İstanbulun Gülleri... (Buluşma gülleri)

mapıs hatırasııııı bayıldımmmm:KK60::KK60::KK60::KK60::KK60:
cyd86 çokkkk teşekkür ederimmm:KK54:

ceza verdin hiç uyumadı
Şimdi hak etti uyusun kuzucuk
Rüyasında bizi görüyordur eminim :KK36::KK37:
25 hatunnn

:KK34: evet canım o

Ceydaaaa süpersin canım resimler şahaneee

sen de süpersin bebemmm :KK16:
bende prensesimi emzirem bari yırtınıyo gecenin bir vakti operacımı olcak ne :KK9:

seninki Cevahir'de de gösterdi marifetlerini şekerim :KK60:

vayy ne güzel çıkmşsınız :98:
keşke bende olsaydım orda :KK31: kıskandım yalan yok:KK30:
:KK53:
Kızlar, hairka bir buluşmaydı hem Derya'ya hemde katılan arkadaşlara kendim adına teşekkür ederim...Bu arada fotoğraflarda yer almadığımdan eminim ama eğer olurda herhangi bir karede varsam mümkünse ya beni komple kapatın yada kesin...Nickimden hatırlamayacak olan varsa belirgin özelliklerim bir hayli sarışın ve uzun olmam :KK1::KK1::KK1::KK1::KK1::KK1::KK1::KK1:

Selam canım, seninle tanışamadım ben yaa :KK14:
Cooooook tesekkür ederim canim...Kocis´le papaz olmayalim...:KK1:
rica ederim tatlım.. :KK19:
deşifre oldukk iyice flaş flaş flaşş :))
bu arada kociş yattı ben hala kk dayım kopamıyorum ne yaptınız bana böylee :))
benim kociş de yattı.. ve ben herzamanki gibi sizinleyim :KK3: :KK1:
ceydacım emeğine sağlık çok sağol cnm..

benim yüzümü de yazı ile kapatabilirsen çok sevinirim cnm :KK17:
rica ederim canım.. kapattım bebiş :KK34: :KK71:
yaşasıınn resimler eklenmiş :87::87:
eline sağlık ceydacım
nice buluşmalarda nice resimlere diyorum :nazar:

Sağolasın tatlım.. inşaAllah kuzum yine yeni yeniden nice buluşmalar olacağına inanıyorum ben :KK16::KK19:

bebek uyandıı neyse ben kaçtım herkese ii gecelerr tekrar memnun oldum yine görüşmek ümidi ile...

iyi geceler canımm.. bebişi öp ısır mıncır yerime :KK53: :KK69:
Tesekkür ederim CYD86...:13:
rica ederim tatlum :KK34:

kızlar resimler süper,birçoğunuzu görme fırsatım oldu böylece,hepiniz çok tatlısınız...keşke bende orada olabilseydim:KK59:

ceydam süper resımler bayildım evet sorma babası dedi aşkitom bölmicektım ama daha fazla durmadı dıye yoksa ayrılasım yoktu yanınızdan:KK66:

mapıs hatırasııııı bayıldımmmm:KK60::KK60::KK60::KK60::KK60:
cyd86 çokkkk teşekkür ederimmm:KK54:

beğenmene sevindim ablacığımmm :KK16::KK16: rica ederim. :KK71:

sağol ceydacım..

kızlar herkese iyi gecelerrrr :KK3::KK16:

rica ederim canım.. sana da iyi geceler tatlı uykular..

kızlar resimler süper,birçoğunuzu görme fırsatım oldu böylece,hepiniz çok tatlısınız...keşke bende orada olabilseydim:KK59:

oy oy kıyamam sana bebişim. :KK70: kı sen Antalya' dan bi otelden bana 1 haftalık tatil ayarla ben oraya geldiğimde seninle de bulşurum :KK53: :KK60::KK60:

selam kızlar valla çok özendim keşke orda olsaydım dedim,ceydacım dün çok ısrar etti ama bazı sebepler den dolayı gelemedim,ama bidahaki buluşmaya bende orda olucam,çok keyifli gözüküyorsunuz valla :))))

ceydam süper resımler bayildım evet sorma babası dedi aşkitom bölmicektım ama daha fazla durmadı dıye yoksa ayrılasım yoktu yanınızdan:KK66:

artık yarım kalan sohbetimize başka zaman devam ederiz canımcımmm valla o kadar şekersin ki ben de doyamadım sana :KK69:

şöyle yapsak tatlım,sen benim uçak paramı karşılasan ben birdahaki buluşmaya antalyadan atlasam gelsem:KK60::KK60::KK60:

ee şeyy ne anlamadım ayy hatlarda bi sorun var galiba :KK36: :78:

:KK60::KK60:

selam kızlar valla çok özendim keşke orda olsaydım dedim,ceydacım dün çok ısrar etti ama bazı sebepler den dolayı gelemedim,ama bidahaki buluşmaya bende orda olucam,çok keyifli gözüküyorsunuz valla :))))

ben sana dedim kuzum gel diye çok da ısrar ettim ama neyse artık kısmet değilmiş :97: artık birdahakine yalvartmazsın herhal :KK19:

:KK19:

merhaba arkadaşlar
kusuruma bakmayın bende baktım fotolara çok merak ediyordum :))
ne güzel bir buluşma olmuş mutlu oldum sizin adınıza
inşallah birdahaki sefere bende katılmak isterim
amonrayı merak ediyordum nedense
pek tatlı güler yüzlüymüş
kk üyeleri birbirinden güzel içten maşallah hepinize

ee şeyy ne anlamadım ayy hatlarda bi sorun var galiba :KK36: :78:

:KK60::KK60:

ben sana dedim kuzum gel diye çok da ısrar ettim ama neyse artık kısmet değilmiş :97: artık birdahakine yalvartmazsın herhal :KK19:

:KK19:

ne yapayım bacım çok yoğundum bugün,ahanda şimdi oturdum popomun üstüne wallaa:)) ama sevindim yanii çok güzel keyifli geçmiş bellii :))

bu çok güzel günün ardından benim de piller bitti kk'nın güzel hanımları
hepinize kocamaan iyi geceler
görüşmek üzereee:KK69::KK69:

çok guzel bır gundu deryacık çok teşekkürler canım.. kızlar arayı açmayalım fazla buluşmalar devam etsin..:KK34:

Selaaam ben şimdi gördüm topiği süper...
iyi geceler şimdilik..
.

bu çok güzel günün ardından benim de piller bitti kk'nın güzel hanımları
hepinize kocamaan iyi geceler
görüşmek üzereee:KK69::KK69:

iyi gecelerrr kızlarrrrr:KK16::KK16::KK16:

Herkese tatli rüyalar...Benim vaktim geciyor bileeeee...:KK3:

Selaaam ben şimdi gördüm topiği süper...
iyi geceler şimdilik..
.

herkese iyi geceler canlarım... öpüldünüz :KK19: :KK71: :KK54:

Topluca iyi geceler kızlar...

kızlar kımde resımler var bılmıyorum ama yuzler daha kapalı olsa daha ıyı olmaz mı en azından kendı adıma konusayım ve rıca edeyım koyacak arkadaşlardan...

X