyorum ama ben braun setimi elektroworld den aldım ...ve hiçbiryerde bulamadığım bir fiyata aldım..
normalde bu takım 229 tl idi ben 129 tl ye aldım ve hiçbir yerde o fiyata görmedim..

bu takımı seçmemin nedeni küçük haznesi gerçekten çok küçük sürekli tezgahda durabilir. büyük haznesininde (çok büyük değil kullanışlı )ayrıca içerisine yerleştirilen çelik bir hazne var ki fotoda görebilirsin onun içinde buz kırma yapabiliyorsun tırtıklı bir bıçağı var.. yani biz sözlümle frozen tarzı içecekleri çok severiz meyveli buz püreli yazın süper oluyor o nedenle frozen hazırlamak için aldım ayrıca blender ve çırpıcısıda var canım .. ben herkese tavsiye ediyorum fonksiyonel bir ürün

ayrıca canımcım tupperlarını benden geliiş fiyatına temin edebilirsin ben satıyorumda ..

Son düzenleme:
2013 gelinleri yavaş yavaş topik açıyor çok beğendim hepsi çok kaliteli ve güzel çeyizcikler güle güle kullan canım 2013 gelinlerine yazıyordun bekleriz arkadaşım
evet gizcim orayada yazıyorum çeyizlerimi ekleyip bitirince tekrar oradayım :)

çok sağol canım darısı tüm çeyiz yapanlara. daha bitmedi ama 4/3 ü tamam sayılır.. çeiz anlamında..
evet açelyayı çok beğenerek aldım. çünkü sofrana istediğin renk ve desende ürünler koyabilirsin ister dore ister lame,kırmızı,yeşil (ki tupperlar çok renkli bilirsin ) hepsinin rahatlıkla kullanmanı sağlıyor ... kütahya porselenin bayisinden aldım evime kargo ile gönderdiler canım.

ayy canım benim olduğum yerde yok yaa.. bende uzun zamandır takip ediyorum bu seti ama en uygun 180 e flan buldum :S İzmirde varmı acaba bakmak lazım.. evet çok kullanışlı bir sete benziyor zaten güle güle kullan canım.. tupper konusundada fiyat olarak senden bilgi alırım o zaman ,)

canım sağol inşallah sende istediğin gibisini bulup alırsın.
ben dolaştım gezdim ama beni bunun gibi cezbedeb bir takım bulamadım..
hep fırfırlı falan ben sevmiyorum öyle şeyler.. ben gerçekten gelin gibi bir örtü istedim ve buldummm da..
fotolarda belli olmuyor ama ışıltısı üzeri sadece fransz işi el işlemesi kaplı ve gerçekten çok güzel ışıldıyor.
hele nevresim takımıyla kullanınca daha bir güzel oluyor..

AVM Mall | Home Sweet Home Lady Francesca Nevresim Takımı

burdan nevresimi daha rahat inceleyebilirsin fotolar eklenirken piksel kaybı oluyor..
ayrıca yatak örtümün modeli de" mademoisellle " eğer gidersen bak incele sweet home dan..

home sweet home bu işi biliyor eğer bütçen müsaitse canım orayı tercih etmeni tavsiye ederim ..
biraz pahalı çünkü bütçeyi cidden yoruyor..

canım bu arada blender setin braun mr 570 mi yoksa mr540 mı ?? ben 570 istiyorumda ona göre bakcam fiyatlara :))

havlularımdan bazılarını buldum... ama english home dan aldıklarımı bulamadım havlularım.. genelde havlularımı bayan-erkek şeklinde alıyorum..eşim ve bana renkleri yanyana asınca uyumlu olmalı
yani bir bej bir vizon yada beyaz gibi
turuncu-yeşil gibi ... bazen kombine etmek zor oluyor... :)
şimdi mesela tatlı lacivert ve turkuaz arıyorum güzel işlemeli bambu olacak ama ...

Son düzenleme:
çok güzeller güle güle kullan bende çift renk asıcam bnyoya :)

ben birde işlemeleri aynı ama havlu renkleri farklı olsun istiyorum o yüzden zor oluyor bulmak bazen tabi alamayabiliyorum ..
mesela üst sağdaki resimdeki havlular dediğim gibi beyaz+bej olanına aldım
çift renk daha şık oluyor

maşallah herşeyini almışsın nerdeyse, aşkla kullan inşallah çok güzeller
ben de 2013 geliniyim ama daha çok az şey aldım

güle güle kullan canım eşyalarını ben en çok tencerelerine bayıldım çok güzeller

maşallahh herşeyin çok güzeell..
Rabbim ağı tadıyla kullanmayı nasip etsin canım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…