İstanbulun Gülleri... (Buluşma gülleri)

selamlar topiğimiz açılmış resimler eklenmiş ayy ben ne kadan korkunç çıkmışım kendimden korktumm napıss hatırasına bayıldım ama yaa herşey çok güzeldi hepinizi tanıdığım için çok mutlu oldum arkadaşlar :KK69::KK69::KK69:

ay ne güzel çıkmışız ya
maşallah bize :nazar::nazar:
buluşma dediğin böyle olur böyle olur böyle olur:KK1::KK1:

Cyd canım öyle yaparız artık halay başı olarakta seni alırız :KK53: :KK37::KK37:

meltem canım inşallah. yapalım bişeyler görüşelim ama :nazar::nazar::nazar:

bu arada o gün gelinlik bakmaya gittik ama pazar netleştirdim modelimi :KK34::KK34: resim çektirmediler tabi :KK36: ama içime sindi :KK36:

amonra avil cevap:
özelden atamadım şuanda çevrim içi olduğunu gördüm.acilen üyeliğimi silmem lazım ne yapmalıyım saatlerdir uğraşıyom yapamıyom ama çok acil yardımcı olurmusunuz

süperr düğün var düğünn :KK16: speedy artık ayırırsın bize bir masa kk diye de yazarsın :KK66:
gelinliğine karar vermene çok sevindim cnm seninlede fazla konuşamadık yaa kısmetse en kısa zamanda görüşelimmmm

süperr düğün var düğünn :KK16: speedy artık ayırırsın bize bir masa kk diye de yazarsın :KK66:
gelinliğine karar vermene çok sevindim cnm seninlede fazla konuşamadık yaa kısmetse en kısa zamanda görüşelimmmm

tabi canım yaw. mutlaka isteyen herkezi kınaya+düğüne beklerim :KK53::KK53:
yazarım tabi nidemek :nazar: seninle sonunda görüştük ama bu seferde çok konuşamadık yaparız artık bişeyer :KK76:

saol meltememrecim valla şu an çok fena bi haldeyim ve çalışmak istemiorummm hele de dediğin gibi hava böle güzel görünüyorken minikdepresif bnmde cnm istedi bi kahve molası ama sigarasız :KK16:
evet ya tadı damağımda kaldı buluşmanın en kısa zamanda tekarını yapalım mutlaka gelmeliyim :82:

benim de 13.30da dersim var
daha şimdiden gidesim yok :KK19:
şööle ayaklarım ağrıyana kadar gezip tozup alışveriş yapmak istiyorum
sıcakları özledim beeenn :KK59:

Gamlı pazartesi :)))
sabah sabah cigara mı içilir be anacım yaaa :KK30:

acilen bıraktıralım sigara içenlere:KK1:

Cyd canım öyle yaparız artık halay başı olarakta seni alırız :KK53: :KK37::KK37:

meltem canım inşallah. yapalım bişeyler görüşelim ama :nazar::nazar::nazar:

bu arada o gün gelinlik bakmaya gittik ama pazar netleştirdim modelimi :KK34::KK34: resim çektirmediler tabi :KK36: ama içime sindi :KK36:

hayırlı olsun canım
karar vermek çok önemli bi aşama
içine sinmesi daha da önemli
çabuk atlattın :KK1::KK1:

günaydın kızlar haftasonu giremedim ben foruma resimlerde eklenmiş herkes şahane:KK16:

Son düzenleme:
X