İstanbulun Gülleri... (Buluşma gülleri)

Kızlar hadi bunlar da benden; işte PIERRE LOTI

NOT: Fotoğraflara eklediğim videodaki ezgiyi dinleyerek bakmanızı tavsiye ederim..

[video=youtube;NYjyYH7_VI8]http://www.youtube.com/watch?v=NYjyYH7_VI8[/video]

Burası Pierre Loti hayata dair ne varsa, burada...

Pierre Loti yaz aylarında bir başkadır, bir yanda nargilenizi tüttürürken, kuş seslerini
dinler, bir yanda da eşsiz bir tarihe ortak olursunuz.

Kimi zamanda dostlarınız, arkadaşlarınızla birlikte olmanın keyfini yaşatır, size eşsiz haliç manzarası...

İçtiğiniz o güzel çayın, buruk tadını, sevdiğinizle sohbetinizi yıllar sonra da anımsatır, size Pierre Loti.

Nice şiirler yazılmış, resimler çizilmiş nice romanlara konu olmuş bir hoş sedadır, Pierre Loti...

Eyüp Sultan ziyaratlarinin uğrak yeri, yabancı konukların vazgeçilmezidir, Pierer Loti..

Hala gelmediyseniz, o tatlı esintiyi hissetmediyseniz anlatamayız, yaşadıkça anlarsınız Pierre Loti’yi...

GENEL MANZARA

AZİYADE RESTURANT

Aziyade Restaurant’ta açık büfe kahvaltıyla başlayan servis, öğle ve akşam yemekleriyle devam etmektedir. Aziyade ayrıca davet ve organizasyonlarınıza da ev sahipliği yapmakta...

TARİHİ KAHVE

Ünlü yazar Pierre Loti’nin romanlarında bahsettiğihaliyle günümüze kadar gelen Tarihi Kahve’de beğenilerinize uygun aperatif menülerimiz, pastane çeşitlerimiz, taze sıkılmış meyve suları, dondurma, mantı, gözleme, tost, hamburger vb. yiyecek, tüm içecek çeşitlerini bulabirsiniz...

NARGİLE EVİ

Kış akşamlarının vazgeçilmezi haline gelen Nargilevi’de Kavunlu, Ananaslı, Portakallı,Patlıcanlı, Havuçlu ve karpuzlu bir çok nargile tadabilirsiniz. Yaz aylarında saklı bahçemizde hizmet veren Nargilevi’de aynı zamanda aperatifyiyecek ve içecek çeşitlerimizi de bulabilirsiniz...

CAFE YEŞİL

Cafe Yeşil'de,rengarenk ışıklara bürünmüş eşsiz Haliç manzarası eşliğinde dostlarınızla geçirdiğiniz zamanı fark edemeyecek,günün yorgunluğunu geride bırakacaksınız.

Davet ve toplantılarınıza ev sahipliği yapan Cafe Yeşil'de beğenilerinize uygun alternatif menüler ile hizmet verilmektedir.

Cafe Yeşil'de haftasonları 08.00 - 13.00 saatleri arasında açık büfe kahvaltı - brunch keyfini sürebilir ve zengin aperatif yiyecek,içecek çeşitlerini 23.30'a kadar alabilirsiniz.

cyd86 ve sudeyonca teşekkür ederim kızlar sağolun
bu arada mekanların hepsi süper haftasonu olursa daha iyi olur hafta içi çalışanlar çok var

PIERRE LOTI' DEKİ MEKKANLARIN MENÜ VE FİYATLARI KIZLAR

AZİYADE RESTAURANT MENÜLERİ

NARGİLE EVİ MENÜLERİ

TARİHİ KAHVE MENÜLERİ

CAFE YEŞİL MENÜLERİ

KIZLAR BU DA SOSYAL TESİSLERİN MENÜSÜ

BAKIN SİZİN İÇİN CANLA BAŞLA NASIL MÜCADELE EDİYORUM YÖNETİM GÖR BUNLARI

ceyda yine döktürmüş hangisini beğencemi şaşırdımhepsini beğendim farzet
şu pier lotiyi çok merak ediyorum ya sevdiceğimle her yaz gidelim diyoz bitürlü kısmet olmadı

ceyda yine döktürmüş hangisini beğencemi şaşırdımhepsini beğendim farzet
şu pier lotiyi çok merak ediyorum ya sevdiceğimle her yaz gidelim diyoz bitürlü kısmet olmadı

