İstanbulun Gülleri... (Buluşma gülleri)

ayyy yaaa canım kaç gündür kısır çekiyordu yapsam mı yalnızda yenmez şimdi

Bu arada bi sedayı arasam ben iyi olacak

ayyy yaaa canım kaç gündür kısır çekiyordu yapsam mı yalnızda yenmez şimdi

Bu arada bi sedayı arasam ben iyi olacak

ne oldukı sedayı ne yapıcan kız he buarada seda kımdı ben bıraz balık hafızalıyımda bulsumadakı hatunların bıel adlarını unutum hahaha bı sen bı arzu aklımda bıde pelındı galıba

ayva didinnnnnn portakal var hala yaw ama mandalina ve ayva iyi fikir deriz tatlı yapıcaz birde tarif veririm ben

derız aa bak ayvanın ıcını oyucan ıcıne badee koyucan manyak olur hahaha ama bade ıscıl mı ne o hatunu koyucan dıcen hahahaha bıde yaslı teyze ve amca bulrusak tam olur yadrım ederız hahahaaahha

ne oldukı sedayı ne yapıcan kız he buarada seda kımdı ben bıraz balık hafızalıyımda bulsumadakı hatunların bıel adlarını unutum hahaha bı sen bı arzu aklımda bıde pelındı galıba

seda
Cadikazani elbiseli olan arkadaşşşş

Onunla spor salonuna gidecektik ama biz üyeliği iptal ettirdik malesef
Ayıp olmasın kız plan yapacaktır belki izinde çünkü

seda
Cadikazani elbiseli olan arkadaşşşş

Onunla spor salonuna gidecektik ama biz üyeliği iptal ettirdik malesef
Ayıp olmasın kız plan yapacaktır belki izinde çünkü

he sımdık jeton dustu elbıselı demene gerek yok dovmelı desen hemen cakrım ben sen merak etme hahaha bende dun hınt kınası alıcakdım dovme yapıcakdım sonra bı bakdım kızıl vardı sıyah yokmus kısıra gelınce sen yap ben gelırım ortak olmaya ama bol yesılıklı olsun mumkunse

ne güzel olurdu yakın olsak zaten sen anlattınya evini taşınsam mı acaba o taraflara deniz kıyısına doğru

ne güzel olurdu yakın olsak zaten sen anlattınya evini taşınsam mı acaba o taraflara deniz kıyısına doğru

tasın ballaha kaynanmın yanında bı ev vardı satılık almıslar 50 bıntl adam sımdık ıcınede 20 bın harcıcak ev bıraz buyuk e drulmayıncada bıde zevkıne gor eyapıcak buranın bı kotu yanıvar evlerın tapusu yok 2b yasasını beklıyor herkez cıksın dıye ama cok gzueldır cıvıl cıvıl tek katlı dınce herkez gece kondu snaıyor ama aynı tatıl koyu gıbı

anlatmıştım ya sana bir ara çok dolaştık orada ama bizi bağlayan tek şey işte tapu olayı oldu yoksa gerçekden çok güzel yer bayıldım zaten deniz yakın olsunda güzel olmamı hiç bi gürültü var el atıp geliyom

Kızlar nerdesiniz alici pehli arzuuuuuu kıss bitlimmm faceden dürtüyorum yohsun
bu arada cumartesiyi planlayalım artık
bir ara toplaşın yahuu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…