cok uzuldum canim ne denir bilmiyorum sen iyisindir insallah yakin zamanda kavusursun tekrar mucizene uzulme..
şu an beden olarak iyi çok şükür amin cnm inş.en kısa zamanda rabbim tekrarını nasip etsin çok istiorum
şu an beden olarak iyi çok şükür amin cnm inş.en kısa zamanda rabbim tekrarını nasip etsin çok istiorum
tutunamadı meleğimçok kötü 1 hafta geçirdim şimdi iyiyim çok şükür ama çok mutsuzum o kadar çok istemiştim kiii mucizemdi o benim
kızlar kk lılarla üskudar hacısayıd te buluşma var.. pazar saat 11 de.. gelmek isteyen varsa beklerız.. kım gelıyor.. göreyım sızı
günyadın kızlar çok mutsuzum malesef bebeğimi kaybettim
:84::84::84::84:
kım duzenlıyor canım nedir nasıl olcak daha detay verirsen iyi olurkızlar kk lılarla üskudar hacısayıd te buluşma var.. pazar saat 11 de.. gelmek isteyen varsa beklerız.. kım gelıyor.. göreyım sızı
nasılsınız kızlar ben İstanbulda değilim bir hafta önce memlekete geldik çok fırsatım olmuyor nete girmek için ama aklım sizde
Hasta olanlara geçmiş olsun bende yeni atlatıyorum hafif bir grip geçirdim
bugünde göz hastanesine gittim dün aynaya bakarken göz bebğimde şişlik gördüm
malesef artık benimle yaşayacak bişeymiş üzüldüm açıkcası
Dr. aynaya bakarken gözüne bakmamaya çalış dedi
Nesey sağlık olsun güneşe karşı hassasiyet yapacakmış ve sürekli güneş gözlüğü kullanmam gerekecekmişkışın bile yoğun ışıkdan kaçmam gerekecek zaten günlerdir sürekli sulanıyordu
dün kabarıklığı görünce çok korktum
İlaçlarla yarattığı sorunlar biraz azalacakmış
Beraber yaşayacağız artık yapacak bişey yok
bunun haricinde iyiyimmmm
günyadın kızlar çok mutsuzum malesef bebeğimi kaybettim
:84::84::84::84:
nasılsınız kızlar ben İstanbulda değilim bir hafta önce memlekete geldik çok fırsatım olmuyor nete girmek için ama aklım sizde
Nesey sağlık olsun güneşe karşı hassasiyet yapacakmış ve sürekli güneş gözlüğü kullanmam gerekecekmişkışın bile yoğun ışıkdan kaçmam gerekecek zaten günlerdir sürekli sulanıyordu
çok saolun kızlar teşkkür ediorum yorumlarınız için inş. rabbim tekrarını nasip edecek biliorum çünkü çok istiorum çok sevinmiştim onun varliğini öğrendiğimde yaşadığım mutluluğu anlatabilmem imkansız ve onun yokluğundada yaşadığım üzüntü...ama geçti çok sıkıntılarım oldu geçen hafta ama geçti arkadaşlar
deryacım saol dualarını bekliroum sanada çok geçmiş olsun