İstanbulun Gülleri... (Buluşma gülleri)

cok uzuldum canim ne denir bilmiyorum sen iyisindir insallah yakin zamanda kavusursun tekrar mucizene uzulme..

şu an beden olarak iyi çok şükür amin cnm inş.en kısa zamanda rabbim tekrarını nasip etsin çok istiorum

Son düzenleme:
şu an beden olarak iyi çok şükür amin cnm inş.en kısa zamanda rabbim tekrarını nasip etsin çok istiorum

Canım çok çok geçmiş olsun,üzme kendini vardır bir hayır.Tekrar denersiniz inşallah allah hayırlısını nasip etsin.Allah size sağlık versin..

gecmiş olsun prensesi cok üzüldüm allah sabır versin hayırlısıylada tekrar anne olmayı nasip etsin cok gecmiş olsunn

kızlar kk lılarla üskudar hacısayıd te buluşma var.. pazar saat 11 de.. gelmek isteyen varsa beklerız.. kım gelıyor.. göreyım sızı

tutunamadı meleğimçok kötü 1 hafta geçirdim şimdi iyiyim çok şükür ama çok mutsuzum o kadar çok istemiştim kiii mucizemdi o benim

canım.. Allah sabırlar versin. Zordur muhakkak ama inş. Allah tekrar nasip eder, umudunu yitirme

prensesi canım Allah seni korumuş yine olur inşallah üzme kendini eminim çok zordur ama çok şükür sana zararı olmamış..

nasılsınız arkadaşlar

kızlar kk lılarla üskudar hacısayıd te buluşma var.. pazar saat 11 de.. gelmek isteyen varsa beklerız.. kım gelıyor.. göreyım sızı

Pazar günü mü
bi akrabamın nikahı var,olmasa da pazar günü gelebilmem imkansız.
Sizlere bol sohbetler fotolarınızı eklemeyi unutmayın...

günyadın kızlar çok mutsuzum malesef bebeğimi kaybettim
:84::84::84::84:

canımmmmm çok üzüldüm inan
Rabbim en kısa zamanda yine nasip etsin inşallah
Dua edicem sana umarım rabbim en kısa zamanda bi kelebek daha gönderir sana
Rabbim isteyen kucakları boşkoymasın

nasılsınız kızlar ben İstanbulda değilim bir hafta önce memlekete geldik çok fırsatım olmuyor nete girmek için ama aklım sizde
Hasta olanlara geçmiş olsun bende yeni atlatıyorum hafif bir grip geçirdim
bugünde göz hastanesine gittim dün aynaya bakarken göz bebğimde şişlik gördüm
malesef artık benimle yaşayacak bişeymiş üzüldüm açıkcası
Dr. aynaya bakarken gözüne bakmamaya çalış dedi
Nesey sağlık olsun güneşe karşı hassasiyet yapacakmış ve sürekli güneş gözlüğü kullanmam gerekecekmiş kışın bile yoğun ışıkdan kaçmam gerekecek zaten günlerdir sürekli sulanıyordu
dün kabarıklığı görünce çok korktum
İlaçlarla yarattığı sorunlar biraz azalacakmış
Beraber yaşayacağız artık yapacak bişey yok
bunun haricinde iyiyimmmm

kım duzenlıyor canım nedir nasıl olcak daha detay verirsen iyi olur

gecmiş olsun canım sanda

çok saolun kızlar teşkkür ediorum yorumlarınız için inş. rabbim tekrarını nasip edecek biliorum çünkü çok istiorum çok sevinmiştim onun varliğini öğrendiğimde yaşadığım mutluluğu anlatabilmem imkansız ve onun yokluğundada yaşadığım üzüntü...ama geçti çok sıkıntılarım oldu geçen hafta ama geçti arkadaşlar
deryacım saol dualarını bekliroum sanada çok geçmiş olsun

Geçmiş olsun Deryacığım, Allah beterinden kourusn canım

cok gecmis olsun canim.. insallah seni fazla zorlamaz neden kaynaklandi boyle bir sislik... allah daha beterinden korusun

nasılsınız kızlar eee ne zaman görüşüyoruz yaaa onca işimin arasında bakın görüşmek istiyorum...
ayarlayalım işte oturalım sohbet edelim

slm kızlar...

derya çok çok geçmiş olsun... inş duzelır...

gamze anadolu yakasında olacak buluşma.. 24 nısan pazar gunu hacı sayıtte açık bufe kahvaltı yapacagız..

hepinizi beklıyorummm

canım benim çok geçmiş olsun, üzücü bi deneyim.
aama sen sağlıklısın ya bi gün bebişini alırsın kucagına rabbimin izniyle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…