Pierre Loti çok güzel bir mekan canım.. bu eklediğim cafelere gitmek şart değil, zaten haliç manzaralı bir çay bahçesine sahip.. 1 simit 1 bardak çayla kahvaltı yaptığım zamanlar çok olmuştur.. hala tadı damağımdadır.. özlemişimmdir..

fırsat olmadı bi türlü ayrıca çok ters buluştuğumuz yerlere:44:

Tamam canım nasıl isterseniz
Cankurtaranı biliyorum evet ama hiç giditmedim kaç yıl s.ahmette yaşadım sahile falan inerken arabayla görüyorum o tesisi evet güzel yer
Önceden gidip konuşursak mutlaka yer buluruz orasını bana bırakınnnnnn
amaaaa mekanı bilmiyorum hiç araştırma yaparız artık
tam bahar gelsin şöyle sıcacık olsun dışarda buluşuruz
o zaman daha güzel olmazmı:13:
:13:
bence cankurtaran olsun.... hem fıyatlarıda uygun... hafta içi olurmu kızlar.
hafta içi olmaaaasssss çalışanlar var

ceyda, fethi paşa korusunda sosyal tesıslerın fotosunu koyarmısın canım... orasıda guzell
orası şahaneeeeeee
Slm kızlar çok heyecanlıyımmm sanırım hamileyim
Canıııımmmm ne güzel bir haber bu böyle çok sevindim
Rabbim sağlıkla kucağına almak nasip etsinnnnnn
ceyda kız burası çok pahalı bir yere benziyo

yok canım fethi paşa çok ama çok uygun belediyenin olduğu için
Bakın fethi paşayı mayıs ortası gibi yapıcaz hem piknik tarzında cevahirde konuşmuştuk hatta hatırlarsanız
Fethi paşa şahane bir yer ama havaların biraz daha ısınmasını bekleyelim zira ben şimdiden sabırsızım oraya gitmek için

KIZLAR BU DA SOSYAL TESİSLERİN MENÜSÜ

BAKIN SİZİN İÇİN CANLA BAŞLA NASIL MÜCADELE EDİYORUM YÖNETİM GÖR BUNLARI

ceyda süpersin canım senle çok güzel buluşmalar yaparıss valla
bu arada sadece piyerlotide bu menü fiyatları uygum bana göre
Diğerleriii ççççççoooookkkkkk uçuk geldi yaw gidersek burası olabilirrrr

canım burası üsküdar fethipaşa tesisleri
devletin olduğu için çok uygun fiyatlar ve şahane biyer hemde temiz

helal kız ceydoş
hafiye gibisin valla :))

teveccühünüz efem

Canım, pierre loti'deki cafeler'in fiyatları ortalamanın üzerinde evet ama hem turistik hem de konum açısından değer diye düşünüyorum. Yemek olmasa bile çay bahçesi ve manzarasından faydalanılabilecek bir mekan

GÖKHAN TÜRKMEN - BİR ÖYKÜ

Şarkıyı çok beğeniyorum, klibi daha bir ayrı beğeniyorum. Kaliteli parçalara işte böyle 'öykü' sü olan klipler bekliyorum -kendi adıma-.

[video=youtube;Dt7GtnpCytw]http://www.youtube.com/watch?v=Dt7GtnpCytw[/video]​

ceyda yım çok teşekürler..

bu arada benım dugun yemegı fethi paşada olmuştu.. o merdıvenleri gelınlıkle inmek harıkaydı :))) benım hep hayal ettıgım yerdi.. yaz gunu ve çok guzel bır gundu ..

ceyda çok oluyorum bılıyorum ama benım pc yavaş ve bebeişten yapamıyorum...

ellerın dert görmesın canım, çengelköy çınaraltı cafe yı ve yanındakı erbab cafeydı yanlış hatılamıyorsam orayıda eklermısın...

çınaraltı çok guzel salaş bır yer..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…