İstanbulun Gülleri... (Buluşma gülleri)

bende size bu çirkin şeyle tünaydın diyorumbizim şirket plaza da 27. katta doğan,şahin,akbaba ne arasanız geliyo hatta geçen hafta bi güvercin yedi gözümüzün önünde dünde bu geldi ama sadece durdu öyle bişe yemedi

Günaydııınn , gamzecim poyraz çok şükür çok iyi bu seferde benim boğazlar gidik çok ağrıyo Havalarda düzelmedi sanki kış off.. Kışı kış gibi yaşayamadık yazı yaz gibi Allah sonumuzu hayr eylesin ..

günaydın hanımlar hepinize geçmş olsun canım sanada dikkat et kendine sıcakbişiler iç sıksık evet havlar bi acıyor bi kapıyor hele bugun cok soguk dun aksamda oyleydi gunduz hava cok guzzel aksamları buz gibi amin canım allah sonumuzu hayır etsin gercekten

off offf yaz gelsin artık.. eve kapandık kaldık.. kızımda hasta oldu hafif üşüttü... sıkıldım ya...

günyadın kızlar çok mutsuzum malesef bebeğimi kaybettim
:84::84::84::84:

Canım benim nasıl üzüldüm anlatamam? sen iyi misin peki? neden kaybettin bebeğini

tutunamadı meleğimçok kötü 1 hafta geçirdim şimdi iyiyim çok şükür ama çok mutsuzum o kadar çok istemiştim kiii mucizemdi o benim

tutunamadı meleğimçok kötü 1 hafta geçirdim şimdi iyiyim çok şükür ama çok mutsuzum o kadar çok istemiştim kiii mucizemdi o benim

cok uzuldum canim ne denir bilmiyorum sen iyisindir insallah yakin zamanda kavusursun tekrar mucizene uzulme..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…