Buluşanları Sevmiyorum
Bu Hafta Cumartesi Bir Daha Yapın Bende Gelcem
sen ıste ben senın ıcın hıltonu kapatırım yavrum
Çınaraltını Kapat Yavrum
sen cınar altını nerden bılın kız hehehe gel bulusalım bu hafta sonu senınle olmazmı
sen cınar altını nerden bılın kız hehehe gel bulusalım bu hafta sonu senınle olmazmı
Geceleri Çay İçmeye Geliyoruz
Gündüz de Kanlıcaya Gidiyorum
vay cakal vayyyy ınsna bı alo der be ısım olmaz ıse orda bıterımuyuz gıcık delummm benım damam mı bıdaha gunduz gel alooo de hemen bıterım orda
Tamam..
Bu Haftaiçi Kanlıca'da da Buluşabiliriz.
damam kacda nerde bana yoksa sekerlı kanlıca yogurdumu yedırcenyemem onuda soylım ıgggg sekerlı sekerlı
İnan ki Hiç Yemedim Bilmiyorum
Bir Çay Üstüne Bir Sigara
Açık Hava Şahanee
resimleri akşama eklicem canım ama buraya eklicem haberiniz olsunnnnselamın hello dasss gıbı sunet cocugu geldıhahaha deryosummm resımler nerde kız
heyyyy canımmmm dönmüşsün yaa sevindim böyle pat diye gidince noldu dedim yaaaaBuluşanları Sevmiyorum
Bu Hafta Cumartesi Bir Daha Yapın Bende Gelcem
olmazzzz:2:sen cınar altını nerden bılın kız hehehe gel bulusalım bu hafta sonu senınle olmazmı
Olur Ama Derya'da Gelsin
Ben Onu Çok Merak Ediyorum
valla böyle gece gündüz anlatıyorsunuzGeceleri Çay İçmeye Geliyoruz
Gündüz de Kanlıcaya Gidiyorum
hahahah onu ben bahcede yaptım az oncede yagmur ve toprak kokusunu cekdım ıcıme
Şimdik dr. gider ben
akşama görüşüüz bu arada haftaya buluşma için topik açayım mııııııı akşam yoksa buradan mı konuşalım
Ben derim ki bizbize olalım yani zaten belli kişiler geliyor ama birde belki kalabalık olalım diyenler olabilir
Neyse siz fikrinizi söyleyin akşama karar verelimmmmm
bence fazla kalabalık olmayalım yıne aynı tayfa takılalımolmamı bu arada resımlerı ne zman yuklıcen kuzu